Hayatim kaydı....

E hem kurtulmalıyım deyip hem kendini haklı çıkartır gibi duygular elimde değil üç gün görüşüyoruz ühü ühü diyen sizsiniz. Üff saçmalık gerçekten. Buraya yasak aşk konuları açanların hepsi bi umut destek bekleyerek açıyor. Yoksa kendi içinde Unut yani biz napalım
Screenshot_20211127-173220_Samsung Internet.jpg

Bir sonraki konu başlığı 😁😁

Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Henüz kaymamış eğer bu yönde bir adım atarsanız ya da karşı tarafın adımına karşılık verirseniz işte o zaman kayar. Bunu yaşamanızın nedeni belki evliliginizde seviomediginizi düşünüyor olmanız. Kendi evliliğinizi onarmaya çalışın derim.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Babama güvenirdim o da anamı şey etmiş lafı ne kadar doğru. Sizin gibiler yüzünden hayata 1 0 yenik başlıyoruz . Hiç kimseye güvenemiyoruz. Her baktığımız yüze her dost dediğimiz insana acabalarla yaklaşır olduk. Yeter artık siz ve sizin gibiler bitsin.
Gerçekten çok merak ediyorum en yakın arkadaşım dediğiniz kişinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? İnşallah adam karşılık vermemiştir ve vermez. Eğer karşılık verirse siz bir adıma bin adım gidecek birisiniz gibime geliyor. Rabbim sizin gibi dost görünen insanlardan korusun.
Çok şükür eşimden hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. Ama böyle hikayeler duyunca o mağdur kadınların yerine kendimi koyup kahroluyorum. Lütfen bu iğrenç düşüncelerle aşkı yan yana getirmeyin bu aşk değil. Büyük konuşmayayım ama sizin yerinize kendimi koyuyorum öyle kalbi söker atarım. Nasıl ya benim en yakın arkadaşım dediğim insan kardeşimden ablamdan farksızdır. Lütfen bir an önce kendinize gelin bu fikirlerden kurtulun 🤦🏼‍♀️

Çileden çıkmak için mükemmel ama zamanla yakınında olmak yorar yani duvar gibi
Ben de biraz feyz alsam şu kadından diyordum. Mal gibi her şey suratımdan okunur benim yav. Olmadı ağlar, rezillik falan çıkarırım. Manyaklık seviyem Derin ile yarışır. :deli:
Bu arada tekrarlıyorum iki kişiyi birden sevemezsiniz. Mümkün değil. :duduk:

X