bende yapıyorum yapmak için kendimi şartlarımı zorluyorum
bende işyerinde hareket etmeye çalışıyorum gerçi akşamda öle hareketsiz değilim ama benim ilk önce boğazı tutmam lazımmspordan bilmem ama 4 gündür yapıyorum bacaklarım ve kollarım felaket ağrıyor bugun biraz iyi
bende işyerinde hareket etmeye çalışıyorum gerçi akşamda öle hareketsiz değilim ama benim ilk önce boğazı tutmam lazımm
selammmm hayırlı cumalarr
dün akşam
mercimek çorba
2kaşık patlıcan musakka
elimin büyüklüğünde ince yufka lavaş
karpuz yedimm
Günaydın
hayırlı cumalarınız olsun
Of kızlar ben hep aç hissediyorum kendimi yaaaa
Dün ara Öğün
Saat : 17,00
1 adet yeşil elma
saat 18,00
1 sb süt içine 1 yk müsli
Akşam menü 20,00
1 kepçe yeşil mercimek
1 kepçe kadar haşlama kırmız et
salata+yoğurt
Dün eve gidince kendimi çok halsiz hissettim
sadece 15 dk zumba
1 mil leise yaptım
sonra arkadaşım aradı illa yürüyelim saat 20:40 da yürüşe çıktım 45 dak hızlı tempolu yürüdümmm
yasemin regl öncesi olduğundandır canımmm
benimde canım çok tatlı istiyor ama hasatlığım yakın değilll bitki çayı iştah kesiyor biraz
birde gece kahve içerek durduruyorum kendimiii
evet regl olacağımmm resmen savaşıyom kendimleeeeee
ben gece kahve çay içtiğim zaman uyku tutmuyor bu sefer o yüzden içimiyorunnn
bitki çayları örneğin hangisi ben hibuskus çayı ile yeşil çay içiyorum
birde bitki çaylarını günlük tüketim 3 fincanı geçmemeliii
günaydınnnn canımmmm nasılsın
bendede cuma sevinci var h.sonu geldi diyeeeiyiyim diyeyim iyi olsun , sabah yorgunluğu var, bıraksalar uyurum akşama kadar, sen nasılsın?
bendede cuma sevinci var h.sonu geldi diyeee
iyiyimm çok şükür canımm
Arkadaşlar günaydın dün hiç yazamadım mevlüdümüz vardı. Minnoş mu minnoş bi Yeğenim oldu. Dün bir günlüğüne maalesef ara verdim diyete malum helvalar pilavlarbugün tam gaz devam. Ramazan'a kadar çok dikkat edicem. Ramazanda Oruç tutacak mısınız????
günaydın kızlar
Arkadaşlar günaydın dün hiç yazamadım mevlüdümüz vardı. Minnoş mu minnoş bi Yeğenim oldu. Dün bir günlüğüne maalesef ara verdim diyete malum helvalar pilavlarbugün tam gaz devam. Ramazan'a kadar çok dikkat edicem. Ramazanda Oruç tutacak mısınız????