Kızlar yarın oğlanın dersini saat 16,00 ya aldım
sabah gittim klupte açık menü kahvaltı var dayanamam diye ikindiye aldım
bakalım pazar sabahı ne yapcez
Kızlar yarın oğlanın dersini saat 16,00 ya aldım
sabah gittim klupte açık menü kahvaltı var dayanamam diye ikindiye aldım
bakalım pazar sabahı ne yapcez
iyi yapmışsın yasemin
paza riçinde peynir, zeytin, ceviz,2 tatlı kaşığı reçel,bal bol bol yeşillik al tabağına
tabağı doldur gözünde doysun karnında
Ben de tutacağım zaten pcoslu Olduğum için doğru düzgün regl Olduğum yok muhtemelen Ramazan'ı da kazasız atlatırım. Ramazan'daki hedefim sahur yapmamak( iftarla sahur arası çok kısa olduğundan hiç acıkılmıyor) ikincisi de iftarda yemeklere saldırmamakgünaydın canım sağlık sıhatle büyüsün yeğeniniz inşallahhh
bugün aramıza dön bakalım
ben tutacağım canım Allah nasip ederse bakalımm
kesinlikle sahuur yapmamak çok yanlış canımBen de tutacağım zaten pcoslu Olduğum için doğru düzgün regl Olduğum yok muhtemelen Ramazan'ı da kazasız atlatırım. Ramazan'daki hedefim sahur yapmamak( iftarla sahur arası çok kısa olduğundan hiç acıkılmıyor) ikincisi de iftarda yemeklere saldırmamak
Kızlar bir de eminimki görmüşsünüzdür marketlerde 87 kcal lik küçük şekersiz tadellalar var. Tatlı ihtiyacını bastırıp çikolata krizini önlemek için ideal bence. Ben bir tane aldım henüz yemedim ama Hiç yoktan iyidir
Kızlar bir de eminimki görmüşsünüzdür marketlerde 87 kcal lik küçük şekersiz tadellalar var. Tatlı ihtiyacını bastırıp çikolata krizini önlemek için ideal bence. Ben bir tane aldım henüz yemedim ama Hiç yoktan iyidir
kesinlikle sahuur yapmamak çok yanlış canım
iftarda mecbur saldırısın diyelimki saldırmadın o zaman ne yiyeceksin tüm günn
oruçlusun güzelim nazi kampında değilll
kesinlikle iftar ve sahur arasını en az 3-4 ögüne bölünmeli
mesela;
iftarda çorba salata 3-4 kaşık yemek ye
1 saat sonra hurma-kurukayısı çay ile
1 saat sonra 1 porsiyon meyva
sahurda mutlaka süt iç yada haşlanmış yumurta kahvaltı yap
ögle yemeği
ayran
çiftlik kebabı
2 dilim ekmek
ben süt hurma ve hafif kahvaltı tercihimmmcnm 3 gündür kendimle resmen savaşıyorum çikolata tatlı yememek için kalorisine pek inanma
ben tatlı isteğimi fazla basmasada
hurma
kuru kaysı
tarçınlı süt
kullanıyorum çümkü ben 1 adet çikolatayla kalacağımı sanmıyor muhakak devamı geliyorr
çok doğru canm
ama sahurda sadece badem ceviz fındık tercih ediyorum başka birşey yediğim zaman çok rahatsız oluyorummm
ben süt hurma ve hafif kahvaltı tercihimmm
bana da süt çok ii geliyor susatmıyor miğdem yanmıyorr ilginçççhurma da olabilir
ama yumurta süt peynis ekmek vs yediğim zaman inan ertesi gün mahvoluyommm mide bulantısından ölüyom
bana da süt çok ii geliyor susatmıyor miğdem yanmıyorr ilginççç
evet canım benimmmherkesin bir bünyesi var
kaç gündür tarçınlı süt içiyom tatlı isteğimi bastısın diye ama beni hep açıktırdı dün içmedim gayet iyidim
sütlü kahve daha tok tutuyorrr