• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat mı zor biz mi zorlaştırıyoruz?

Bkt54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
45
27
3
merhaba bayanlar,
zor zamanlar geçiriyorum..
hani derler ya geldi mi dört bir yandan geliyor diye tam da öyle....
ailevi konular , özel hayatım, iş hayatım...
tam bir çıkmaz sokak anlayacağınız gittiğim yol. ne yapamlı bilmiyorum.uzun zamandır mücadele ediyorum baş edemez duruma geldim..
geçer dediğim hiç bir şey geçmiyor.
sizlerde mutlaka böyle durumlarla karşılaşmışsınızdır.
nasıl üstesinden geldiniz?

hayat da zor, biz de zorlaştırıyoruz. Güçlü olmamız gerekiyor maalesef :(

hayattaki her kötü olayda hatta kimi zaman iyi olaylarda da gösterdiğimiz tepkiler bizim sınavımız oluyor. çoğu zamanda kötü olaylar hep üst üste gelir ve bizi çığırımızdan çıkaracak eşiğe kadar da dahi gelebilir ama unutmamak gerekir ki yüce Rabbimiz bizim kaldıramayacağımız yükü bize vermezmiş. Inanciniz ne durumda bilemem ama ben sıkıntılı durumlarda bol bol dua edip rabbimden umut beklemeye başlar, kendime telkinler veririm ki bir zaman sonra zaten her şey normalleşmeye başlar. Ama bu bir döngü malesef bir süre sonra tekrar kötü şeyler başınıza gelebilir. Hayat zıtlıklarla dolu bunu kabul etmeliyiz ve bizimde öğrenmemiz gereken biraz sabırlı olmak ve güçlü kalmak.

Planlı programlı gitmeli hayat
Kumbara bozuk para toplamak
Dertleri kuruş kuruş atmak
En güzel günde çatır çatır yemek
Masrafları idare etmekle değil
Programlı harcamak
Duygu düşünce vs dahil

Her ikisi de aslında.
Pozitif düşün,
Sana iyi gelen arkadaşlarınla çokça vakit geçir,
Dua ve şükret...
Zamanla gececeğini göreceksin

Hayati biz zorlastiriyoruz bence bana da öyle geliyor tek siginagim Allah ve dua namaza durdugum vakit bütün dertlerim ucuyor sanki ve tebessüm ederek namaz kiliyorum =( Allah sabır versin.

Back
X