• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf yaşlanıyorum.

Hiçbir şey yemeden kilo verilmez zaten. Yanlış yoldasın.
Neyse bende günde daha az deviriyorsun sanmıştım kız tek derdin bu olsun.
 
34 yaşındayım, fiziğimden cok memnunum ama zaten ben yıllardır hastalık sebebiyle yeme içme dikkat ediyorum, hiç sevmediğim halde spor yapıyorum 😅 beyaz saçım hiç yok, genetiktir muhtemelen. Kırışıklık hiç yok, hem genetik hem bakım ürünlerine dikkat ediyorum. Bu şeyler hem genetik hem de çaba gerektiriyor. Açıkçası spora gitmeyip, aç kalarak zayiflayacağını düşünüp, doğru ürünleri araştırıp kullanmayıp da mucize beklemek yanlış.

Enerjimse 25ten sonra dramatik şekilde düştü 😅 sabaha kadar barlarda takılıp sabah derse gittigim günler gercek miydi diye düşünüyorum. Ama 20lerdeki hayatın mi simdi mi diye sorsalar çok net şimdi derim. Ben yaşla ve tecrübeyle gelen bağımsızlık ve kafa rahatlığını diğer her şeye tercih ederim.
Evet bir sakinlik, huzur geliyor.ben de sevdim ama değişim beni endişelendirdi.
 
O zaman sana ilginç bir şey söyleyeyim mi? Ben ailesel hastalıklar sebebiyle uzun süredir ketojenik besleniyorum, çok fazla gruba da üyeydim yerli yabancı. Bi beslenmeye geçtikten sonra saçları tekrar eski haline dönen insanlar var😅 araştırması yapılmış mıdır bilemiyorum ama karbonhidratla, glutenle ya da insülinle ilgili bir şeyler olabilir genetik sandığımız sey.
Ama çok ilginç bir durum var, ailemin kadınlarının hepsinin saçı tam kulak tarafında yanlarda duruyor. Yani üst kısımda hiç yok, arkada yok. Sadece yanlarda geniş bir tutam. Bence bariz ailemin genetiği 😁
 
Yok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorum
Alakası şu ki düzgün ve insancıl bir hayat sürmediğin için kendini iyi hissetmiyorsun zaten. Sorun kilon saçın değil, gerçekten karşı cinsle duygusal bir bağın yok. Gerçek bir ilişki yaşamıyorsun. Aradaki o duygusal boşluk mutsuz ediyor. Mutsuzluğunun sebebi bu
 
Bir fıstık gördüm sanki uuuu .Bana çok benziyorsun benimde bacaklar bembeyaz saçlar da belde ama ben kumralım

Sen AEA degil misin ya bir motosikletci üye daha vardi ayni kişi misiniz 😄
Ben de motosiklet kullaniyorum bu arada. Motosikletci kiz cekiciligi diye bir sey var. 😄
 
Yok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorum

Ferhans simdi seni tanimayiz etmeyiz. Kim sana neyin dusmanligini yapsin ki? Simdi sen belki dikkat cekmek icin, belki baska sebepten cok uclardasin. Mesela ben senin tecavuz edilenleri bile kiskanmani hatirliyorum. Sonraki surecte yazdiklarina baktim surekli o citayi yukselltin. Herkes seni elestiriyor ama israrla savunuyorsun. Bu senin yasantin beni de kimseyi de baglamaz ama ben mesela hic normal bir yasama gecmek gibi bir dusuncen var mi merak ediyorum? Nereye kadar boyle uclarda yasayacaksin mesela?
Senin derdin kilo ya da yas degil bence de. Cunku sen bu gun bu konuyu actin ama yarin baska bir konuda bunun tam tersini savunacaksin.
 
Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Aynen bir ay sonra 44 yaşindayim ve kendimi kandıriyorum ama işte kondisyon konusunda sana tur bindiririm bebem 🥲 🤣
Senin için ölmüşse bizim yapabilcemiz hiç birsey yok ;)
 
28 yaşındayım ekimde 29 olacağım henüz 30 yokum 🤣 18 19 yaşımdaki halimde değilim ama 22 23 le kıyaslayınca değişen bir şey yok. Hatta hamile olmama rağmen 25 yaşımdan daha ince belim var. Ben de 25 civarı doğum kontrol hapı yüzünden ve spor yapmadım yağlanmıştım 60 kiloydum şimdi 63 daha sıkıyım. Biraz da genetik annen baban nasıl yaşlandıysa öyle yaşlanıyorsun. Bakarsan değişiyor. Kiloyu kontrol etmezsen her sene 5 kilo alırsan 10 seneye 100 olursun. 2 alırsan 20. Beyazlar da genetik. Bir sürü takviye var. Ben bu yaşları sevmeye başladım hiç yaşlı hissetmiyorum. Her şey oturdu kemik çevrem oluştu. Param var işim var. Hayatım tepetaklak olsa bile çıkarım herhalde. Annem 51 yaşında 4 çocuk 1 tane de 9 aya gelmiş ölü çocuk var toplam 6 hamilelik hala zayıf sarkması yok saçında beyaz bile yok. Ona soruyorum yaşlı hissediyor musun diye yoo gencim hala asıl hayatım şimdi başlıyor diyor. Bu yaş geriye gitmeyecek hep ileri gidecek. Tıp ilerledi yani yüz germe var meme dikleştirme var. Alın dediğin 1 botoksa bakar
 
Yoo gerçekleştirdim aslında.memnunum şu anki geldiğim konumdan
Ekonomik özgürlüğün ve mesleğin var ne güzel, gerçekten avantajlısın; ama kendini sevmiyorsun, sevilenlere inanmıyorsun ve sevileceğini düşünmüyorsun.

Esasında seni kim sever kim sevmez bu gündemin olmasın; sen sadece kendini sev, kendine iyi bak, tüm yatırımın kendine olsun.

Bak titiz olduğum bir konu olduğundan tüm vücut iğneli epilasyon yaptırdım, vücudumda genital dahil sarı ince bile olsa tüy kalmadı, kıl kökü görünümü yok, karartı yok, her yer avuç içim gibi; o kadar büyük bir konfor ki kaymak gibiyim her giydiğim saten gibi kayıyor, her şeyi giyebiliyorum, aynaya bakmaktan zevk alıyorum. Her hafta saçlarıma yağ bakımları maskeler yapıyorum, her teline özenli davranıyorum, saçımın kuru ıslak tarağı bile farklıdır, masaj tarağıyla diplerime dakikalarca masaj yapıyorum, takviyeler alıyorum, cildime iyi bakıyorum, aç kalmıyorum sağlıklı dolu dolu tabaklarla besleniyorum, istediğim kilolardaysam bol bol kaçamak da yapıp dengeliyorum, en iyisini yiyorum, en iyisini giyiyorum. İstersem estetik dokunuşlardan da yardım alıyorum. Her kadın imkânları dahilinde en iyisine layıktır, imkanlarını kendine fiziksel ve psikolojik yatırımına harcamalıdır, salmayın kendinizi; 25’ten sonra raf ömrü bitmiş ürün gibi davranmayın kendinize, 30 yaş ne yahu en zirve yaş, hayat bitmiş gibi davranmayın. Sen kendini sev, en iyi versiyonun olmaya bak; gerisi nasıl geliyor gör. Aynadaki kadını seversen ve kendine değer verirsen, kendini herkese layık da görmüyorsun, seçici oluyorsun. Kendine değer verince, insanlar sana değer veriyor.
 
Aynı yastayız. Hayatında bir düzen yok bence bu yüzden kötü hissediyorsun. Evlilik düşünsen aday yok bakış açın evlilik olsa aslında olacak bişeyler ama psikolojik olarak veya düşünce olarak ters olan çok şey var sende. Kendini bir eşya ile görmeyi bırak sev kendini ve sevilebilecegini de bil kendine kötü davranma
 
Sen AEA degil misin ya bir motosikletci üye daha vardi ayni kişi misiniz 😄
Ben de motosiklet kullaniyorum bu arada. Motosikletci kiz cekiciligi diye bir sey var. 😄
Hayır değilim aahhaha evet katılıyorum motorcu kızlar olarak çoğalalım estirelim :KK200:
 
Saçmalamışsınız 30 yaşımda kilom 48' di. Şuan belki 52' dir biraz aldım BESLENME şeklimi çok bozdum çünkü. Enerjimde çok iyidi, uykusuz çok rahat durabiliyordum. Hala duruyorum o ayrı ama beni hayat tempom ağır, uzun mesai saatlerim, çocuğum, ailemin sorunları derken hep hayatı koşturarak yaşıyorum. Yaş tabiki ilerliyor ama 30 yaşın 28-29 yaşla arasında uçurum yaratacak kadar bir farkı yok. Siz psikolojik olarak böyle hissettiğinizden enerjiniz olmayabilir mi ya da aç kalarak zayıflamaya çalışmanızdan kaynaklı? Belki bir kan tahlili yaptırmanız lazım vitaminleriniz düşüktür? Ben 4 sene enerjim sıfır diye yaşlandım diye kendimi kandırmıştım böyle, çünkü bakıyorum benden 10-15 yaş büyüklerden bile daha düşük enerjim o zaman anladım yaşlanmak olmadığını, Kan değerlerim yerlerdeymiş meğer, şuan 30 yaşımdan bile daha iyiyim, ayrıca saç beyazlaması genetik oluyor eğer başka bir hastalığınız yoksa..
 
Kendin ile barışık olmadığın müddetçe istediğin kadar vücudunla ilgilen,her yaşın kendine has güzel özelliği var dır. Velhasıl önceliğin kendin, olup deger vermelisin,afedersin ama kocamış hayattan bıkmış biri gibi davranmayı sürdürme,kuzum silkelen tükenmişlik sendromu yaşama. Hayat devam ediyor. Davut güloğlu dediği gibi:KK71: aloooooo. Orada mısın....:ıslık:
 
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Valla benden yaşlısın hanım abla bir şey diyemeyeceğim o yüzden:cool::KK70:
 
30 cok genc, 30ken tas gibiydim. Sen 30a yasli diyorsan sana bazi haberleirm var ki 35ten sonra mezara girersin ... 35ten sonra bu is tamamiyle yokus asagi gidiyor konu sahibesi valla hayatinin tadini cikar hayiflanma bu kadar yaziyorum :halay:
Valla bende 30 yaşıma girdiğimde hayıflanıyordum 20li yaşlardan çıktığım için ama şimdi (37 yaş) o dönemki resimlerime bakıyorum harbiden taş gibiymişim. Işıltıli bir ten, sıkı bir vücut, tek bir beyazım yoktu. Konu sahibi bu zamanlarının tadını çıkarsın çünkü dediğin gibi 35 ten sonra freni patlamış teker gibi çökmeye doğru gidecek 😆 Yaş almanında söyle bir avantajı var ama, yaşanmışlıklar insana ayrı bir özgüven katıyor hayata ve insanlara karşı daha net bir duruş sağlıyor. 30lu yaşların başında daha naif ve toydum şimdi ise ayaklarım daha sağlam basıyor yere. Buda insana ayrı bir güzellik katıyor bence.
 
Back