Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir sakinlik, huzur geliyor.ben de sevdim ama değişim beni endişelendirdi.34 yaşındayım, fiziğimden cok memnunum ama zaten ben yıllardır hastalık sebebiyle yeme içme dikkat ediyorum, hiç sevmediğim halde spor yapıyorumbeyaz saçım hiç yok, genetiktir muhtemelen. Kırışıklık hiç yok, hem genetik hem bakım ürünlerine dikkat ediyorum. Bu şeyler hem genetik hem de çaba gerektiriyor. Açıkçası spora gitmeyip, aç kalarak zayiflayacağını düşünüp, doğru ürünleri araştırıp kullanmayıp da mucize beklemek yanlış.
Enerjimse 25ten sonra dramatik şekilde düştüsabaha kadar barlarda takılıp sabah derse gittigim günler gercek miydi diye düşünüyorum. Ama 20lerdeki hayatın mi simdi mi diye sorsalar çok net şimdi derim. Ben yaşla ve tecrübeyle gelen bağımsızlık ve kafa rahatlığını diğer her şeye tercih ederim.
Ama çok ilginç bir durum var, ailemin kadınlarının hepsinin saçı tam kulak tarafında yanlarda duruyor. Yani üst kısımda hiç yok, arkada yok. Sadece yanlarda geniş bir tutam. Bence bariz ailemin genetiğiO zaman sana ilginç bir şey söyleyeyim mi? Ben ailesel hastalıklar sebebiyle uzun süredir ketojenik besleniyorum, çok fazla gruba da üyeydim yerli yabancı. Bi beslenmeye geçtikten sonra saçları tekrar eski haline dönen insanlar vararaştırması yapılmış mıdır bilemiyorum ama karbonhidratla, glutenle ya da insülinle ilgili bir şeyler olabilir genetik sandığımız sey.
Alakası şu ki düzgün ve insancıl bir hayat sürmediğin için kendini iyi hissetmiyorsun zaten. Sorun kilon saçın değil, gerçekten karşı cinsle duygusal bir bağın yok. Gerçek bir ilişki yaşamıyorsun. Aradaki o duygusal boşluk mutsuz ediyor. Mutsuzluğunun sebebi buYok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorum
Bir fıstık gördüm sanki uuuu .Bana çok benziyorsun benimde bacaklar bembeyaz saçlar da belde ama ben kumralım
30 yaşa gelince insan o düşüncelere, kaygılara kapılıyor, normal ama sağlıklı düşünmek için de çabalamak gerekiyor.Benim de çok yok aslında.ama eskiden hiç olmadığı için kaygılandırdı beni
Yok o öyle gerçekten.şimdi o yazdıklarının bu konuyla ne ilgisi var? Bir iki kişi çok değil.onları da farkediyorum
Çıkarır masaya vurursam ferhans buna katlanamaz hayal alemi bi anda puff olurBibibella 44luk çıtır çıkar da vur masaya. Tavsiye istemiş.
Aynen bir ay sonra 44 yaşindayim ve kendimi kandıriyorum ama işte kondisyon konusunda sana tur bindiririm bebemMerhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Ekonomik özgürlüğün ve mesleğin var ne güzel, gerçekten avantajlısın; ama kendini sevmiyorsun, sevilenlere inanmıyorsun ve sevileceğini düşünmüyorsun.Yoo gerçekleştirdim aslında.memnunum şu anki geldiğim konumdan
Hayır değilim aahhaha evet katılıyorum motorcu kızlar olarak çoğalalım estirelimSen AEA degil misin ya bir motosikletci üye daha vardi ayni kişi misiniz
Ben de motosiklet kullaniyorum bu arada. Motosikletci kiz cekiciligi diye bir sey var.![]()
Valla benden yaşlısın hanım abla bir şey diyemeyeceğim o yüzdenMerhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Valla bende 30 yaşıma girdiğimde hayıflanıyordum 20li yaşlardan çıktığım için ama şimdi (37 yaş) o dönemki resimlerime bakıyorum harbiden taş gibiymişim. Işıltıli bir ten, sıkı bir vücut, tek bir beyazım yoktu. Konu sahibi bu zamanlarının tadını çıkarsın çünkü dediğin gibi 35 ten sonra freni patlamış teker gibi çökmeye doğru gidecek30 cok genc, 30ken tas gibiydim. Sen 30a yasli diyorsan sana bazi haberleirm var ki 35ten sonra mezara girersin ... 35ten sonra bu is tamamiyle yokus asagi gidiyor konu sahibesi valla hayatinin tadini cikar hayiflanma bu kadar yaziyorum![]()
Onların acısı bir şekilde çıkacaktı amaAh Ferhanscigim nerede o gunde 4-5 kisi ile sevistigin gunlerne oldu sana
![]()