• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf yaşlanıyorum.

Depresyonda falan mısınız? bu tarz güncellemeler kapının arkasında bekleyip 30 sonrası bir anda gelmez ki?
bir şey olmuş siz salmışsınız bu kadar..
Ben de aynı fikirdeyim. Depresyon olabilir. 30lu yaşlar kadının güzelliğinin zirvesidir. hem fiziki hem mental olarak en iyi yaşlardır bir kadın için. 35den sonra metabolizma biraz düşmeye başlar ama asıl düşüş menopozla birlikte 50'li yaşlardır.

Insan kendini hangi yasta his ederse, o yasta olur sözüne inaniyorum. Gercekten ne gencler gördüm cok yaslilardi ve ne yaslilar gördüm daha cok genclerdi. ;) Bence sizin kilo alma sebebiniz bir sey yemediginiz icindir. Gercekten öyle. Vücut kitlik var sanip her seyi sakliyor. Az yemekten kilo aliyorsunuz. Diyet uzmaniyla konusun derim. Ayni sorunu kendim yasadim. Yemek yemeye baslayinca (saglikli sekilde) tekrar normal kilolara dönüyorsunuz. Sporsuz olmuyor ama. Beyaz saclar mesela bizim ailede genetik. 20 yasinda beyazlar grönüyor. Biz ne yapalim o zaman? Boyatirsiniz gecer. Kuruluktan cilt kirisir. Su icin ve iyi bir nemlendirici ve her gün günes kremi kullanin. Hic bir sey kalmaz. Kendinizi salmayin. Piskolojinizi düzeltin derim. O zaman tekrar genc halinize dönersiniz (evet 30lar hala genc (kendimde bu yaslardayim ;)); hatta bence 40lar bile).

Ben de dün 31oldum depresyondayım😹 ayy yok ya boşuna takıyorsun inan ki...Tıp ve tip meselesi😹 anladın sen onu..Gerçekten ama her imkân var bakım yap spor yap bitti gitti sağlıklı beslen kilo vermek için de kendine uygun bir diyet bul enerjini yükselt öncelikle. Enerji çok önemli benim bir tanıdığım 43yaşnda benden 12yas büyük ama kadın enerjik,bakımlı, saç makyaj şıkır şıkır spor yapıyordu bir de güzel besleniyordu ben genetik olarak küçük gösteririm ama o kadın benden büyük olmasına rağmen nerdeyse benden 5yaş büyük duruyor sadece.. Ama en önemlisi beslenme canım.. ben şuan meselâ diyet yapmaya çalışıyorum onu da şu şekilde yapıyorum artık baya bişeyler denedim hiçbiri olmadı veremedim şimdi sadece akşam yemeklerini yemiyorum kahvaltı türü şeyler yiyorum böyle kilo vermeye başladım bu diyetim bitince de çok sağlıklı şeyler yiycem salataydı,balıktı bakliyat vs. Bu diyetin içinde de yine sağlıklı kahvaltılar yapacağım kısaca en önemlisi beslenme.Vitamin.. Bak ben de meselâ hastayım 3yıldır tedavi görüyorum bünyem baya düştü eskiden her diyeti yapabilirdim ama şimdi birtek bu dediğimi yapabiliyorum bünyeme ağır geliyor diğerleri hele açlığa hiç dayanamıyorum hiç halim olmuyor ama spor ve sağlıklı yiyeceklerle enerjimi yükselteceğim inş. O yüzden takma bak biri şey demis 45imde yüz gerdircem o da mantıklı 😹

Aaayy Allah cezanızı vermesin neymiş bu ferhans gül gül çatladım😹😹😹 konu sahibi de size ayak uyduruyor hhahah çok iyi ya.

28 yaş 2 çocuk saçta beyazlar alın çizgisi falan filan ben delirmeden yaşadığıma şükrediyorum böyle bir dünya da. Diyet, kremler bakımlar amenna hayatımızda zaten bir iki seneyede çok rahatsız olursam botoks yaptırırım.. yani benim de çok uykum geliyo vitaminlerim gayet yeterli ama 18lik çıtır değilim bir kaç ay sonra 29 olcam ay yazarken de enerjim düştü üşendim ezcümle boşverinnn hayat güzel yaşıyoruz nefes alıyoruz yaslanmaktan kaçış yok bir belgesel var adam gençliğe aşırı takık onda bile birçok sorun çıktı..

Merhaba hanımlar.şimdi beni birkaç aydır çok rahatsız eden bir durum var.şöyle ki buraya 30 yaşına yeni girdiğimde de konu açmıştım.nu sorunun temelleri o zamanlar atılmıştı ama kartopu gibi büyüye büyüye bu zamanlara geldi.krizin daha da büyüyeceğini düşünüyorum o yüzden farklı fikirler almaya gerek gördüm.şimdi başlıktan da anlaşılacağı üzere gençlik dönemim bitmiş.şimdi ben şu yaşayım ben bu yaşlayım hâlâ çok çıtırım hâlâ çok gencim yazan arkadaşlar çıkacak biliyorum ama bu tarz şeylerin gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak olduğunu da adım gibi biliyorum.bence o arkadaşlar da biliyor ama işte kendilerince mücadele etmeye çalışıyor onlar da.şimdi ilk önce bir anda kilo aldığımdan bahsetmiştim.bir dönem mücadele de ettim ama anladım ki kilo verecek ve eski kilomda olacak yaşı geçmişim.neredeyse aylarda hiçbir şey yemeden yaşadım.bana mısın demedi.bir gram kilo vermedim.yani ortada metabolizma diye birşey kalmamış.tamamen çökmüş resmen.şu an hiçbir şey yemeden yaşıyorum neredeyse ve ne enerjim düşüyor ne de acıkıyorum.bu bir.ikincisi beyaz saçlarım günden güne çoğalıyor.tamam bir iki tel çoğalmıştı amenna dedim, birkaç yıl da böyle gidecek demek ki dedim yoluma devam etmeye çalıştım.bunlar artık günden güne bile çoğalmaya başladı.kendimi teselli etmekte başarılı olamıyorum artık.alnım sinyal vermeye başlıyor çizgi konusunda.onun da eli kulağında demek ki.enerjim düştü.eskiden günlerce doğru dürüst uyumadan devam ederdim.enerjim bile düşmezdi.şimdi gece 10 gibi uykum geliyor.elbette yaşlanacağız bunu ben de çok iyi biliyorum ama birkaç ayda bu kadar dramatik bir düşüş yaşanması beni çookk kötü hissettiriyor.bir 10,15 sene genç olmaya mı geldik biz bu dünyaya yani? Çok acımasız değil mi? Bu kadar mı kısıtlı zamanımız? bu değisimlerle nasıl başa çıkacağım? O şikayet ettiğim cinsel isteğim bile azaldı bir anda Artık genç olmadığımı nasıl kabulleneceğim ?. Off çok zor günler geçiriyorum.
Kiz Ayşe cinsel hayatınla konu acaca aca nazar değdirdin he,,
Sen şu yaşlanma işine fazla taktın bence bir bunalim yaşıyorsun ve ondan dolayı kilo veremiyorsun psikolojik destek al cidden takıntı yapmışsın 30 yas ne yaa bir kadın için en güzel yaşların başı 🥰🥰

Alakası şu ki düzgün ve insancıl bir hayat sürmediğin için kendini iyi hissetmiyorsun zaten. Sorun kilon saçın değil, gerçekten karşı cinsle duygusal bir bağın yok. Gerçek bir ilişki yaşamıyorsun. Aradaki o duygusal boşluk mutsuz ediyor. Mutsuzluğunun sebebi bu
Ne aile ilişkisi var ne arkadaşlık, duygusal bir bağ genel olarak yok hayatında mesele sadece karşı cins değil. Sadece işi var çalışıyor onun haricinde keyif aldığı herhangi bir şeyin de olduğunu sanmıyorum. Bu kadar boş ve anlamsız bir hayatta nasıl mutlu olabilir ki zaten.

Burada bir kadın kilosundan dert yanmıştı. Evliydi. Kadına demediğiniz laf kalmadı sizin gibiler koca buluyor bilmem ne. İnsanların derdine kendi hayatınızda başaramadığınız ve hırs yaptığınız takıntılarla saldırıyorsunuz. Şimdi gelmiş yaşlanıyorum kilo alıyorum bilmem ne. Hepimiz yaş alıyoruz, kilo alıyorsanız demekki sizin mantığınıza göre çirkinleşiyorsunuz. Sevinin bence o dilinizden düşürmediğiniz çirkin şansı sizi de bulacak demekki

Benim zihnimdeki imajın zaten terli, sigara kokulu, saçı yağlı, yeşermiş dövmeli ve yaşından 10 yaş fazla gösteren şuh kahkahalı bi şeydi zaten. Benim düşündüğümden daha güzelmişsin(?).

Ne aile ilişkisi var ne arkadaşlık, duygusal bir bağ genel olarak yok hayatında mesele sadece karşı cins değil. Sadece işi var çalışıyor onun haricinde keyif aldığı herhangi bir şeyin de olduğunu sanmıyorum. Bu kadar boş ve anlamsız bir hayatta nasıl mutlu olabilir ki zaten.
Aynen bu aslında.
Ne bir sanat dalına ilgisi var, ne takip ettiği bir hobi. Tek derdi hayvansal içgüdü, seks. İnsani bir yanı yok ki oturuş sohbet edebilsin birikeriyle.
Ne kız arkadaşlık ne aile ilişkileri kuramıyor dolayısıyla sevgili işleri de seksle sınırlı kalıyor.
İnsani standartta bir hayatı olmadığı için de böyle mutsuz

Burada bir kadın kilosundan dert yanmıştı. Evliydi. Kadına demediğiniz laf kalmadı sizin gibiler koca buluyor bilmem ne. İnsanların derdine kendi hayatınızda başaramadığınız ve hırs yaptığınız takıntılarla saldırıyorsunuz. Şimdi gelmiş yaşlanıyorum kilo alıyorum bilmem ne. Hepimiz yaş alıyoruz, kilo alıyorsanız demekki sizin mantığınıza göre çirkinleşiyorsunuz. Sevinin bence o dilinizden düşürmediğiniz çirkin şansı sizi de bulacak demekki
Benimki 60 li kilolar ama onlar 100 lerden falan bahsediyor.

Back