kıtap cok guzel kızlar ya ben bıtırmek uzereyım baska kıtabını almak ıstıyorum r.şanal ın ne onerebılırısınız??
Kuantum Sıçrama -R.şanal
Çekirdek inanç hep tekrar eden olayları oluşturur..
Nasıl ki bedenin en küçük parçası (kan,idrar,hücre gibi) bütün bedeb hakkındaki bilgileri iletirse, çekirdek düşünceler de kaderimiz hakkında bilgi verir bize.
Hatta bu konuda biraz ileri gidip , en küçük bir yaşam deneyiminden,davranışından ya da sözünden, o kişinin temel inancını bulmaya çalışırım.
Tahminlerim çoğunlukla tutar.Çünkü bu,hayatın evrensel matematiğidir.Çekirdek inancın döngüsü neyse ,hayatın döngüsü de o olur.
Örneğin, dünyanın adaletsiz bir yer olduğuna inanan bir kişi haksızlığa uğrar,hayatın zor olduğuna inanan bir kişi ise zorluklarla mücadele etmekten kurtulamaz.Fakat insanlar bu gibi kısır döngülerinin farkında değillerdir.
İşte şimdi size hayatın döngülerini farketmeniz için bir çalışma öneriyoruz.Elinize kağıt ve kalemi alın ve:
-Hemen aklınıza gelen 4-5 olayı yazın..
-Hangi tarihte ne olmuştu, siz ne hissetmiştiniz ,ne düşünmüştünüz ?
Bunları da olayların yanına not edin...
Örneğin; ''beş yaşlarındayken annem ve babamı tartışırken gördüm.Çok korktum.Ya yalnız kalırsam diye düşündüm ve uslu bir çocuk olmaya karar verdim''
Verdiğiniz son karara kadar olayı net bir şekilde hatırlarsınız.Tam o anda verdiğiniz belirleyici karar hayatınızın sonraki dönemlerinde saklı olarak hep karşınıza çıkar.
kitaptan beğendiğim ve işaretlediğim bölümleri sırayla sizinle paylaşıcam.Bu bölüm de kitapta yazan değişik bir olumlama yöntemi paylaşmak istedim..
selam hoşgeldinn.....
iyi ile kötünün sürekli mücadelesi gibi bizde içimizde egoyla kendi özümüz arasında sürekli kalıyoruz...zaman zaman geriye gitsekte öğrendim ki bu aslında her seferinde bizi daha da ileriye götürüyor...hergün burda sayılarımızın artması da çok güzel ayrıcaakaydirigubbakcemile5:danc
hoşbulduk canım ego ve öz arasında malesf sürekli kalıyoruz sıfıra dönmek aslında bir adım ilerimi gitmek bunu sürekli sorguluyorum
bayanlar size egonuz ve öz benliğinizle ilgil benim takıldığım bir şeyi sormak istiyorum
kin içinizdeki kini nereye veya nasıl bitiriyorsunuz yoksa sizdede ego ağır basıyormuu
olumlamalarımda ego devreye farkında olmada girerse bütün her şey terisne gidiyor
ve size tavsiyem acizane meditasyon
en gergin anımızdaki nefes egzersizleri inanın sabah uyanmış gibi rahatlatıyor
sıçramaya daha gelemedim ama her satırdan bir şey öğreniyor insan
arkadas ortaminda cekingen degiliz acikcasi, heleki ablam, anlastigi arkadaslari olunca,
cok eglencelidir, insanlari güldürür..
erkeklere karsi soguguzdur ama yinede, önyargili olabiliriz bilmiyorum ama
hic kimse olmadi simdiye kadar ne gelip begeniyorum diyen nede tanismak isteyen....
yani gelip söyleyen olmadi..
nasil düsünecegimizi bilmiyorum..
o zaman biz hakliyiz.. düsündüklerimizde.. bu düsünce gücünün,
veya kuantumun bir faydasi yok diyosunuz yani
zaten positif düsünsekte bisey olmuyor..
evrenden torpilim var.....
ne güzellboshayallersmile bizede uğrar mııkaydirigubbakcemile3
şimdi sen bana yazdın...uğradı bile...ne düşünürsek o bize geri gelir....zemuszemus
burda şu anlaşılmamalı ama;zaten herşey kader kısmet o yüzden olumlu düşünsek ne olur düşünmesek ne olur..hayır tabii ki olumlu düşünmenin muhakkaki yararı yadsınamaz..sen sürekli olumsuz düşünürsen,kendini istemediğin olayların içinde bulman çok normal bişiy..insan mutlu olduğu zaman değişik ortamlara girmek ister,farklı şeyler yapayım telaşındadır.mutsuz olduğunda ki gibi bir köşeye çekilmek istemez...o farklı ortamlarda neyin bizi beklediğini nerden bilebiliriz kii..farzedelim ki olumlu düşünmek bize istediğimiz gibi bir ilişki halihazırda sunmadı..onu bekleyene kadar yada o bizi bulana kadar karalar bağlayıp,depresif mi gezicez yılın 365 günü..bide bu yönden bakarsak; hayata her anlamda olumlu bakabilmenin faydalanırını daha iyi kavramış oluruz gibi geliyor..
EvCadisi kullanıcısından alıntı
evrenden torpilim var.....
platonik_ask kullanıcısından alıntı
banada gelsin o zaman, ablamla bana..
ne olur bir kerede bize gelse ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?