selennnnn:)) güzel yazın için çok teşekkürler,kendi adıma..burda tüm olumsuzluklardan sıyrılıp,hayata mutlu ve umutlu bakma noktasında her birimiz güzel fikirler sunuyoruz,yeri geldiğinde sorular soruyoruz,bilmediğimiz pek çok şey var tabi...hepbirlikte öğrenmek çok güzel..konu sahibimiz Baileyscim,gerçekten güzel bir konu başlattıopuyorumnanaktan her zaman seni de burda görmek isteriz canımmopuyorumnanaktan
Çoook teşekkür ederim. Sürekli olmasada ara ara uğrayıp okuyacağım. İnsan hayatı boyunca hep bir şeyler öğreniyor kah okuyarak, kah yaşayarak. Bilmediğimiz onca gizemi düşünürsek bu çok normal. Okumam gereken bir kaç kitap daha var onlar bittikten sonra R.Şanal kitaplarını okumayı düşünüyorum. O zaman daha aktif yazarım. Lütfen buradaki paylaşım bitmesin. opuyorumnanaktan
elimizden geldiğince sürdürmeye devam ediyoruzz...her zaman insan mutlu olmayı başaramıyor gerçekten,en azından kendi adıma böyle..hele şu aralar bir ağırlık var ki üzermde( çok sıkıcı gerçekten..buralarıda okuyup,sizinle paylaşmasam sanırım daha beter olurdummolumunekankayizsmile
Mutluluk bazen gerçekten çok zor yakalanıyor veya zor hissediliyor. Hele hele geçmişte çok şey yaşamışsanız ve benim gibi karamsar bakış açısına sahipseniz. Sanırım yıllardır bu konunun üzerinde çok duruyorum. Mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum. Günlerim hep o mutluluk çizgisi etrafında geçiyor artık. Sürekli iç sesimle konuşuyorum ve konuşurken asla olumsuz cümleler kurmuyorum. Kötü niyet besleyen insanlar için bile iyi şeyler düşünerek ve 'amaaannnnn bir daha mı geleceğiz dünyaya, Allah beni bunları düşüneyim diye mi yarattı, kendine eziyet etmeden, kendini üzmeden yaşa' diyerek yaşıyorum.
Havaların etkisidir inşallah. Umarım hayatında her şey yolundadır. Dilerim hayatında her istediğin şey hayal ettiğinden bile daha mükemmel şekilde sonuçlanır.
kendimi seviyorum ama bi tek ben seviyorum gibi görünüyorzemuszemus
bu gece burası çok mu boş kalmış neeee
geldim bnde cnmmm
olumlamalara devam :)
bazen egoda olduğum oluyor ama hemen öz bilinçe dönüyorum kendimi seviyorum kendi benliğimi seviyorum bayanssulusmile yerimseniben
olumlamaları geçen hafta sınavımda uyguladım ve geçtim sınavdan mutluyumm olumluyumm sositososito
geldim bnde cnmmm
olumlamalara devam :)
bazen egoda olduğum oluyor ama hemen öz bilinçe dönüyorum kendimi seviyorum kendi benliğimi seviyorum bayanssulusmile yerimseniben
olumlamaları geçen hafta sınavımda uyguladım ve geçtim sınavdan mutluyumm olumluyumm sositososito
ne kadar güzel renancım, tebrik ederim geçtiğin sınav içinde. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen öyle, olumlamalara devam :lepi:
yettim yettim kıs burdayımm hihoyyyt hihoyyyt
sağol tektanecim :1hug: eğer bir şeyi gerçekten istiyorsam yani öz bilincim istiyorsa diliyorsam olumlamalar yapıyorsam oluyor mutluyum bu tpikte olmak bile bni mutlu ediyorsositososito
kitabı bitirdim kuantum düşünce yönetimini kuantum olumlamaya başlıyım artık kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar..baileys hazır burdayken konuyla ilgili önereceğin yeni kitaplar var mı okuyup beğendiğin?
hayır canım şu sıralar kuantumdan çok uzağım
ama başka arkadaşların okuyup beğendikleri varsa ben de öneri bekliyorum kızlar ya bol bol olumlama yapmam lazım
bir arkadaş yazmıştı topikte ben de onun gibiyim
her işte olduğu gibi pozitif düşünce de emek istiyor
bir yerde açık verirseniz ya da hata yaparsanız tekrar başlangıç noktasına geri dönüyorsunuz ben şu an bu durumu yaşıyorum toparlanmam lazım :1ninca:
ama başka arkadaşların okuyup beğendikleri varsa ben de öneri bekliyorum kızlar ya bol bol olumlama yapmam lazım
bir yerde açık verirseniz ya da hata yaparsanız tekrar başlangıç noktasına geri dönüyorsunuz ben şu an bu durumu yaşıyorum toparlanmam lazım :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?