Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lara 78 çok sevindim senin adına .. opuyorumnanaktan olumlu düşünmeye devam..
kıslarrr yardım edinnnnn.........fikirlerinize ihtiyacım var...son zamanlarda sürekli rüyalarımda uçakla seyahat ettiğimi falan görüyorum,valizler falan bariz herşey..ve çok heycanlı geçiyor..deniz gördüm birde ,en son uçak yolculuğumda denize sıfır bir yerdeydimD kışın ortasında hem deekaydirigubbakcemile2sonraa sonra bi tay gördümm,minik,sevimli ve beyaz...ve trennn..yaa bütün ulaşım araçlarını kullanıyorum yani anlayacağınız:))
selam kızlar,
sınavım sonuçlandı kazanmışım sevindirik oldum
olumlu düşünme işine bu sınavla başlamıştım bırakmak yok artıkkkkkk k
kıslarrr yardım edinnnnn.........fikirlerinize ihtiyacım var...son zamanlarda sürekli rüyalarımda uçakla seyahat ettiğimi falan görüyorum,valizler falan bariz herşey..ve çok heycanlı geçiyor..deniz gördüm birde ,en son uçak yolculuğumda denize sıfır bir yerdeydimD kışın ortasında hem deekaydirigubbakcemile2sonraa sonra bi tay gördümm,minik,sevimli ve beyaz...ve trennn..yaa bütün ulaşım araçlarını kullanıyorum yani anlayacağınız:))
tebrik ederim lara78 alkisalkisalkis
hayatının sıradanlığından sıyrılıp,yeni başlangıçlar yada değişik bir şeyler yapmak istiyor olabilirsin.ulaşım araçları da bu yöndeki çabalarının bilinçaltına yansımasıdır zannımca. deniz ve tay görmek de iyidir derler. onu da, değişimlerin senin istediğin gibi olumlu yönde olacağına yoralım da öyle olsun inş. alkisalkisalkis zemuszemus kaydirigubbakcemile5
içim açıldı gece gece bu ne güzel rüya öyle canımm :1hug:
kuantum fiziği mirmirmirmir uykum geliydi o derste...
yararlı yanları varmş demek :)
nasılsınız kızlarrr hayat nnasıl :)
şükür sonunda bu konuları konuşabileceğim çok yakında ama bir okadar uzak insanlar bulmak nekadr güzel
kuantum uzun zamandır merak edip birtürlü içine giremediğim ve sonunda çekim yasasıyla birlikte hayatıma yön çizmeme hayata bakışımı değiştirmemi sağlayan herşey
olumlamaları yakın zamanda okuduğum kitapla keşfettim ve nezaman olumlamalarımı yaparken yanlış bir düşünce yani egom iç sesimin önüne geçmesine izin verdim ozaman işler arap saçı oldu
isterken kesinlikle çok dikkatli istemek gerekiyor ne bir eksik ne bir fazla diğer türlü sonuçlar kötü oluyor bunu anlarken halen bir çok yaralar alıyorum bazen başladığım o Sıfır noktasına tekrar dönüyorum ve hayır devam etmelisin seni sen eden egoların çevrendeki insanlar değil senin sen olmanı sağlayan sevgi saygı pozitif düşünce kötü niyetlerinden arınman artık olumsuzluklarımı daha güçlü karşılıyorum tek yapamadığım kinim kinimi halen içimden atamıyorum ama birgün bunuda başarabileceğimi biliyorum
bizler dünyaya bu bedeni emanet olarak taşımaya gelmedik tam tersi ruhumuzu beslemek güzel yaşammak dünyayı iyilik ve sevgiyle güzelleştirmek içingeldik bu gün insanlık ve kendimiz için ne yaptık bu soruyu hep soruyordum amabilinçli değil
artık attığım adımın bilincine varmak bana huzur keyif veriyr çok uzattım kusura bakmayın
sevgiyle ve barışla kalın
benim de tam tersi ilgimi çekti halbuki fizikle aram her zaman kötü olmuştur
bize schrödinger'in meşhur kedisinden bahsedebilirsin mesela...sıkılmazsan tabi :):)