görücü usulu fikirlerinizi ögrenmek istiyorum

Öff o kadar uzun yazıyı nasıl yazdın bas konuş mu yaptın okucam diye içim dışıma çıktı çok vır vır dır dırcı birine benziyosun bence :)) erkekler bu kadar çok konusup bu kadar detaylara takılan kadınları sevmezler. Senin yazını okuyacak güce sahip olsam açar kitap okurum ufkum genişler yazının bi başını bi ortasını bi sonunu okudum o da yetti anladım yani adam içki içiyomuş. Zaten içmediysede bu zamana kadar ulaşmamışsa altında bişey vardır. Aileler hep daha çok istiyor ama işte olmuyor bazen ne yazıkkı. Hayırlısı olsun.

Öff o kadar uzun yazıyı nasıl yazdın bas konuş mu yaptın okucam diye içim dışıma çıktı çok vır vır dır dırcı birine benziyosun bence :)) erkekler bu kadar çok konusup bu kadar detaylara takılan kadınları sevmezler. Senin yazını okuyacak güce sahip olsam açar kitap okurum ufkum genişler yazının bi başını bi ortasını bi sonunu okudum o da yetti anladım yani adam içki içiyomuş. Zaten içmediysede bu zamana kadar ulaşmamışsa altında bişey vardır. Aileler hep daha çok istiyor ama işte olmuyor bazen ne yazıkkı. Hayırlısı olsun.
KEŞKE MESAJ ATMASAYDINIZ DAHA ÇOK SEVİNİRDİM İSTEDİGİNİZ ŞEKİLDE ANLIYORSUNUZ HERŞEYİ ALLAH SİZE YARDIM ETSİN

Ya onun aracıya dedigi 3 5 ark çıkınca içiyorum ama chilai bebek te masayı donatmıs kızlar yanlarında alevli meyveler filan masada konfetiler böyle bi video var profilinde ama masadakileri çok tanıyamadım içki old düsünyorum ama baska resimlerde kesin eminim rakı filan var
Sizin alkole karşı olduğunuzu biliyor. Ne diyecekti aa evet alemlere gidiyorum her gün kızlarla içiyoruz mu diyecekti.Öyle ortama bir defa girmiş olsa ve eğlenmemiş, rahatsız olmuş olsa fotoğrafını çekip sosyal medyaya koymazdı. Bir de video diyorsunuz. Dediklerinden çok gördüklerinizden yola çıkın derim ben. Hiç tanımadığınız bir adamın lafına güvenmeyin. Ama tabii içinizde kalmasın buluşun bence. Hal ve hareketlerinden nasıl birisi olduğunu çıkarırsınız.

Sizin alkole karşı olduğunuzu biliyor. Ne diyecekti aa evet alemlere gidiyorum her gün kızlarla içiyoruz mu diyecekti.Öyle ortama bir defa girmiş olsa ve eğlenmemiş, rahatsız olmuş olsa fotoğrafını çekip sosyal medyaya koymazdı. Bir de video diyorsunuz. Dediklerinden çok gördüklerinizden yola çıkın derim ben. Hiç tanımadığınız bir adamın lafına güvenmeyin. Ama tabii içinizde kalmasın buluşun bence. Hal ve hareketlerinden nasıl birisi olduğunu çıkarırsınız.
Teşekkür ederim mantık çerçevesinde yorum yaptıgınız ve yardımcı olmaya çalıştıgınız için

Ben elde avuçta durmayan, zengin , şımarık oğullarına hanım hanımcık gelin arıyan bir aile gördüm. Beyefendi ondan ailem beğensin yeter demiş. Bi insan evleneceği kızın ses tonunu bile merak etmez mi yahu?
Damat adayıda gezip tozayım derdinde hala o yüzden sizi önemsememiş.
Sizde sanki aracının ve annenizin ısrarı, belki çocuğun yakışıklı olması belkide maddi durumu yüzünden kestirip atamıyorsunuz.

Bu arada babanız ne diyor. Hiç bu konudan bahsetmemişsiniz.
Hata yapmak istemiyorsunuz bunu anlıyorum. Ama bu çocuğun aklınızı karıştırması tuhafıma gitti. Çünkü hiç bi kriterinize uymuyor.

Herşeyi geçin daha sesinizi bile duymak istemeyen birisini sallayın gitsin.

Ben elde avuçta durmayan, zengin , şımarık oğullarına hanım hanımcık gelin arıyan bir aile gördüm. Beyefendi ondan ailem beğensin yeter demiş. Bi insan evleneceği kızın ses tonunu bile merak etmez mi yahu?
Sizde sanki aracının ve annenizin ısrarı, belki çocuğun yakışıklı olması belkide maddi durumu yüzünden kestirip atamıyorsunuz.

Hata yapmak istemiyorsunuz bunu anlıyorum. Ama bu çocuğun aklınızı karıştırması tuhafıma gitti. Çünkü hiç bi kriterinize uymuyor.

Aslında annemin ısrarı yüzünden ve çevremdekiler ısrarla iyi birini kaybettiğimi söylüyorlar babam söyle ki gelecekleri zaman ben hayır dememiştim o hafta içi babamdan izin almak için geldi aracı babam dediki ben düzgün bir eş isterim psikolojisi yerinde karakteri düzgün biri mal mülk benim var kızımada yardımcı olırım zenginlik önemli degil dedi benim için ama bu süreçte konusurlar ben konusurum bir kaç kere karşıma alırım kardeşlerimi çagırırım babamı alırım çocuğu karşımıza alıp konusuruz benim kafama yatmasa yada kızımın kafasına yatmassa olmaz bu iş sonra bana dedi ne olursa olsun sevebilecegin biri olsun asıl önemli olan bu ben hayır dedigimde de sen bilirsin tamam dedi sadece

İşte aramadı sosyal medyam görünür sekilde foto atrım takip etmedi ben dedim bu isteksiz ama kılıf buldular yok görücü usuluymus cocuk ben ve ailem yanlıs anlar diye cekinmiş görüsmwden nasıl num istesin ? Cahilce düşünceler aslında ama böyle böyle çıkarımlarımı çürüttüler inanın cocuk hiç yakısıklı degil aradıgım tipte degil ayrıca alkol dısında tüm kriterlerimi karşılıuor

Kardeş iyi mi b.k olsaydı senin damat, ailesi yana yakıla görücü usulü kız aramazdı.

Kardeş iyi mi b.k olsaydı senin damat, ailesi yana yakıla görücü usulü kız aramazdı.

haklısın 30 yaşına kadar nasıl kimse olmaz dedim çevredeki görücüler demi olmadı bir sorun old ilk başta söyledim aracıya ay yok kimseyi yakıştıramıyorlar sorundan degil kime gitse bir şey çıkıyormuş dedim bende 4 4 lük değilim hatta ben 25 yasıma ocak ta girdim ama resimlerden cok büyük gözüküyor demişlerdi aracıda demiş ki bu sene mezun oldu yani o yüzden büyük değil biliyorum ben falan

X