Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

selam kızlar,
sınavım sonuçlandı kazanmışım sevindirik oldum
olumlu düşünme işine bu sınavla başlamıştım bırakmak yok artıkkkkkk kkaydirigubbakcemile2

lara 78 çok sevindim senin adına .. opuyorumnanaktan olumlu düşünmeye devam..

teşekkürler
arkadaşlar bireysel başarının hikayesi diye arkadaşımın gönderdiği bir sayfa var ama oranın linkini ekleyemiyorum sizede yazacağım ama omadı hata veriyo nasıl yapacağım

r.şanalın kitabını okumaya başladım kuantum düşünce tekniğinde çook güzel örnekler vermiş güzel kitap olumlamalara devam ediyorum kaydirigubbakcemile2

kıslarrr yardım edinnnnn.........fikirlerinize ihtiyacım var...son zamanlarda sürekli rüyalarımda uçakla seyahat ettiğimi falan görüyorum,valizler falan bariz herşey..ve çok heycanlı geçiyor..deniz gördüm birde ,en son uçak yolculuğumda denize sıfır bir yerdeydimD kışın ortasında hem deekaydirigubbakcemile2sonraa sonra bi tay gördümm,minik,sevimli ve beyaz...ve trennn..yaa bütün ulaşım araçlarını kullanıyorum yani anlayacağınız:))

içim açıldı gece gece bu ne güzel rüya öyle canımm :1hug:

selam kızlar,
sınavım sonuçlandı kazanmışım sevindirik oldum
olumlu düşünme işine bu sınavla başlamıştım bırakmak yok artıkkkkkk k

tebrik ederim lara78 alkisalkisalkis

hayatının sıradanlığından sıyrılıp,yeni başlangıçlar yada değişik bir şeyler yapmak istiyor olabilirsin.ulaşım araçları da bu yöndeki çabalarının bilinçaltına yansımasıdır zannımca. deniz ve tay görmek de iyidir derler. onu da, değişimlerin senin istediğin gibi olumlu yönde olacağına yoralım da öyle olsun inş. alkisalkisalkis zemuszemus kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan
bugün kabus gibi bişiy gördüm ama hatırlamak bile istemiyorum hatta ormak..güzel şeyler olur inşallah....

kuantum fiziği mirmirmirmir uykum geliydi o derste...
yararlı yanları varmş demek :)

kuantum fiziği mirmirmirmir uykum geliydi o derste...
yararlı yanları varmş demek :)

benim de tam tersi ilgimi çekti halbuki fizikle aram her zaman kötü olmuştur

bize schrödinger'in meşhur kedisinden bahsedebilirsin mesela...sıkılmazsan tabi :):)

şükür sonunda bu konuları konuşabileceğim çok yakında ama bir okadar uzak insanlar bulmak nekadr güzel
kuantum uzun zamandır merak edip birtürlü içine giremediğim ve sonunda çekim yasasıyla birlikte hayatıma yön çizmeme hayata bakışımı değiştirmemi sağlayan herşey
olumlamaları yakın zamanda okuduğum kitapla keşfettim ve nezaman olumlamalarımı yaparken yanlış bir düşünce yani egom iç sesimin önüne geçmesine izin verdim ozaman işler arap saçı oldu
isterken kesinlikle çok dikkatli istemek gerekiyor ne bir eksik ne bir fazla diğer türlü sonuçlar kötü oluyor bunu anlarken halen bir çok yaralar alıyorum bazen başladığım o Sıfır noktasına tekrar dönüyorum ve hayır devam etmelisin seni sen eden egoların çevrendeki insanlar değil senin sen olmanı sağlayan sevgi saygı pozitif düşünce kötü niyetlerinden arınman artık olumsuzluklarımı daha güçlü karşılıyorum tek yapamadığım kinim kinimi halen içimden atamıyorum ama birgün bunuda başarabileceğimi biliyorum
bizler dünyaya bu bedeni emanet olarak taşımaya gelmedik tam tersi ruhumuzu beslemek güzel yaşammak dünyayı iyilik ve sevgiyle güzelleştirmek içingeldik bu gün insanlık ve kendimiz için ne yaptık bu soruyu hep soruyordum amabilinçli değil
artık attığım adımın bilincine varmak bana huzur keyif veriyr çok uzattım kusura bakmayın
sevgiyle ve barışla kalın

selam hoşgeldinn.....
iyi ile kötünün sürekli mücadelesi gibi bizde içimizde egoyla kendi özümüz arasında sürekli kalıyoruz...zaman zaman geriye gitsekte öğrendim ki bu aslında her seferinde bizi daha da ileriye götürüyor...hergün burda sayılarımızın artması da çok güzel ayrıcaakaydirigubbakcemile5:dance:

merhaba arkadaşım güzel bir başlık açmışsın ama insan her zaman pozitif olmuyor
bir seyi pozitif düşünsek diğerini düşünemiyoruz malesef..

mesela eltim libyada bende cezairdeyım bikaç ay sonra onlar türkıyey gittiklerinde kendi evleri olmadığı için bizim eve gidecekler bense ben yokken evimin açılmasını istemıyorum...
yada ben ordaolucam benım yanımda kalacaklar ben yaklasık 15 gundür bunu düşdüğüm için kendimi bunalıma soktum hatta her seye olumsuz bakıyorum eşimın sunduğu hiç bir anternetif olumlu gelmıyor nasıl pozitif düşüneyımki bu durum da.....

Harika bir konu olmuş. Ben R. Şanal okumadım ve sayfayı baştan sona tam anlamıyla okuyamadım ama sanırım kendini kötü hissederken
bir şeyleri olmuş gibi hayal edemeyen arkadaşlarımız var. Bir takım deneyimlerim ve birikimlerim ile benimde küçük bir katkım olsun istedim. Umarım yanlış anlamazsınız.

Öncelikle insan kendini kötü hissederken, kafasında yapamayacağına dair düşünceler varken elbette hayal kurmakta ve olmuş gibi düşünmekte zorlanır. Ancak birde şöyle düşünmeyi denemekte fayda var. Her şeyi en uygun zamanda, en iyi şekilde çözüme kavuşturan bir Yaratıcı var. Kimisi enerji der, kimisi evren, kimisi kainat. Ben 300 milyar yıldızı bir birine çarpmadan hem kendi etrafında hemde diğer yıldızların etrafında dönmelerini sağlayan fiziğin, matematiğin, coğrafyanın ilimlerinin ve daha bilmediğimiz pek çok şeyin sahibi olan yaratıcının, Allah'ın bir yol bulup bizi istediğimize ulaştıracağına inanıyorum.

Ama bunun olması için içimizde sevgi sirkülasyonu olmalı. Yaradanı, kendimizi, ailemizi hatta bize kötülük yapanları dahi sevebilmeliyiz. İnsan kötülük yapanı sevebilir mi diyeceksiniz? Ancak içimizdeki kötü enerjiyi atmadan güzel duygularımız ile hayallerimizi aynı hizaya getirmeden bunları yapamayız. Bunuda empati kurarak yapabileceğimize inanıyorum. Örneğin size kötü davranan biri veya bir anne babanız oldu. Sizin istediğiniz bir şeye izin vermediler, belki istediğiniz ile evlendirmediler veya kazandığınız okula gitmenize izin vermediler, okutmadılar, kursa göndermediler, dövdüler.........v.s Yani hayatınız isteğinizin dışında değişti. Sürekli onları suçlamak yerine ''onlar kendi şartlarında en iyi bildiklerini yaptılar, belki beni üzdüler ama yapabileceklerinin ve anne babalarından öğrendiklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar'' deyip önce en yakınlarınızdakileri affedin. Sonra sorumluluğu alın ve kendi yaptıklarınızdan dolayıda kendinizi affedin. J. V. 'nin ''seni seviyorum'' tekniğini kullanabilirsiniz. Sürekli her şey için içinizden minnetle seni seviyorum deyin. Yaradanı, kendinizi veya başkalarını sevin. Güzel çantanızı, güzel yazan kaleminizi, çok sevdiğiniz saatinizi ve herşeyiniz için minnet duyun.

Asıl konu hayallerinizin yolda olduğunu en uygun zamanda sizi bulacağınızı düşünüp sanki sizinmişcesine mutluluğu hissedin. İçinizde hiç bir korku, hiç bir üzüntü, hiç bir suçlama ve hiç bir suçluluk hissetmeyene kadar duygularınızı deşin. Yaşadıklarınızın sizin bir parçanız olduğunu ama artık yeni bir hayat için onları salıvermeniz gerektiğini düşünün. Yaşanan yaşandı artık arınma zamanı. Arındıktan sonra duygularınızı sürekli test edin kendinizi iyi hissettirecek düşüncelere yoğunlaşmadığınızı hissettiğinizde moralinizi düzeltecek bir duyguya yönelin. Müzik dinleyin veya sevdiğiniz filmi izleyin veya dans edin.

Tekrar tekrar sayfanızı işgal ettiğim için özür dilerim. R. Şanal'ı en kısa zamanda okuyacağım, teşekkürler. Yazdıklarım benim yıllar içinde okuduklarım, denediklerim ve edindiğim tecrübelerden oluşuyor. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Quantum tekniğini bilmiyorum yanıltmak istemem sanırım birebir quantum ile alakası yok ama en kısa zamanda sürekli duyduğum Quantumu araştıracağım.

Esen kalın, mutlu kalın...

selennnnn:)) güzel yazın için çok teşekkürler,kendi adıma..burda tüm olumsuzluklardan sıyrılıp,hayata mutlu ve umutlu bakma noktasında her birimiz güzel fikirler sunuyoruz,yeri geldiğinde sorular soruyoruz,bilmediğimiz pek çok şey var tabi...hepbirlikte öğrenmek çok güzel..konu sahibimiz Baileyscim,gerçekten güzel bir konu başlattıopuyorumnanaktan her zaman seni de burda görmek isteriz canımmopuyorumnanaktan

benim de tam tersi ilgimi çekti halbuki fizikle aram her zaman kötü olmuştur

bize schrödinger'in meşhur kedisinden bahsedebilirsin mesela...sıkılmazsan tabi :):)

schrödinger doğal olarak bi fizikçi :))
düşünsel bi deney yapıyor,bi kutu içine kedi ve zehirli bir sıvı blunan bir şişe koyuyor..
bi mekanzme ile bu şişe kırılıyor..çıkan gaz yarılanma ömrü ile yayılıyor(bu kimyaya giriyor :)) )
ama hareketini kuantum fiziği inceliyor doğal olarak..kuantum normal fizikten daha ayrıntı çnkü...
bu gazın kediyi öldürme olasılığı(yarılanma oldu ise öldü) yüzde 50 oldugu düşünülüyor..bir nevi paradoks...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…