• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Kuantum Sıçrama -R.şanal

Çekirdek inanç hep tekrar eden olayları oluşturur..

Nasıl ki bedenin en küçük parçası (kan,idrar,hücre gibi) bütün bedeb hakkındaki bilgileri iletirse, çekirdek düşünceler de kaderimiz hakkında bilgi verir bize.

Hatta bu konuda biraz ileri gidip , en küçük bir yaşam deneyiminden,davranışından ya da sözünden, o kişinin temel inancını bulmaya çalışırım.

Tahminlerim çoğunlukla tutar.Çünkü bu,hayatın evrensel matematiğidir.Çekirdek inancın döngüsü neyse ,hayatın döngüsü de o olur.

Örneğin, dünyanın adaletsiz bir yer olduğuna inanan bir kişi haksızlığa uğrar,hayatın zor olduğuna inanan bir kişi ise zorluklarla mücadele etmekten kurtulamaz.Fakat insanlar bu gibi kısır döngülerinin farkında değillerdir.

İşte şimdi size hayatın döngülerini farketmeniz için bir çalışma öneriyoruz.Elinize kağıt ve kalemi alın ve:

-Hemen aklınıza gelen 4-5 olayı yazın..
-Hangi tarihte ne olmuştu, siz ne hissetmiştiniz ,ne düşünmüştünüz ?

Bunları da olayların yanına not edin...

Örneğin; ''beş yaşlarındayken annem ve babamı tartışırken gördüm.Çok korktum.Ya yalnız kalırsam diye düşündüm ve uslu bir çocuk olmaya karar verdim''

Verdiğiniz son karara kadar olayı net bir şekilde hatırlarsınız.Tam o anda verdiğiniz belirleyici karar hayatınızın sonraki dönemlerinde saklı olarak hep karşınıza çıkar.

kitaptan beğendiğim ve işaretlediğim bölümleri sırayla sizinle paylaşıcam.Bu bölüm de kitapta yazan değişik bir olumlama yöntemi paylaşmak istedim..

kıtap cok guzel kızlar ya ben bıtırmek uzereyım baska kıtabını almak ıstıyorum r.şanal ın ne onerebılırısınız??

kıtap cok guzel kızlar ya ben bıtırmek uzereyım baska kıtabını almak ıstıyorum r.şanal ın ne onerebılırısınız??

vallahi en kitaplarının hepsini aldım pardon bir tanesi kaldı alabiliyorsan hepsini al derim çokta para tutmuyor eğer kitaplara ve içindekiler gerçekten merakın varsa zaten sen gerçekten o kitapları okumak istiyorsan çekim yasasına engel olamıyorsun ben hep erteledim ve bir gün 5 dakiknın içinde gereğini yaptım

Kuantum Sıçrama -R.şanal

Çekirdek inanç hep tekrar eden olayları oluşturur..

Nasıl ki bedenin en küçük parçası (kan,idrar,hücre gibi) bütün bedeb hakkındaki bilgileri iletirse, çekirdek düşünceler de kaderimiz hakkında bilgi verir bize.

Hatta bu konuda biraz ileri gidip , en küçük bir yaşam deneyiminden,davranışından ya da sözünden, o kişinin temel inancını bulmaya çalışırım.

Tahminlerim çoğunlukla tutar.Çünkü bu,hayatın evrensel matematiğidir.Çekirdek inancın döngüsü neyse ,hayatın döngüsü de o olur.

Örneğin, dünyanın adaletsiz bir yer olduğuna inanan bir kişi haksızlığa uğrar,hayatın zor olduğuna inanan bir kişi ise zorluklarla mücadele etmekten kurtulamaz.Fakat insanlar bu gibi kısır döngülerinin farkında değillerdir.

İşte şimdi size hayatın döngülerini farketmeniz için bir çalışma öneriyoruz.Elinize kağıt ve kalemi alın ve:

-Hemen aklınıza gelen 4-5 olayı yazın..
-Hangi tarihte ne olmuştu, siz ne hissetmiştiniz ,ne düşünmüştünüz ?

Bunları da olayların yanına not edin...

Örneğin; ''beş yaşlarındayken annem ve babamı tartışırken gördüm.Çok korktum.Ya yalnız kalırsam diye düşündüm ve uslu bir çocuk olmaya karar verdim''

Verdiğiniz son karara kadar olayı net bir şekilde hatırlarsınız.Tam o anda verdiğiniz belirleyici karar hayatınızın sonraki dönemlerinde saklı olarak hep karşınıza çıkar.

kitaptan beğendiğim ve işaretlediğim bölümleri sırayla sizinle paylaşıcam.Bu bölüm de kitapta yazan değişik bir olumlama yöntemi paylaşmak istedim..

sıçramaya daha gelemedim ama her satırdan bir şey öğreniyor insan

selam hoşgeldinn.....
iyi ile kötünün sürekli mücadelesi gibi bizde içimizde egoyla kendi özümüz arasında sürekli kalıyoruz...zaman zaman geriye gitsekte öğrendim ki bu aslında her seferinde bizi daha da ileriye götürüyor...hergün burda sayılarımızın artması da çok güzel ayrıcaakaydirigubbakcemile5:danc

hoşbulduk canım ego ve öz arasında malesf sürekli kalıyoruz sıfıra dönmek aslında bir adım ilerimi gitmek bunu sürekli sorguluyorum

bayanlar size egonuz ve öz benliğinizle ilgil benim takıldığım bir şeyi sormak istiyorum
kin içinizdeki kini nereye veya nasıl bitiriyorsunuz yoksa sizdede ego ağır basıyormuu
olumlamalarımda ego devreye farkında olmada girerse bütün her şey terisne gidiyor
ve size tavsiyem acizane meditasyon
en gergin anımızdaki nefes egzersizleri inanın sabah uyanmış gibi rahatlatıyor

selamlar kizlar...
bir topicte Baileys bana bu konudan bahsetmisti..
sonra baktim topicigini acmis..
hatirlarmi bilmiyorum ama ask konusundan bahsetmistim..
mesela ablam 28 yasina girdi, bense bu sene temmuzda 23 olucam..
ama hayatimizda ikimizinde kimse olmadi simdiye kadar..
nede bir teklif eden...
cok mu cirkiniz desen.. etrafimizdaki insanlardan cogu zaman güzel seyler duyuyoruz..
ikimizde kendimizi güzel bulmayiz.. normal buluyoruz..
ve biz daha cok karamsar olsakta, simdiye kadar bir cok kez positifde düsündük...
hemde kac kere.. belki birgün biri cikar diye.. ama hic bir zaman olmadi ve olmuyor..
ablam tamamen ümidini kesti.. artik ümit edip üzülmek istemiyor.. bende öyleyim desem yeridir..
biliyorsunuzki, bir kiz icin bir erkek tarafildan begenilmek gururunu oksayan biseydir,insana
özgüven verir.. ama biz hic bu duyguyu tatmadik ve en cokta bu yüzden aslinda üzgünüz...
hani kimse olmadi hayatimizda, illa biride olsun diye bir caba icinde degiliz ama
bir kez olsun begenilmek teklif almamak gercekten bir kiz icin cok zor ve üzücü bir durum..
sizce ne düsünmeliyiz, neler yapmaliyiz ??

platonikcim böle düşündügünz in erkeklere ön yargılı mı yaklaşıyrsunuzz..
ne bilim arkadaş ortamında girişken,sohbeti akıcı olsanız eminim etkilenen çıkıcaktır..
dış güzellikda önemli ama insan senin yanında rahat edebiliyosa buna da he der erkekler :))
iletişim diyorum kısaca,olumlu düşün ön yargılı yaklaşma yerimseniben

arkadas ortaminda cekingen degiliz acikcasi, heleki ablam, anlastigi arkadaslari olunca,
cok eglencelidir, insanlari güldürür..
erkeklere karsi soguguzdur ama yinede, önyargili olabiliriz bilmiyorum ama
hic kimse olmadi simdiye kadar ne gelip begeniyorum diyen nede tanismak isteyen....
yani gelip söyleyen olmadi..
nasil düsünecegimizi bilmiyorum..

ekitapmerkezi.com
kızlar bireysel başarının sırrı hikayesini indirip okuyabiliyosunuz göz atın isterseniz

arkadas ortaminda cekingen degiliz acikcasi, heleki ablam, anlastigi arkadaslari olunca,
cok eglencelidir, insanlari güldürür..
erkeklere karsi soguguzdur ama yinede, önyargili olabiliriz bilmiyorum ama
hic kimse olmadi simdiye kadar ne gelip begeniyorum diyen nede tanismak isteyen....
yani gelip söyleyen olmadi..
nasil düsünecegimizi bilmiyorum..

Canım bu işler kısmet işi bence.
Sende eminim ki istediğin taktirde kaç kişiyi koşturursun peşinden. yerimseniben
Demek ki sen ömürlük ilişki isteyenlerdensin ( şimdi bana kim ömürlük istemez ki diyebilirsiniz, ama görüyorum ki, bazı bayanlar ve beyler sadece günü birlik ilişkilerin insanı olmuşlar. kötükedihüso Onun dışında gerçekten ölümlük ilişki isteyen ve ona göre davrananları tebrik ediyorum. alkisalkisalkis)
Bende senin gibi bu zamana dek özel bi erkek ark ı olmamış olanlardanım.
Bir şeyler hissetmediğim birinin benim yanımda yeri de yok zaten. :dilcikar:
Ve açıkçası şöyle düşünüyorum: beni yaratan Rabbim elbet onu da yarattı, ben varsam o da var. Biz hala karşılaşmadığımıza göre demek ki bizim için doğru zaman değil, belki de yaşadığımız ya da yaşayacağımız olaylar bizi birbirimize hazırlıyordur. Eminim ki bir gün karşılaşacağız ve kalbimizde yatan aslan uyanacak
:lepi: :1hug: opuyorumnanaktan

evet ..gerçekten bende aynı düşünüyorum canım..yanii hayatta herşeyi çalışarak başarabilir insan..yada bir emek harcayarak elde edebilir..fakat bir hayat arkadaşını seçerken böyle bir şansımız yok,düşündürücü bir yandan değil mii..ne zaman,nasıl karşımıza çıkacağını bilmediğimiz bir şeyi bekliyoruz...çok büyük karamsarlıklar yaşıyoruz..
platonik aşk; elbet senin ve ablanında varır bir kısmetii..hoş bu laf bana da çok söylenir ve her söylendiğinde sinirden tüylerim kabarır..artık duymaktan sıkılıyor insan çünküü..ama herşeye rağmen doğru kelimeler bunlar canım" zaman" sihirli kelime gerçekten burda..ablan aşağı yukarı ben yaşlarda onu duygularını daha iyi anlayabiliyorum,sen nispeten yaş olarak küçük olsanda duyguların bizlerle tabii ki aynıdır..çünkü insan artık bişiyler paylaşmak istiyor ...yani onla güliyim,onla ağlıyım,birlikte bişiyler paylaşalım,bir ömrü paylaşalım...hepimiz için en büyük duam bu gerçekten; Rabbim hepimizin gönlüne göre olanı hayırlısıyla nasip etsin gerçekten..o zamana kadar da sabır versin bize ve ilerde keşke olmayan zamanlar yaşayalım canlarımmopuyorumnanaktan

o zaman biz hakliyiz.. düsündüklerimizde.. bu düsünce gücünün,
veya kuantumun bir faydasi yok diyosunuz yani
zaten positif düsünsekte bisey olmuyor..

o zaman biz hakliyiz.. düsündüklerimizde.. bu düsünce gücünün,
veya kuantumun bir faydasi yok diyosunuz yani
zaten positif düsünsekte bisey olmuyor..

burda şu anlaşılmamalı ama;zaten herşey kader kısmet o yüzden olumlu düşünsek ne olur düşünmesek ne olur..hayır tabii ki olumlu düşünmenin muhakkaki yararı yadsınamaz..sen sürekli olumsuz düşünürsen,kendini istemediğin olayların içinde bulman çok normal bişiy..insan mutlu olduğu zaman değişik ortamlara girmek ister,farklı şeyler yapayım telaşındadır.mutsuz olduğunda ki gibi bir köşeye çekilmek istemez...o farklı ortamlarda neyin bizi beklediğini nerden bilebiliriz kii..farzedelim ki olumlu düşünmek bize istediğimiz gibi bir ilişki halihazırda sunmadı..onu bekleyene kadar yada o bizi bulana kadar karalar bağlayıp,depresif mi gezicez yılın 365 günü..bide bu yönden bakarsak; hayata her anlamda olumlu bakabilmenin faydalanırını daha iyi kavramış oluruz gibi geliyor..

burda şu anlaşılmamalı ama;zaten herşey kader kısmet o yüzden olumlu düşünsek ne olur düşünmesek ne olur..hayır tabii ki olumlu düşünmenin muhakkaki yararı yadsınamaz..sen sürekli olumsuz düşünürsen,kendini istemediğin olayların içinde bulman çok normal bişiy..insan mutlu olduğu zaman değişik ortamlara girmek ister,farklı şeyler yapayım telaşındadır.mutsuz olduğunda ki gibi bir köşeye çekilmek istemez...o farklı ortamlarda neyin bizi beklediğini nerden bilebiliriz kii..farzedelim ki olumlu düşünmek bize istediğimiz gibi bir ilişki halihazırda sunmadı..onu bekleyene kadar yada o bizi bulana kadar karalar bağlayıp,depresif mi gezicez yılın 365 günü..bide bu yönden bakarsak; hayata her anlamda olumlu bakabilmenin faydalanırını daha iyi kavramış oluruz gibi geliyor..

kesinlikle katılıyorum, seninle aynı fikirdeyim canım. bi zamanın geleceğine inanıyorsak, o an a ahlannıp vahlanmak,ruhumuzu hırpalamak işkence etkisi yaratır.
o yüzden olumlamaya devam :lepi:

EvCadisi kullanıcısından alıntı
evrenden torpilim var.....

benimdeeeeee yaşasınnnnnnn :lepi: opuyorumnanaktan

platonik_ask kullanıcısından alıntı
banada gelsin o zaman, ablamla bana..
ne olur bir kerede bize gelse ?...

siz geleceğine inanın ve onu gerçekten yüreğinizin en derinlerinden isteyin.
bende sizin ve ablanız için gelecek kişilerin hakkınızda hayırlı olacak kişiler olmasını diliyorum.:Saruboceq:

Back