• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

selennnnn:)) güzel yazın için çok teşekkürler,kendi adıma..burda tüm olumsuzluklardan sıyrılıp,hayata mutlu ve umutlu bakma noktasında her birimiz güzel fikirler sunuyoruz,yeri geldiğinde sorular soruyoruz,bilmediğimiz pek çok şey var tabi...hepbirlikte öğrenmek çok güzel..konu sahibimiz Baileyscim,gerçekten güzel bir konu başlattıopuyorumnanaktan her zaman seni de burda görmek isteriz canımmopuyorumnanaktan

Çoook teşekkür ederim. Sürekli olmasada ara ara uğrayıp okuyacağım. İnsan hayatı boyunca hep bir şeyler öğreniyor kah okuyarak, kah yaşayarak. Bilmediğimiz onca gizemi düşünürsek bu çok normal. Okumam gereken bir kaç kitap daha var onlar bittikten sonra R.Şanal kitaplarını okumayı düşünüyorum. O zaman daha aktif yazarım. Lütfen buradaki paylaşım bitmesin. opuyorumnanaktan

Çoook teşekkür ederim. Sürekli olmasada ara ara uğrayıp okuyacağım. İnsan hayatı boyunca hep bir şeyler öğreniyor kah okuyarak, kah yaşayarak. Bilmediğimiz onca gizemi düşünürsek bu çok normal. Okumam gereken bir kaç kitap daha var onlar bittikten sonra R.Şanal kitaplarını okumayı düşünüyorum. O zaman daha aktif yazarım. Lütfen buradaki paylaşım bitmesin. opuyorumnanaktan

elimizden geldiğince sürdürmeye devam ediyoruzz...her zaman insan mutlu olmayı başaramıyor gerçekten,en azından kendi adıma böyle..hele şu aralar bir ağırlık var ki üzermde:(( çok sıkıcı gerçekten..buralarıda okuyup,sizinle paylaşmasam sanırım daha beter olurdummolumunekankayizsmile

elimizden geldiğince sürdürmeye devam ediyoruzz...her zaman insan mutlu olmayı başaramıyor gerçekten,en azından kendi adıma böyle..hele şu aralar bir ağırlık var ki üzermde:(( çok sıkıcı gerçekten..buralarıda okuyup,sizinle paylaşmasam sanırım daha beter olurdummolumunekankayizsmile

Mutluluk bazen gerçekten çok zor yakalanıyor veya zor hissediliyor. Hele hele geçmişte çok şey yaşamışsanız ve benim gibi karamsar bakış açısına sahipseniz. Sanırım yıllardır bu konunun üzerinde çok duruyorum. Mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum. Günlerim hep o mutluluk çizgisi etrafında geçiyor artık. Sürekli iç sesimle konuşuyorum ve konuşurken asla olumsuz cümleler kurmuyorum. Kötü niyet besleyen insanlar için bile iyi şeyler düşünerek ve 'amaaannnnn bir daha mı geleceğiz dünyaya, Allah beni bunları düşüneyim diye mi yarattı, kendine eziyet etmeden, kendini üzmeden yaşa' diyerek yaşıyorum.

Havaların etkisidir inşallah. Umarım hayatında her şey yolundadır. Dilerim hayatında her istediğin şey hayal ettiğinden bile daha mükemmel şekilde sonuçlanır.

Mutluluk bazen gerçekten çok zor yakalanıyor veya zor hissediliyor. Hele hele geçmişte çok şey yaşamışsanız ve benim gibi karamsar bakış açısına sahipseniz. Sanırım yıllardır bu konunun üzerinde çok duruyorum. Mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum. Günlerim hep o mutluluk çizgisi etrafında geçiyor artık. Sürekli iç sesimle konuşuyorum ve konuşurken asla olumsuz cümleler kurmuyorum. Kötü niyet besleyen insanlar için bile iyi şeyler düşünerek ve 'amaaannnnn bir daha mı geleceğiz dünyaya, Allah beni bunları düşüneyim diye mi yarattı, kendine eziyet etmeden, kendini üzmeden yaşa' diyerek yaşıyorum.

Havaların etkisidir inşallah. Umarım hayatında her şey yolundadır. Dilerim hayatında her istediğin şey hayal ettiğinden bile daha mükemmel şekilde sonuçlanır.

anlıyorum seni gerçekten çünkü benzermiş düşüncelerimiz...ben de kendimi içimde pek çok kişiyi affediyorum,daha anlayışlı oluyorum,kin beslemem mesela..vs.ama tüm bunlara rağmen hep o çizgiyi yakalamakla uğraşıyorum..belki de Allah ın bana verdiği bir eksikliktir bu yönüm bilmiyorum,eğer bu kişinin kendi içindeyse bunu bulamamakta bir eksiklik...

pek havalarla ilişkisi yok durumumum ama güzel dileklerin için çook teşekkür ederimm...benim için söylediğin herşeyin iki katının seni bulması dileğiyle...opuyorumnanaktan

selam kızlar bir süredir yoktum ama artık burdayım :)

nasılsınız neler yapıyorsunuz??

platonikcim seni yine karamsar gördüm

evrenden torpilim var diyen arkadaşa katılıyorum ben de torpilliyim ve çok şanslı biriyim
platonikcim keşke bize de gelse dediğin için gelmiyor olabilir mi??

neden bir kerede "çok şanslıyım, evren benim mutluluğum için çalışıyor ve bana sadece mutlu olmak kalıyor " diye düşünmeyi denemiyorsun?

kendini seviyor musun ya da içimizde kendini sevmeyen ve eleştiren var mı??

kendimi seviyorum ama bi tek ben seviyorum gibi görünüyorzemuszemus

hadi hadi, kim bilir kimler seviyordur da bizi kandırıyosun demiiii :jeyyar: :roflol:
şaka bir yana,kendini sevmeyipte, yine kendine eziyet eden o kadar çok insan varki,
ne kadar güzel ki sen kendini sevdiğini söylebilenlerdensin. a.s. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

geldim bnde cnmmm kaydirigubbakcemile4
olumlamalara devam :)
bazen egoda olduğum oluyor ama hemen öz bilinçe dönüyorum kendimi seviyorum kendi benliğimi seviyorum bayanssulusmile yerimseniben
olumlamaları geçen hafta sınavımda uyguladım ve geçtim sınavdan mutluyumm olumluyumm sositososito

bazen egoda olduğum oluyor ama hemen öz bilinçe dönüyorum kendimi seviyorum kendi benliğimi seviyorum bayanssulusmile yerimseniben
olumlamaları geçen hafta sınavımda uyguladım ve geçtim sınavdan mutluyumm olumluyumm sositososito

ne kadar güzel renancım, tebrik ederim geçtiğin sınav içinde. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen öyle, olumlamalara devam :lepi:

iyi geceler kızlar..baileys hazır burdayken konuyla ilgili önereceğin yeni kitaplar var mı okuyup beğendiğin?

harikasın :lepi:

ne kadar güzel renancım, tebrik ederim geçtiğin sınav içinde. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen öyle, olumlamalara devam :lepi:

sağol tektanecim :1hug: eğer bir şeyi gerçekten istiyorsam yani öz bilincim istiyorsa diliyorsam olumlamalar yapıyorsam oluyor mutluyum bu tpikte olmak bile bni mutlu ediyor :nazar: sositososito

kitabı bitirdim kuantum düşünce yönetimini kuantum olumlamaya başlıyım artık kaydirigubbakcemile5

sağol tektanecim :1hug: eğer bir şeyi gerçekten istiyorsam yani öz bilincim istiyorsa diliyorsam olumlamalar yapıyorsam oluyor mutluyum bu tpikte olmak bile bni mutlu ediyor :nazar: sositososito

kitabı bitirdim kuantum düşünce yönetimini kuantum olumlamaya başlıyım artık kaydirigubbakcemile5

tebrikler canımm...sınavlarda çok işe yarıyor evet bide diğer olaylarda çözebilsemm:uhm:

iyi geceler kızlar..baileys hazır burdayken konuyla ilgili önereceğin yeni kitaplar var mı okuyup beğendiğin?

hayır canım şu sıralar kuantumdan çok uzağım :(
ama başka arkadaşların okuyup beğendikleri varsa ben de öneri bekliyorum kızlar ya bol bol olumlama yapmam lazım

bir arkadaş yazmıştı topikte ben de onun gibiyim

her işte olduğu gibi pozitif düşünce de emek istiyor
bir yerde açık verirseniz ya da hata yaparsanız tekrar başlangıç noktasına geri dönüyorsunuz ben şu an bu durumu yaşıyorum toparlanmam lazım :1ninca:

ama başka arkadaşların okuyup beğendikleri varsa ben de öneri bekliyorum kızlar ya bol bol olumlama yapmam lazım

bir yerde açık verirseniz ya da hata yaparsanız tekrar başlangıç noktasına geri dönüyorsunuz ben şu an bu durumu yaşıyorum toparlanmam lazım :1ninca:

en kısa sürede toplanırsın inşallah canımm:1hug:
burda seni desdekleyen çoooooooooooookolumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm niye kuantumdan uzaklaştınn :(

pozitif düşüncede emek istiyor doğru söylüyosun cnm
inşallah en yakın zamanda toparlanırsın cnmmmmm :1hug: kaydirigubbakcemile5

umarım cabucak toparlanırsın cnm..gercekten cok emek harcamak gerekiyor pozitif düşünceye kendini alıştırmak için..bunun sebebide sanırım olumsuzluğa yatkın olan düşünce yapımız ..birazcık boşlayınca hoop bir bakıyorsun düşüncelerin eskiye kaymaya başladı.. şutarafagitti

Back