• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

tebrikler canımm...sınavlarda çok işe yarıyor evet bide diğer olaylarda çözebilsemm:uhm:

zamanla olacak o da sahte cim
olumlama insan hayatının bir yerinden başladığında
bi süre sonra diğer yerlere de yayılmaya başlıyor.
kendi adıma söyleyeyim, daha başında saydığım için kendimi
evet bir yerden başladım ama hemen diğer yerlere kanalize etmek zaman alacaktır diye düşünüyorum.
a.s

Son düzenleme:
hayır canım şu sıralar kuantumdan çok uzağım :(
ama başka arkadaşların okuyup beğendikleri varsa ben de öneri bekliyorum kızlar ya bol bol olumlama yapmam lazım

bir arkadaş yazmıştı topikte ben de onun gibiyim

her işte olduğu gibi pozitif düşünce de emek istiyor
bir yerde açık verirseniz ya da hata yaparsanız tekrar başlangıç noktasına geri dönüyorsunuz ben şu an bu durumu yaşıyorum toparlanmam lazım :1ninca:

toparlanacağına inanıyorum senin BaiLeyS cim :1hug:

teşekkürler kızlar toparlanıcam sizlerden güç alıyorum

okuduğum kitapları yeniden okumalıyım kısa sürede kendime gelirim sanırım :)
egoyu dinlemeye son :)

Bakın internette kitap araştırıken buldum sizinle paylaşmak istedim..sanırım kuantum olumluma kitabını da böylelikle okumaya karar verdim opuyorumnanaktan

''Sözler gerçekten çok etkileyici. Denizli'de bir seminer sırasında, katılımcılardan bir tanesi sabahları erken kalkamadığını söylemişti. Ondan o anda hemen beş kez: "Sabah erkenden, neşeli ve canlı bir şekilde yataktan kalkıyorum" diye tekrarlamasını istemiştim. Ertesi gün bana telefon açarak, aynen söylediğim gibi olduğunu ve bu işe çok şaşırdığını söyledi. Aslında bunda şaşılacak birşey yoktu, sadece ne olmasını istiyorsa, o şey olmuş gibi konuşacaktı.

"Abra kadabra" yani.

Böyle olunca, bütün bedeni ve sinir sistemi bu yeni emri yerine getirmek için seferber olacaklardı.

"Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. O yüzden "ben" dedikten sonra arkasından ne söyleceğinize dikkat etmeniz gerekir.

Tamıtamına her şey, söylediğiniz gibi olacaktır çünkü.

"Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar. Ben de uzanıp onları alıyorum."

"Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum. Her bir saniyeyi bir gün gibi her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım"

"Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketlenir ve bin lira onbin lira gibi. Her yaptığım işe bütün dikkatimi, bütün sevgimi katarım."

"Her ne yapıyorsam en iyisini en güzelini yaparım"

Kuantum Olumlama - Konuşurken Yaratmak (R.Şanal)

bu zamanla olacak o da sahte cim
olumlamaya insan hayatının bir yerinden başladığında
bi süre sonra diğer yerlere de yayılmaya başlıyor.
kendi adıma söyleyeyim, daha başında saydığım için kendimi
evet bir yerden başladım ama hemen diğer yerlere kanalize etmek zaman alacaktır diye düşünüyorum.
a.s

canım bilemiyorum gerçekten..bizim dışımızda gelişen çok olay oluyor hayatta...
sanırım öğrencisin sen; o dönemlerde bende herşeyi elde edebiliyordum bir şekilde yada şuan ki bakış açısında olsam daha da farklı olabilirdi bilmiyorum..ama bazen kitlendiğin anlar,sarsıldığın dönemler oluyor..herkes yaşıyordur bunu...en asgaride tutmaya gayret gösteriyorum...birde zaman konusunda sabırsızım sanırım.hani belli bir yaşta olunca insan, o zaman saha çabuk akıp geçsin istiyor ...bir an önce iş yaşamımı yoluna koyıyım,bir ailem olsun ve çocuklarım tarzında..bu beklentiler arttıkça işte daha da kısıtlanmış hissedebiliyor insan kendini...ama yine de dediğim gibi en asgaride tutmaya gayret sarfediyorum:1rolleyes:

Bakın internette kitap araştırıken buldum sizinle paylaşmak istedim..sanırım kuantum olumluma kitabını da böylelikle okumaya karar verdim opuyorumnanaktan

''Sözler gerçekten çok etkileyici. Denizli'de bir seminer sırasında, katılımcılardan bir tanesi sabahları erken kalkamadığını söylemişti. Ondan o anda hemen beş kez: "Sabah erkenden, neşeli ve canlı bir şekilde yataktan kalkıyorum" diye tekrarlamasını istemiştim. Ertesi gün bana telefon açarak, aynen söylediğim gibi olduğunu ve bu işe çok şaşırdığını söyledi. Aslında bunda şaşılacak birşey yoktu, sadece ne olmasını istiyorsa, o şey olmuş gibi konuşacaktı.

"Abra kadabra" yani.

Böyle olunca, bütün bedeni ve sinir sistemi bu yeni emri yerine getirmek için seferber olacaklardı.

"Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. O yüzden "ben" dedikten sonra arkasından ne söyleceğinize dikkat etmeniz gerekir.

"Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar. Ben de uzanıp onları alıyorum."

"Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum. Her bir saniyeyi bir gün gibi her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım"

"Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketlenir ve bin lira onbin lira gibi. Her yaptığım işe bütün dikkatimi, bütün sevgimi katarım."

bunları okuyunca ben de çok etkilenmiştim

ayrıca ben kaçta kalkmak istersem o saatte kalkabiliyorum
uyumadan önce kaçta kalkmak istiyorsanız söyleyin
örneğin saat 6 da dinç bir şekilde kalkarım dediğinizde mutlaka oluyor çok denedim ve onaylıyorum sempatiksalakcinni

canım bilemiyorum gerçekten..bizim dışımızda gelişen çok olay oluyor hayatta...
sanırım öğrencisin sen; o dönemlerde bende herşeyi elde edebiliyordum bir şekilde yada şuan ki bakış açısında olsam daha da farklı olabilirdi bilmiyorum..ama bazen kitlendiğin anlar,sarsıldığın dönemler oluyor..herkes yaşıyordur bunu...en asgaride tutmaya gayret gösteriyorum...birde zaman konusunda sabırsızım sanırım.hani belli bir yaşta olunca insan, o zaman saha çabuk akıp geçsin istiyor ...bir an önce iş yaşamımı yoluna koyıyım,bir ailem olsun ve çocuklarım tarzında..bu beklentiler arttıkça işte daha da kısıtlanmış hissedebiliyor insan kendini...ama yine de dediğim gibi en asgaride tutmaya gayret sarfediyorum:1rolleyes:

en asgaride tutuyorum diyorsun ya, birşeyler için çabalıyorsun demek ki alkisalkisalkis
çabalayanı da Allah görür.o yüzden Allah gönlüne göre versin ve hayırlı zamanda olsun inş. herşeyin :Saruboceq:
bu arada ewt cnm öğrenciyim, kısmetse mezun olcam bu sene. :Saruboceq:

bunları okuyunca ben de çok etkilenmiştim

ayrıca ben kaçta kalkmak istersem o saatte kalkabiliyorum
uyumadan önce kaçta kalkmak istiyorsanız söyleyin
örneğin saat 6 da dinç bir şekilde kalkarım dediğinizde mutlaka oluyor çok denedim ve onaylıyorum sempatiksalakcinni

çok ilginçmiş..yarın uzun bir aradan sonra erken kalkmam gerekiyor bunu deniyim o zaman vereliniortak

"Abra kadabra" yani.

öncelikle teşekkürler paylaşımın için busejik alkisalkisalkis
şu "Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. O yüzden "ben" dedikten sonra arkasından ne söyleceğinize dikkat etmeniz gerekir. işte ben bunu uygulamak için elimden geleni yapıyorum.
şöyle söyleyeyim: öss ye hazırlanırken soru çözümleri sırasında çok basit yerlerde hata yaptığımda kendi kendime "ya aptal mısın, burda da hata yapılır mı, apttalığına doyma" falan diyodum. sonra bu tavrımı değiştirdim, "olabilir, hata yapayapa öğrenicem,dikkatli davranmam gerekiyor,hepsi bu" demeye başladım ve hatalarım en aza indi bir yana,soruları okurken dikkatimi toplamam daha da kolaylaştı çok şükür.

öncelikle teşekkürler paylaşımın için busejik alkisalkisalkis
şu "Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. O yüzden "ben" dedikten sonra arkasından ne söyleceğinize dikkat etmeniz gerekir. işte ben bunu uygulamak için elimden geleni yapıyorum.
şöyle söyleyeyim: öss ye hazırlanırken soru çözümleri sırasında çok basit yerlerde hata yaptığımda kendi kendime "ya aptal mısın, burda da hata yapılır mı, apttalığına doyma" falan diyodum. sonra bu tavrımı değiştirdim, "olabilir, hata yapayapa öğrenicem,dikkatli davranmam gerekiyor,hepsi bu" demeye başladım ve hatalarım en aza indi bir yana,soruları okurken dikkatimi toplamam daha da kolaylaştı çok şükür.

rica ederim senin örneklerinle işe yaradığını görmek de çok güzel oldu .. opuyorumnanaktan

selam kızlar bir süredir yoktum ama artık burdayım :)

nasılsınız neler yapıyorsunuz??

platonikcim seni yine karamsar gördüm

evrenden torpilim var diyen arkadaşa katılıyorum ben de torpilliyim ve çok şanslı biriyim
platonikcim keşke bize de gelse dediğin için gelmiyor olabilir mi??

neden bir kerede "çok şanslıyım, evren benim mutluluğum için çalışıyor ve bana sadece mutlu olmak kalıyor " diye düşünmeyi denemiyorsun?

kendini seviyor musun ya da içimizde kendini sevmeyen ve eleştiren var mı??

kendimi sansli buluyorum ben acikcasi ama o konuda sansli olmadim...
keske demem yanlis olabilir.. haklisin..
dedigin cümleyi hep aklima getirip düsünecegim canim sagol..

kendimi sansli buluyorum ben acikcasi ama o konuda sansli olmadim...
keske demem yanlis olabilir.. haklisin..
dedigin cümleyi hep aklima getirip düsünecegim canim sagol..

canım sende hayalindeki erkeği çekme çalışmaları yapabilirsin

nasıl biri istiyorsan kağıda geniş çapta bir erkekten beklediğin özellikleri yazıp gece uyumadan hayal et
istediğim insan bana doğru geliyor diye kendine sık sık hatırlat
inanmakta çok önemli...tüm bunları inanarak yapmalısın

canım sende hayalindeki erkeği çekme çalışmaları yapabilirsin

nasıl biri istiyorsan kağıda geniş çapta bir erkekten beklediğin özellikleri yazıp gece uyumadan hayal et
istediğim insan bana doğru geliyor diye kendine sık sık hatırlat
inanmakta çok önemli...tüm bunları inanarak yapmalısın

haklisin canim.. bazen hic inancim olmuyor acikcasi..
yok canim nerde olacak diyorum mesela biseyi hayal ettigimde..
ama bisey diyeyim mi gecen gün (pazartesiydi) doktora gitmistim..
orda gördügüm hos birini, yok canim
bir daha nerde görecegim demistim.. ama bir yandanda bu
topicte yazilanlari düsündüm, ne düsünmeliyim diye...
positif düsünmeliyim.. mutlaka cikacak karsima dedim..
üzülmüstüm, bugün o kisiyi yolda gördüm yine hihoyyyt
aslinda onu tekrar görmek degilde eger dilersem tekrar görürmüyüm diye
düsündügüm icin aklimdan gecirdim.. bugün görünce cok sasirdim kaydirigubbakcemile3

dedigin seyi yapacagim canim.. bakalim bir gelisme olursa yazarimboshayallersmile

haklisin canim.. bazen hic inancim olmuyor acikcasi..
yok canim nerde olacak diyorum mesela biseyi hayal ettigimde..
ama bisey diyeyim mi gecen gün (pazartesiydi) doktora gitmistim..
orda gördügüm hos birini, yok canim
bir daha nerde görecegim demistim.. ama bir yandanda bu
topicte yazilanlari düsündüm, ne düsünmeliyim diye...
positif düsünmeliyim.. mutlaka cikacak karsima dedim..
üzülmüstüm, bugün o kisiyi yolda gördüm yine hihoyyyt
aslinda onu tekrar görmek degilde eger dilersem tekrar görürmüyüm diye
düsündügüm icin aklimdan gecirdim.. bugün görünce cok sasirdim kaydirigubbakcemile3

dedigin seyi yapacagim canim.. bakalim bir gelisme olursa yazarimboshayallersmile

bazen bnmde inancım olmuyor ama kararlıyım pozitif düşünerek olumlamalar yaparak hayatımı daha güzel yapmak istiyorum ve güzellikler mutluluklar bana geliyor kaydirigubbakcemile2

bazen bnmde inancım olmuyor ama kararlıyım pozitif düşünerek olumlamalar yaparak hayatımı daha güzel yapmak istiyorum ve güzellikler mutluluklar bana geliyor kaydirigubbakcemile2

bende sizin kadar bu konuda güclü olmak istiyorum..
5 dakikaligina degil sürekli positif düsünmeyi istiyorum...

Back