Bakın internette kitap araştırıken buldum sizinle paylaşmak istedim..sanırım kuantum olumluma kitabını da böylelikle okumaya karar verdim opuyorumnanaktan
''Sözler gerçekten çok etkileyici. Denizli'de bir seminer sırasında, katılımcılardan bir tanesi sabahları erken kalkamadığını söylemişti. Ondan o anda hemen beş kez: "Sabah erkenden, neşeli ve canlı bir şekilde yataktan kalkıyorum" diye tekrarlamasını istemiştim. Ertesi gün bana telefon açarak, aynen söylediğim gibi olduğunu ve bu işe çok şaşırdığını söyledi. Aslında bunda şaşılacak birşey yoktu, sadece ne olmasını istiyorsa, o şey olmuş gibi konuşacaktı.
"Abra kadabra" yani.
Böyle olunca, bütün bedeni ve sinir sistemi bu yeni emri yerine getirmek için seferber olacaklardı.
"Ben" dediğinizde, içinizdeki güç ayağa kalkarak "emret" diyecektir. O yüzden "ben" dedikten sonra arkasından ne söyleceğinize dikkat etmeniz gerekir.
Tamıtamına her şey, söylediğiniz gibi olacaktır çünkü.
"Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar. Ben de uzanıp onları alıyorum."
"Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum. Her bir saniyeyi bir gün gibi her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım"
"Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketlenir ve bin lira onbin lira gibi. Her yaptığım işe bütün dikkatimi, bütün sevgimi katarım."
"Her ne yapıyorsam en iyisini en güzelini yaparım"
Kuantum Olumlama - Konuşurken Yaratmak (R.Şanal)