• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

canım tam olarak ne ifade ettiğini bilemiyorum ama aydınlık ve ışık saçması çok güzel ve hayatında güzel bir dönemin başlangıcı anlamına gelebilir
uyandığında ne hissettin için huzurlu muydu yoksa huzursuz mu uyandın?
bana göre en önemlisi uyandıktan sonraki hislerin...

huzurlu sakindim canım böyle bi dinginlik vardı hani bişeylere karar verirsin artık kafanda netleşirde bi huzur olur ya içinde öyleydiboshayallersmile
ama işin ilginci beni aldatan erkek arkadaşımla ikimizmişiz bana gülümseyerek pişman oldum geri dönmek istiyorum sana diyordu bende gülümseyerek tamam diyordum tam tepemizdede ikimizi aydınlatan dolunay vardı -tatlicadiarzu-
gerçek olmasın bu ama istemem onu kötükedihüso

bana da olmasını istediginiz seyi olmus gibi dusunun demek sacma geliyor. ben bunun hayalini kuruyorum biliyorum ki bu bir hayal... o zaman beyin " demek ki bu ben de yok ki hayaliyle eğleniyorum " demiyor mu??

evren istediklerimizi onun için uygun zamanda verecekse, o zamanı ben degiştiremiceksem yaptıgım olumlamalar gereksiz degil mi?

her sabah her gece olumlama yapıyorum da inanmayı canı gönülden istiyorum ama sorular da aklıma geliyor.
bu konu hakkında ne der sn.şanal?

ayrıca aklımıza olumsuzluklar geldiğinde ne yapmamız lazım??

bana da olmasını istediginiz seyi olmus gibi dusunun demek sacma geliyor. ben bunun hayalini kuruyorum biliyorum ki bu bir hayal... o zaman beyin " demek ki bu ben de yok ki hayaliyle eğleniyorum " demiyor mu??

evren istediklerimizi onun için uygun zamanda verecekse, o zamanı ben degiştiremiceksem yaptıgım olumlamalar gereksiz degil mi?

her sabah her gece olumlama yapıyorum da inanmayı canı gönülden istiyorum ama sorular da aklıma geliyor.
bu konu hakkında ne der sn.şanal?

ayrıca aklımıza olumsuzluklar geldiğinde ne yapmamız lazım??

inanmamanın nedeni ne??

kendini istediklerine ulaşamayacak kadar yetersiz görmen olabilir mi??

beyin tabi ki eğer sen bu şekilde düşünürsen öyle olduğunu bilir
ne doğru ne yanlış ne iyi ne kötü bilinç altı bilemez
bilinçaltını nasıl doldurursanız onları gerçek olarak kabul eder
hayalini kurduğunuz şeyi de gerçek olarak bilir.. bu hayal ve eğleniyorum demez
eğer siz içinizden bu bir hayal derseniz o zaman iş değişir ve istediklerinize ancak hayallerinizde ulaşabilirsiniz...

şunu belirtmek istiyorum bu basit bir hayal kur olsun bitsin olayı değildir

ben ne kadar anlatsam da tam olarak yansıtamıyorum bu olayı o yüzden kitaplarını okuyun diyorum sürekli....

hayal kurmak yetmez bir adım atmalısınız küçük ve somut bir adım...

birşeyleri elde etmek istiyorsanız kendinize dönün
hep şöyle düşünün ben bu evren için yararlı olabilecek ne yapabilirim??

hep ben isteyeyim sahip olayım derseniz olmaz
siz kendinizden verdikçe elde edeceksiniz
para verdikçe para size gelecek
sevgi verdikçe sevileceksiniz
mutluluğu içselleştirebilirseniz mutluluğu yakalarsınız

aklınıza gelebilecek ne varsa elde etmek için içinize dönün

peki aklıma gelen olumsuz düsüncelere karsı ne yapmalıyım?
ben her aklıma geldğinde olumlamalarımı tekrarlıyorum.

hayatımızın adamını cekmek icin hergün süsleniyoruz, zayıflamak icin diyet yapıyoruz, zengin olmak icin piyango alıyoruz bundan daha farklı bir adım mı istenen???

hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
aminn inşallah ...herşey gönlümüzce oluyorkaydirigubbakcemile5

( bak BaiLeyS,duları bile değişik söylemeye başladımmkaydirigubbakcemile3 )

canım tam olarak ne ifade ettiğini bilemiyorum ama aydınlık ve ışık saçması çok güzel ve hayatında güzel bir dönemin başlangıcı anlamına gelebilir
uyandığında ne hissettin için huzurlu muydu yoksa huzursuz mu uyandın?
bana göre en önemlisi uyandıktan sonraki hislerin...

hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan

inşallah sizde pozitif düşüncenin yaşamınıza kattığı olumlulukları bizlerle paylaşırsınız ve bizlere de moral olursunuz boshayallersmile

tesekkürler kizlar,hosbuldum opuyorumnanaktan
dün aksam bu topikten cikinca yine icimdeki kivilcimlar canlandi diyebilirim,olmasini dört gözle bekledigim seylerle yine hasir nesir uyuduk kaydirigubbakcemile3
rüyamdada harika seyler gördüm..
pozitif düsünce gercekten insanin yasam kaynagi,ne düsünürsek onu kendimize cekiyoruz..
herkese harika bir gün diliyorumm hihoyyyt

tesekkürler kizlar,hosbuldum opuyorumnanaktan
dün aksam bu topikten cikinca yine icimdeki kivilcimlar canlandi diyebilirim,olmasini dört gözle bekledigim seylerle yine hasir nesir uyuduk kaydirigubbakcemile3
rüyamdada harika seyler gördüm..
pozitif düsünce gercekten insanin yasam kaynagi,ne düsünürsek onu kendimize cekiyoruz..
herkese harika bir gün diliyorumm hihoyyyt

evet canım burda olmak,sizlerle konuşmak bile yetiyor gerçekten..çünkü her birimiz birbirimizden müthiş bir enerji alıyoruz bu yönde..zamanla çok çok olumsuz düşünen arkadaşlar bile belir bir süre sonra üzerinden atıyor bu halii...bayanssulusmile

sahte çok iyi bir örnek olmuş yazın. paylaşımın için öncelikle teşükkürler.

şimdi yaptığım olumlamayı anlatayım. bugün çok zor bir sınavım vardı. 2 gün öncesinden başladım. sınava çalışırken ve gece yatarken sınavım iyi geçeceğini telkin ettim kendime,inanarak tabi. sınava girerkende aynı şekilde.normalde sınava girerken kendime bi aralık belirtirim.üç aşağı beş yukarı o civarda bir not alırım. bu sefer hocamızın geçen seferki sınavlarını da göz önüne alarak, bu sınavdan sadece geçmek istediğimi, kaçla geçtiğimin hiç bir önemi olmadığını kendime empoze ettim. a.s
bakalım kaç alacağım? fisfisfis
sonucu gelir gelmez sizle paylaşacağım kıslar
:lepi:

olumlamaya devammmmmmm hanımlar hihoyyyt :lepi:

evet kızlar sınavımın sonucu nihayet gelmiş bulunmaktadır.
tam da belirttiğim ve istediğim gibi geçecek bir not almışım. a.s
çok şükür geçtim :Saruboceq: :lepi:
olumlamaya son sürat devam :lepi:

peki aklıma gelen olumsuz düsüncelere karsı ne yapmalıyım?
ben her aklıma geldğinde olumlamalarımı tekrarlıyorum.

hayatımızın adamını cekmek icin hergün süsleniyoruz, zayıflamak icin diyet yapıyoruz, zengin olmak icin piyango alıyoruz bundan daha farklı bir adım mı istenen???

öncelikle kendine inan, gücünün farkına var eğer buna inanmazsan gerçekleştirebileceğine de inanmazsın
o aklına gelen olumsuz düşünceler egonun sesi, senin esas kimliğinin yani özünün sesi değil
ego, 2. kişiliğimizdir, devamlı bizim kötü durumda olmamızı,canımızın sıkılmasını ister
bizim mutsuzluklarımızla beslenir ve daha çok büyür içimizde...
ama öz yani esas kişiliğimizde korkuya yer yoktur. öz güçlüdür sevgi doludur,mutlu ve enerjiktir .her sorunun cevabı ondadır senin hep iyi olmanı ister..tanrının bir parçasıdır öz

öncelikle bu kavramları bilip,egomuzu geriye itmek, asla yok etmeyip, işbirliğine girişmek gerekir

egonuzla konuşun ondan size özünüzle bağlantı kurabilmeniz için yardım etmesini isteyin
onu sevdiğinizi eğer birlikte hareket edersek çok iyi ve mutlu olacağınızı söyleyin
bir arkadaş da ego fazla rahatsız ettiğinde derin nefesler alarak zihnen sadece nefeslere konsantre olmanız egoyu susturur demişti
bence de çok iyi yöntem.. kendi gücünüzün farkına varıp aslında bedenden ibaret olmadığınızı, bir ruh olduğunuzu,evrensel bilinçle doğrudan bağlantıda olduğunuzu bilirseniz gerçekleştirebileceğinize inanırsınız
egoyu susturup özünüzle teması kaybetmeyin kaygı, endişe hissettiğinizde bilin ki ego sizinle...

atılacak adım nasıl olmalı onu da istediğiniz şeye göre siz bilebilirsiniz
şanal; isteyin,çok isteyin bulutların üzerine çıkın sonra ayağınız yere sağlam bassın ve küçük,somut bir adım atın der...

mesela bir iş kurmak istiyorsunuz ama yeterli imkanınız yok...
hayal edin, olumlamalar yapın isteğinizi kuantum alanına yollayın
ama asla nasıl olacak, şöyle mi olacak,bunu istiyorum ama bu imkansız gibi görünüyor gibi ego işlerini bırakın..evren nasıl ve ne şekilde olacağını ayarlayacaktır siz bunlarla kafa yormayın...
somut adım olarak da mesela dükkan bakmaya başlayabilirsiniz
dükkan fiyatlarını ve yapacağınız harcamaları hesaplayabilirsiniz
sanki herşey olmuş gibi planlar yapabilirsiniz..kastettiğim bu

evet kızlar sınavımın sonucu nihayet gelmiş bulunmaktadır.
tam da belirttiğim ve istediğim gibi geçecek bir not almışım. a.s
çok şükür geçtim :Saruboceq: :lepi:
olumlamaya son sürat devam :lepi:

biliyor musun bugün topik de gezinirken aklıma sen geldin
ne zamandır yazmıyorsun merak etmiştim neler yaptığını ve ne tesadüf(!) bugün burdasın bayanssulusmile
çekim yasası yine iş başında işte bundan daha güzel bir örnek olabilir mi
sınavının istediğin gibi sonuçlanmasına çok sevindim
ayrıca ben de geçen gün sınava girdim benim için çok önemli bir sınavdı
kafamda 100 sayısı dolanıyordu ama 100 alacak kadar da çalışmamıştım
benim sınavım 100 dedim ve bunu herkese de söyledim gelen sonuç da beni şaşırtmadı tabi ki sınav sonucum 100'dü :lepi:

ne zamandır yazmıyorsun merak etmiştim neler yaptığını ve ne tesadüf(!) bugün burdasın
benim sınavım 100 dedim ve bunu herkese de söyledim gelen sonuç da beni şaşırtmadı tabi ki sınav sonucum 100'dü

oo süpermiş sonuç.tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis
bende bir güzel tatilimi yaptım, bu dönemin yorgunluğunu fırlatıp attım üzerimden. hihoyyyt :kahve: :dance: :teytey:
nete girme imkanım olmamıştı, ondan yazamamıştım sonucumu da
yerimseniben
düşünüldüğümü de hemen hissediveririm yane bayanssulusmile zemuszemus

Son düzenleme:
öncelikle kendine inan, gücünün farkına var eğer buna inanmazsan gerçekleştirebileceğine de inanmazsın
o aklına gelen olumsuz düşünceler egonun sesi, senin esas kimliğinin yani özünün sesi değil
ego, 2. kişiliğimizdir, devamlı bizim kötü durumda olmamızı,canımızın sıkılmasını ister
bizim mutsuzluklarımızla beslenir ve daha çok büyür içimizde...
ama öz yani esas kişiliğimizde korkuya yer yoktur. öz güçlüdür sevgi doludur,mutlu ve enerjiktir .her sorunun cevabı ondadır senin hep iyi olmanı ister..tanrının bir parçasıdır öz

öncelikle bu kavramları bilip,egomuzu geriye itmek, asla yok etmeyip, işbirliğine girişmek gerekir

egonuzla konuşun ondan size özünüzle bağlantı kurabilmeniz için yardım etmesini isteyin
onu sevdiğinizi eğer birlikte hareket edersek çok iyi ve mutlu olacağınızı söyleyin
bir arkadaş da ego fazla rahatsız ettiğinde derin nefesler alarak zihnen sadece nefeslere konsantre olmanız egoyu susturur demişti
bence de çok iyi yöntem.. kendi gücünüzün farkına varıp aslında bedenden ibaret olmadığınızı, bir ruh olduğunuzu,evrensel bilinçle doğrudan bağlantıda olduğunuzu bilirseniz gerçekleştirebileceğinize inanırsınız
egoyu susturup özünüzle teması kaybetmeyin kaygı, endişe hissettiğinizde bilin ki ego sizinle...

atılacak adım nasıl olmalı onu da istediğiniz şeye göre siz bilebilirsiniz
şanal; isteyin,çok isteyin bulutların üzerine çıkın sonra ayağınız yere sağlam bassın ve küçük,somut bir adım atın der...

mesela bir iş kurmak istiyorsunuz ama yeterli imkanınız yok...
hayal edin, olumlamalar yapın isteğinizi kuantum alanına yollayın
ama asla nasıl olacak, şöyle mi olacak,bunu istiyorum ama bu imkansız gibi görünüyor gibi ego işlerini bırakın..evren nasıl ve ne şekilde olacağını ayarlayacaktır siz bunlarla kafa yormayın...
somut adım olarak da mesela dükkan bakmaya başlayabilirsiniz
dükkan fiyatlarını ve yapacağınız harcamaları hesaplayabilirsiniz
sanki herşey olmuş gibi planlar yapabilirsiniz..kastettiğim bu

ne zamandır yazmıyorsun merak etmiştim neler yaptığını ve ne tesadüf(!) bugün burdasın bayanssulusmile
benim sınavım 100 dedim ve bunu herkese de söyledim gelen sonuç da beni şaşırtmadı tabi ki sınav sonucum 100'dü :lepi:

kızlar sıra bende zemuszemus dün internetten notlarıma baktım borçlar dersim final 21 FF kaldı yazıyordu başımdan aşağı kaynar sular döküldü :bbo: sonra dur dedim sakin ol bu sonuç yanlış benim sonucum yüksek ve geçtim dedim sürekli bu notun benim notum olmadığını düşündüm bir yanlışlık oldu dedim okula gittim asistan sonucun başka bir arkadaşınla karışmış senin değil dedi 80 aldım ve AA ile GEÇTİM kızlarrrrrrrr:lepi::lepi:

kızlar sıra bende zemuszemus dün internetten notlarıma baktım borçlar dersim final 21 FF kaldı yazıyordu başımdan aşağı kaynar sular döküldü :bbo: sonra dur dedim sakin ol bu sonuç yanlış benim sonucum yüksek ve geçtim dedim sürekli bu notun benim notum olmadığını düşündüm bir yanlışlık oldu dedim okula gittim asistan sonucun başka bir arkadaşınla karışmış senin değil dedi 80 aldım ve AA ile GEÇTİM kızlarrrrrrrr:lepi::lepi:

hade gözün aydın o zaman :lepi: :teytey:
farketmesen az kalsın bi yanlışlığa kurban gidecekmişin demek :uhm:
geçmek istedik ve geçtik buduurrrrrr :lepi: hihoyyyt

hade gözün aydın o zaman :lepi: :teytey:
farketmesen az kalsın bi yanlışlığa kurban gidecekmişin demek :uhm:
geçmek istedik ve geçtik buduurrrrrr :lepi: hihoyyyt

işte burdada PES ETMEMEK devreye giriyor kızlar istediğimiz ne ise onun olması için koşulları zorlamak gerekiyor her ihtimali düşünmek gerekiyor uyanık olmak ve hep olumlu düşünmek gerekiyorrr :lepi:vereliniortak

süperrrrrrrrr zemuszemus
oo süpermiş sonuç.tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis
bende bir güzel tatilimi yaptım, bu dönemin yorgunluğunu fırlatıp attım üzerimden. hihoyyyt :kahve: :dance: :teytey:
nete girme imkanım olmamıştı, ondan yazamamıştım sonucumu da
yerimseniben
düşünüldüğümü de hemen hissediveririm yane bayanssulusmile zemuszemus

teşekkürler canımmm sinyallerimi yolladım sana hissettin demek aklinialirimsmile

kızlar süperiz yaaa kim demiş çekim yasası yalan diye buyrun işte istediklerimizi gerçekleştiriyoruz bir bir zemuszemus

bakalım sırada ne var hihoyyyt

kızlar teşekkür almam için ya mat 50'den 55 gelip 3 olacaktı,ya da geo ile bilgisayar 4 gelecekti karneme.geo'm ve bilgisayar 2 ydi.nasıl 4 olabilir ki değil mi ? hem de ikisi birden? ben, teşekkür alıcam,öyle ya da böyle dedim...ve düşük ihtimal gerçekleşti.matçı 51 de bırakmış,ama geodan 87 bilgisayardan 80 alarak en yuksek puanları almışım ve sözlülerim de yüksek gelip karneme ikisi birlikte 4 gelmiş.

bunları okumak bile pozitif duygulara yöneltiyor insanı..ben de en sonunda kitaplardan birini bulabildim..Kuantum Sıçrama beğendiğim bölümleri paylaşıcam ama henüz okumaya başamadım..

bunları okumak bile pozitif duygulara yöneltiyor insanı..ben de en sonunda kitaplardan birini bulabildim..Kuantum Sıçrama beğendiğim bölümleri paylaşıcam ama henüz okumaya başamadım..

katılılıyorum sana busejik,
insanlar okuyunca yok yapamam dedikleri şeylerin aslında gerçekleşebileceğinin farkına varıyorlar.
"onunda başına gelmiş,o yapmışsa bende yapabilirim" inancı ve bilinci oluşuyor. alkisalkisalkis
kitaptan beğendiğin paylaşımlarını da bekliyoruz
vereliniortak kaydirigubbakcemile5

yavaş yavaş okuyorum kitabı ..örnekler diğer kitaba göre daha fazla..ama artık kimse uğramıyor mu buraya:1no2:

Back