- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.581
deryadeniz-99 cevap verebilicek misin ? doktorunun soy ismi ney ??
Hayatta en nefret ettigim sey kendi hic bisey olmayip kendini cok biseymis gibi gostermeye calisan insan tipi ay bu insanlar hayallerini yasiyolar resmen yaHukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)
Yenimi yasadin bu durumu olay daha taze sanirim dogrumu anladik canimYa ben yaptırmadm açıkçası o islemi. Ama dusunemiyorumda bilmiyorum. Hayatima birini alamiyorum. Bu sebebten artk soyutlamisim hep
Kızlar bence daha fazla muhattap olmayalım ben yoruluyorum bişey anlatmaktan insanlar anlamıyo çnkü...Hayatta en nefret ettigim sey kendi hic bisey olmayip kendini cok biseymis gibi gostermeye calisan insan tipi ay bu insanlar hayallerini yasiyolar resmen ya
Hayatta en nefret ettigim sey kendi hic bisey olmayip kendini cok biseymis gibi gostermeye calisan insan tipi ay bu insanlar hayallerini yasiyolar resmen ya
Bu durumdan dolayi istemedin sanirim ay hepimiz yasadik bunlari biliyomusun hayat bizi teget gecip gitsin bize dokunmasin dedik ama hata yaptgmizi anladikHayır 7 8 yıl oldu yeni değil ozaman sevglim vardi . Daha sonra istemedim evliliği asla dedim
Soy isimsizderyadeniz-99 senin doktorunun soy ismi ney ?
Tabiki yazicam olumsuz sonuc alirsam daha oncekini yazdim bu durumun nekadar igrenc bisey oldgunu bire bir yasadim olumsuz sonuc alirsam mutlaka yazicam ama insallah olucak die dua ediyorumAma olumsuz sonuc alınca allah ıcın buaraya yazacakmısın? Olumsuz sonuc alanlarda cok canım ben turgay beye güvenmıyorum
Soy isimsiz
Ya kiyamam surekli 3 universite okudugunu belirtiyosun bu sekildemi öncelikli olmaya calisiyosun sen bunu ogrenebilmek icin 3 universitemi okuman gerekti biz birincisinde ogrendik zaten bunuTatlım ben saten hukukcu degılım ama okula gıttıysen bılırsın dımı? 3 üniversite mezunu olarak bunu bana defalarca ögrettıler
Ya kiyamam surekli 3 universite okudugunu belirtiyosun bu sekildemi öncelikli olmaya calisiyosun sen bunu ogrenebilmek icin 3 universitemi okuman gerekti biz birincisinde ogrendik zaten bunusukadar universite bitirdim reklamalari eskide kaldi
Çok eskiye giderse arkadaş benim de ne mezunu olduğumu görebilir boşver takılma :) suçladığı hem de haksız yere nereden baksan 10 kişi fake kendisi orijinal :)Ya kiyamam surekli 3 universite okudugunu belirtiyosun bu sekildemi öncelikli olmaya calisiyosun sen bunu ogrenebilmek icin 3 universitemi okuman gerekti biz birincisinde ogrendik zaten bunusukadar universite bitirdim reklamalari eskide kaldi
Cocuk gibi her yazinin sonuna muneyi etiketliyosun allah akil fikir versin sana cik git sayfamizdanSize cevap vermıcem umarım fake degılsındır neyse ya tartısmayacak
Ben doktora dolandırıc dıye suçluyorsunuz dıyorum bunlar dalga gecıyoMune
Akın türel ayrıca YouTube videosu var hıc olumsuz sonuc alanda yok bırını bul getır? Ben turgay beyden olumsuz sonuc alan bir sürü kısı getırırım
Doktor sahte dolandırıcı demek çok büyük bir suclama hukuki boyutuda var bu işin
Bır suclama yapıp ınsanları yönlendırıyorsanız bunun sonuclarına katlanmak zorundasınız
Ben nerden bılıp yıne doktorların asıstanı üye olup yorum yapmıyo? Doktorun biri herseyı reklam yapıyor madem diger doktor sahte onu şikayet etmıyo ? Sakır sakır hala ıslem yapılmaya devam edıyo benım pıskolojımı mahvetmeye ne hakkınız var? Eger bır suclama yaptıysanız bu sonuclarına katlanmak zorundasınızMune
Sen o aklinla algi yonetimi yapmaya calisma bence dolandirici lafini farkindaysan burda senden baska kimse kullanmadi kendi kullandigin cumleleri baskalarinin ustune giydirmeye calisma kendini de cok uyanik sanmaPekı ozaman elınden kesın delıller olmadan bırıne sahte doktor dolandırıcı doktor demenın
Ne gıbı hukuki boyutuda olur bılıyorsun dımı? Ben olsam yerınde asla yorum yapmam ve bu emojılerıde kullanmam neyse bye
Çok eskiye giderse arkadaş benim de ne mezunu olduğumu görebilir boşver takılma :) suçladığı hem de haksız yere nereden baksan 10 kişi fake kendisi orijinal :)
Sen o aklinla algi yonetimi yapmaya calisma bence dolandirici lafini farkindaysan burda senden baska kimse kullanmadi kendi kullandigin cumleleri baskalarinin ustune giydirmeye calisma kendini de cok uyanik sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?