- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Cok tesekkür ederiiz baska konudan geldik biz bikac kisi :) siz de hosgeldiniz:)Sizle tanismiyoruz ama konunuz hayirli hlsun bol mesajlar ^_^
Oh bu cok iyi oldu ellerine sağlık
Aynen kizlar diger konudan kovulmadan buraya gelelim yavastan :)Bence harika olmus eline saglik kuzum :)
Ayy bende tam o konuyu sordum cok pardonSize bişi diyim mi başka konuya gelince diğer konudan bian tamamen kurtulmuş gibi hissettim kendimi bi hafifledim sanki
Kuzum bi aydir donüo lafi da bende beklemedeydim baktm acilmadi ben aciyim dedim :)boğaz manzarası benden çok yaşayacaksın kız. dün nelize dedim başka bir konu açalım diye
iyi yaptınKuzum bi aydir donüo lafi da bende beklemedeydim baktm acilmadi ben aciyim dedim :)
Yok ya bence artik tamam yani tutmasa bariz belli oluyo zaten o :)Cnm bu haftaiçi gideceğim inş daha iyiyim ama başka bir doktordan da duymadan tam rahatlamayacağım inş yine güzel haber alırım arasıra korkuyorum
Ben de oyle düşünüyorum da bi gidicem bakalım hem niye zaten Turgay bey tütmüş desin ki yaniYok ya bence artik tamam yani tutmasa bariz belli oluyo zaten o :)
Olcak olcak Allahin izniyle :) canm calisiyo musun senİnş cnm yaaa En büyük temennimiz inş oyle olur o adam için ne dua ederim var ya şu istediğimiz bi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?