arf, mydonose canlarim ne sekerlersiiniz ya halimi hatrimi soruyorsunuz ya:)) son iki gün cok sey oldu fakt ben yinede iyi hissediyorum kendimi. gezdim bugün kendime biseyler aldim canimin istedigini yaptim:)
cnm o diyorki sen cok kararsizsin.
ha bu ara kavga ettik...isten geldi yeni ve zaten sinirliydi. telefonda görüstük..
iyce gerdi beni. bana kacmam icin süre bile veriliyor, onu söledi. dedim ki aklinimi kacirdi ne demek bu yaz? ben kacamam kusura bakma dedim.
dünki giydigim kiyafetime laf söledi. kicin basin ortada dedi oysa ki siyah bi pantolon giyinmistim, üzerine de bluz.pantolon da yapismiyor.sen simdiden böleysen, ileride nasil olursun kimbilir dedim.lafi kivirdi dönderdi...inkar etti karismadim tamam dedi:/
dikkatimi kackez cekti, gecen kariya kiza cok bakmaya baslamasi. inkar etti sürekli ama ben gördüm.bugün üstelik birkackez beni terslemesi bu kavganin tuzu biberi oldu...
freeware, cnm cok cok haklisin. evet anneme öyle demesi zoruna gitti durdukca. annesi anlatirken neye ugradigimi sasirdim, beklemiyordum bu kadar seyi..ben ondan hakaret dinlemeye gitmedim. ayrica erkek arkadasimin yalanlarini yakaladim birkac hemde..bende öcümü almak icin hani zoruma gitti ya, onlarin dilinden konusdum: baktim iki hattimdan da ulasmaya calismis. oysa ki bundan önce bana diger hattimi sildigini istedigini sölemisti. bende ona "cok yalancisin hani silmisdin" dedim. oda ters ters: annem parmagini kesti, hastahneye gidiyoruz. haber vermek icin aradim! valla sana helal olsun! yazdi.
bende ona geri "ha tamam o zaman :)" yazdim aynen. görsünler anneye laf sölemek neymis. bana geri yazdi ve bu anne olayinin yalan oldugunu itiraf etti, kavga etmemiz icin sanki acil durum olmus gibi numara yapmis beyefendi. beni artik düüsndürmeye basladin, dünden beri neler oldu...benm esim olacak insan kacmayi hele de düsünüceksem, 4x4 lük olmali yazdim