Canım belkide ailen senin iyiligini istiyordur küçüklügünde çok dövmüş olabilirler ama belkide onlarda bunu doğru buluyorlardır baban paranızı almaya çalışırken belkide size bakabilmek içindir paraya ihtiyacı vardır belkide sevgilin iyi niyetli gibide sevgilinin annesi konusunda biraz ailen haklı gibi
Sana önerim bence kesinlikle kaçmamalısın bir yolunu bulup aileni ikna etmelisin mutlaka biryolu vardır olmuyorsa iyi düşün ve gerçekten nerde mutlu olacagına inanıyorsan orayı seç derim
canim ailem köyde büyüdü, kendileri de zamaninda dayak yemis ve cok erken yasta evlenmisler...söleyim, 15 yasinda evlenmis annem:) o yasta bi cocuk evlenip te mantikli bi yetistrme tarzi edinmis olamaz...erkek arkadasimin annesi de bununla ilgili bisey sölemisti.
babam ise gercekten cok cok cimri evi kiskanan bi insandir. 5 kurusun lafini eder. cnm bize bakmak icin degil, öylesine saklamak icin kendine.
kacmam ben asla. dün sevgilimlere iyi ki gitmisim, biliyorum ve o zamanda biliyordum söledimde ona bunun yanlis oldugunu..ama yoksa hic taniyamiycaktim annesini bu kadar. kardesini de görmüs oldum. tuhaf tuhaf insanlardi bilemiycem. kabalardi bana göre. kiyaslarsam, evde ben daha rahatim acikcasi.
ayrica sevgilim eve bakmis, onun baktigi eve de vardik. 50 metre ailesine uzakligi..bu kadar yakin mi olmak zorunda dedim. biz yandik, napacaz ki sen ben calisiyoruz annem yapar yemekleri böle böle eve bakar vs dedi. ben yarim gün calisiyorum, ben yaparim dedim ise de dinlemedi. bende baksana kalsin dedim. baska yermi yok dedim...nerden bilcem belki annesi sürekli kontrole gelicek, hic rahat olmuycak? evimizin anahtari onda olacak? bn bu soru isaretleri varken kafamda evet demem bu ise
Son düzenleme: