- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.541
Araştırılsın tabiki korkumuz yok benimdr şüphelendigim tek kişisin daha öncede senim gbi yapanlar oldu ve hesaplarını anında kapadılar. Doktorunu her fırsatta savunan sensin burda diger doktorlara işlem yapan arkadaşlar kanama olmayana kadar savunmuyo kesin bişey diyipte aizi yanlış yönlendirmek istemiyorum diyolar ama sen çok farklısın reklam yaptıgın doktorunu savundugun apaçık ortadaKusura bakma bütün hesaplar arastırılsın ben asla reklam yapmadım ve kımseyı yönlendırmedım
Burda cok kısıden süphelenıyorum allah biliyor ben gercegım kımse sahte yalan dolanMune arastırıcak cnm konuyu kapatın doktor sahte dıye konuyu baslatan sizsiniz böyle büyük bir iddia sonuclarınada katlanmak durumundasınız
:)) çalışıyorlar derken ? Bir kişi yazmış o da gerekçesini özelden paylaştı zaten... veryansın etmene lüzum yok... alakasız kişileri de karalama bence inandırıcılığın günden güne azalıyor... biz kazanmıyoruz paraları umrumda da değil kimin yaptığı gerçek sonuç alınması tek temennimiKızlar hukuki boyutuda var bu işin benden söylemesı:))) ona göre yorumlar yapın bence
Mune lütfen hepımızı arastırdın
Doktor sahte dıyıp benım pıskolojımi bozmaya calısıyolar madem sahte ispatlayın
Araştırılsın evet burda kimse doktor kötülemedi kız sadece ögrendigi bi konuyu özelden paylaştı bizimle ne söykesekte düşüncen degişmiyo boşuna konuşmaya gerek yok artık.Kızlar hukuki boyutuda var bu işin benden söylemesı:))) ona göre yorumlar yapın bence
Mune lütfen hepımızı arastırdın
Doktor sahte dıyıp benım pıskolojımi bozmaya calısıyolar madem sahte ispatlayın
Burda arkadas basindan gecmis kotu biseyi anlatiyo kizin dunyasi basina yikilmis resmen ya kadin kadina destek olur ben senin israrla kostek olmani anliyamiyorjm bi turlu
Şu çoğul eki kullanmaktan da ne zaman vazgeçersin bilmiyorum da... adam reklam yapıyor evet, sen de reklam yapıyorsun sürekli. Doktoruma inanıyorum falan diyordun o yüzden umrumda değil diyordun hep şimdi ne bozdu psikolojini... inanmaya devam et ve umrunda olmasınDoktor sahte dolandırıcı demek çok büyük bir suclama hukuki boyutuda var bu işin
Bır suclama yapıp ınsanları yönlendırıyorsanız bunun sonuclarına katlanmak zorundasınız
Ben nerden bılıp yıne doktorların asıstanı üye olup yorum yapmıyo? Doktorun biri herseyı reklam yapıyor madem diger doktor sahte onu şikayet etmıyo ? Sakır sakır hala ıslem yapılmaya devam edıyo benım pıskolojımı mahvetmeye ne hakkınız var? Eger bır suclama yaptıysanız bu sonuclarına katlanmak zorundasınızMune
Şu çoğul eki kullanmaktan da ne zaman vazgeçersin bilmiyorum da... adam reklam yapıyor evet, sen de reklam yapıyorsun sürekli. Doktoruma inanıyorum falan diyordun o yüzden umrumda değil diyordun hep şimdi ne bozdu psikolojini... inanmaya devam et ve umrunda olmasın
Memnun olmak suç değil de o Kişiler kendi doktorundan memnun olunca neden çıldırıyorsun ? Enlerin tahtına kendi doktorunu oturtma çabanı ben diğer arkadaşlarda görmedim... O yüzden de hukuki boyutuyla da Doktor kendi ilgilensin... herkes kendi işine baksın...Çoğul kullanıyorum burda tek bir kişi dolandırıcı sahte demıyo
Ayrıca doktoruma cok guvenıyorum memnun olmak sucmu?
Herneyse geregı yapılsın insallah lanet olsun yalan yanlıs bilgi verıp reklam yapanlara
Memnun olmak suç değil de o Kişiler kendi doktorundan memnun olunca neden çıldırıyorsun ? Enlerin tahtına kendi doktorunu oturtma çabanı ben diğer arkadaşlarda görmedim... O yüzden de hukuki boyutuyla da Doktor kendi ilgilensin... herkes kendi işine baksın...
Benim neden olsun ki :))) bence de sus... yaptığın en doğru şey bu olacak İnan ki :) Ben doktorun hakkında hiç bir olumsuz söz söylemedim öncelikle bunu kabullendirmeyle başla beynine... doktoruma güveniyorum diyen insan asla etkilenmem demek ki sen doktoruna güvenmiyorsun diyen insan şu an psikolojim diyorsa eğer normal kabul edemeyeceğim... Doktor muhabbetin bi bitmedi zaten kim yanlış yönlendiriliyor kim mağdur ediliyor kim iftiraya uğruyor tartışılır... susmayı başar inşallahyahu sanane? Benıde ılgılendırıyo piskolojımı neden etkıslesın madem doktor dolandırıcı ispatlayacaksın burası basit bir yer degıl emın ol basınız belaya girebılır ayrıca yorum yapmayacağım artık korkun yoksa sus
Benım yok çünkü
Benim neden olsun ki :))) bence de sus... yaptığın en doğru şey bu olacak İnan ki :) Ben doktorun hakkında hiç bir olumsuz söz söylemedim öncelikle bunu kabullendirmeyle başla beynine... doktoruma güveniyorum diyen insan asla etkilenmem demek ki sen doktoruna güvenmiyorsun diyen insan şu an psikolojim diyorsa eğer normal kabul edemeyeceğim... Doktor muhabbetin bi bitmedi zaten kim yanlış yönlendiriliyor kim mağdur ediliyor kim iftiraya uğruyor tartışılır... susmayı başar inşallah
Hukuki boyut derken neyle tehdit ediyo burdan hayirdir surda sakin sakin durmaya calisiyoruz sesimizi cikarmiyoruz neyle tehtid ediyo bu arkadas surekli bu neye doktorunu savunup duruyo sanki para bizim cebimize giriyo zaten hepimizin skntisi derdi var bide bunlarla ugrasiyoruz bize ne kime yaptirirsan yaptir bu nedir ya:)) çalışıyorlar derken ? Bir kişi yazmış o da gerekçesini özelden paylaştı zaten... veryansın etmene lüzum yok... alakasız kişileri de karalama bence inandırıcılığın günden güne azalıyor... biz kazanmıyoruz paraları umrumda da değil kimin yaptığı gerçek sonuç alınması tek temennimi
Sen susarsan ben susuyorum zaten. Çok susmamı istiyorsan kendi çenene sahip çıkabilirsin mesela... ben neyin reklamını yapıyorum sen neyin reklamındasın araştırılsın gerçekten...doğrular daha önce kimin ne yazdığıyla çok rahat tespit edilebilir... burada bana bile iftira atıyorsun senin doktorun hakkında olumsuz bir tane sözcük kullanmamış olan bana :) rahatsan rahat davran da inandırıcı olsun... selamet ile...
Senin derdin ney canim burasi karisti yaYanlış bir zamanda denk geldim sanırım. Ben bir işlem yaptırmadım. Hic yaptrmayi da düşünmedim bilmiyorum. Benim problemim soyutlanmış olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?