- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.561
Hukuki boyut derken neyle tehdit ediyo burdan hayirdir surda sakin sakin durmaya calisiyoruz sesimizi cikarmiyoruz neyle tehtid ediyo bu arkadas surekli bu neye doktorunu savunup duruyo sanki para bizim cebimize giriyo zaten hepimizin skntisi derdi var bide bunlarla ugrasiyoruz bize ne kime yaptirirsan yaptir bu nedir ya
Hukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)Hukuki boyut derken neyle tehdit ediyo burdan hayirdir surda sakin sakin durmaya calisiyoruz sesimizi cikarmiyoruz neyle tehtid ediyo bu arkadas surekli bu neye doktorunu savunup duruyo sanki para bizim cebimize giriyo zaten hepimizin skntisi derdi var bide bunlarla ugrasiyoruz bize ne kime yaptirirsan yaptir bu nedir ya
Ya ben yaptırmadm açıkçası o islemi. Ama dusunemiyorumda bilmiyorum. Hayatima birini alamiyorum. Bu sebebten artk soyutlamisim hepSenin derdin ney canim burasi karisti ya
Taze ise eğer yüksek ihtimalle ondandır canım.Ya ben yaptırmadm açıkçası o islemi. Ama dusunemiyorumda bilmiyorum. Hayatima birini alamiyorum. Bu sebebten artk soyutlamisim hep
Hayır 7 8 yıl oldu yeni değil ozaman sevglim vardi . Daha sonra istemedim evliliği asla dedimTaze ise eğer yüksek ihtimalle ondandır canım.
G Gecekusu123 madem sahte şikayet et? Bu adam sahte ise neden bu kadar rahat hala işlem yapmaya devam edebılıyor? Banada turgay bey zerre güven vermedı ben diyormuyum? İnsanları yönlendırıyorsunuz sahte hesap acıp ınsanları yönlendırenınde allaha havale edıyorum
Çoğul kullanıyorum burda tek bir kişi dolandırıcı sahte demıyo
Ayrıca doktoruma cok guvenıyorum memnun olmak sucmu?
Herneyse geregı yapılsın insallah lanet olsun yalan yanlıs bilgi verıp reklam yapanlara
kaç yaşındasın cnm senSorun benim direk kestirip atmam zaten enazndan isim olsun dyorum bisey olursa ayrilablirim dyorum. Ve dürüst olurum dayanamam dye korkuyorum
Hukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)
Doktor sahte dolandırıcı demek çok büyük bir suclama hukuki boyutuda var bu işin
Bır suclama yapıp ınsanları yönlendırıyorsanız bunun sonuclarına katlanmak zorundasınız
Ben nerden bılıp yıne doktorların asıstanı üye olup yorum yapmıyo? Doktorun biri herseyı reklam yapıyor madem diger doktor sahte onu şikayet etmıyo ? Sakır sakır hala ıslem yapılmaya devam edıyo benım pıskolojımı mahvetmeye ne hakkınız var? Eger bır suclama yaptıysanız bu sonuclarına katlanmak zorundasınız @Mune
Canim sence korkuyo gibimiyiz tabiki korkmuyoruz reklam yok cunku sadece insanlar memnuniyetini dile getiriyoKuzum neden korkutunuz? Korkunuz olmasın bak benım hic yok:)
Ayrıca doktoruma dolandırıcı dıyen burası
Sen neden kendinle celisiyosun canim beni etiketleyip yorum yapmayin diyosun yaptigin seyi bizler icin soyluyosun etiketlemedigin kisi kalmadi yapma canim komik oluyo gercektenAllah aşkına bir daha benı etıketleyıp yorum yapmayın lütfen bana samimi gelmıyorsunuz
Gecmıste oldugu gıbi reklamlara alıstık
Ben hukukcu olmasam bıle yok doktor sahte dolandırıcı dersenız tabıkı hukuki boyutuda olur bunu 5 yasındakı cocukta bılır bende şüphelenıyorum yıne fakemı yıne reklammı dıye
Gecmıs yorumlardada var doktor asistanları üye oldum yok olumlu sonuc alan dıyenlerı cok gördük ben o zaman güvenemedım o yüzden güvenmiyorum olumsuz sonuc alanlarıda gördük ben tercıh etmedım sız edın ama elınızde ıspat olmadan dolandırı yada sahte doktor dıyemezsınız cok arastırdım ben akın beyde hıc olumsuz yorumda görmedım o yuzden tercıh ettıh cok sukur memnunum ayrıca G Gecekusu123 olumsuz sonuc alıp baska doktora gıdıyorsun sonra işleme bakmadım ama sahteymıs dıyorsun baska kızlarda var doktordan olumsuz sonuc alınca yazın
Bır daha bana cevap yazmayın bye
Canim sence korkuyo gibimiyiz tabiki korkmuyoruz reklam yok cunku sadece insanlar memnuniyetini dile getiriyo
Ama olumsuz sonuc alınca allah ıcın buaraya yazacakmısın? Olumsuz sonuc alanlarda cok canım ben turgay beye güvenmıyorum
Himm anladim canim bu durum psklojini etkilemis sanirim hepimiz oyleydik aslindaYa ben yaptırmadm açıkçası o islemi. Ama dusunemiyorumda bilmiyorum. Hayatima birini alamiyorum. Bu sebebten artk soyutlamisim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?