Havadan sudan :)

Kuzum neden korkutunuz? Korkunuz olmasın bak benım hic yok:)
Ayrıca doktoruma dolandırıcı dıyen burası

Hukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)

Bu süreçte karşına çıkanlar evlilik düşüneceğin Kişiler değilmiş belki de :/

Sorun benim direk kestirip atmam zaten enazndan isim olsun dyorum bisey olursa ayrilablirim dyorum. Ve dürüst olurum dayanamam dye korkuyorum

Hukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)

Allah aşkına bir daha benı etıketleyıp yorum yapmayın lütfen bana samimi gelmıyorsunuz
Gecmıste oldugu gıbi reklamlara alıstık
Ben hukukcu olmasam bıle yok doktor sahte dolandırıcı dersenız tabıkı hukuki boyutuda olur bunu 5 yasındakı cocukta bılır bende şüphelenıyorum yıne fakemı yıne reklammı dıye
Gecmıs yorumlardada var doktor asistanları üye oldum yok olumlu sonuc alan dıyenlerı cok gördük ben o zaman güvenemedım o yüzden güvenmiyorum olumsuz sonuc alanlarıda gördük ben tercıh etmedım sız edın ama elınızde ıspat olmadan dolandırı yada sahte doktor dıyemezsınız cok arastırdım ben akın beyde hıc olumsuz yorumda görmedım o yuzden tercıh ettıh cok sukur memnunum ayrıca G Gecekusu123 olumsuz sonuc alıp baska doktora gıdıyorsun sonra işleme bakmadım ama sahteymıs dıyorsun baska kızlarda var doktordan olumsuz sonuc alınca yazın
Bır daha bana cevap yazmayın bye

Sen neden kendinle celisiyosun canim beni etiketleyip yorum yapmayin diyosun yaptigin seyi bizler icin soyluyosun etiketlemedigin kisi kalmadi yapma canim komik oluyo gercekten

Burda celısen ben degılım olumsuz olan bır cok kısı var ama burda benım hatalarımdan oldu falan dıyorlar kızlar doktordan olumsuz sonuc alınca yazın lütfen kımse sıze kızmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…