- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.621
Evet ama gelen insanlarda ciddiyet zaten yok olacaksa bile de ben engelliyorum mesela birileri tanistrsn istemiyorum bisey olursa rezil olurum dye korkuyorum hep kendim bekliyorum ama suan evdeyim ve surekli dusunuyorum pskolojim bozuk işe de gremedim kpss olmadi markete bile başvurduğum da alım yok nasl anlatsam cok yalnz kaldim ve surekli düşünüyorumSana tavsiyem kendini suçlamayı bırakmalısın... suçlu değilsin cezalandırmamalısın da kendini bu şekilde... geçmişi unutmak mümkün değil ama onarabilirsin... birilerine şans vermeyi deneyebilirsin... ve güvenmemekte haklısın çünkü güvendiğimiz Kişiler güvenimizi vaktiyle boşa çıkardı ama herkesi aynı kefeye koyamayız
Bu psikolojimzin etkisi canım bende senin gibiydim taki buraya girene kadar burdaki arkadailarımızın söyledikler beni kendime getirdi herşeyin bi çözümü oldugunu ögrendim niye kendimizi üzüp yıpratalım ki emin ol dogru insan karşına çıktıgında bu düşüncelerinden eser kalmıcak sadece kendine bir şans vermelisin.Haksızlık ama yapamıyorum ki düşüncelerimden çıkmıyor aklimdam gitmiyor biri bana yakn davransa sogutuyorum hemen sacma sebebler3 dayaniyorum bilmiyorum gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum Ama kafanı başka şeylerle mesgul etmeye çalış bunu sürekli düşünürsen zaten içinden çıkamazsın ki evet iş konusunda malesef madidyatta bizi etkiliyo ama herşeyim bi zamanı vardır illaki işe girersin zaten devamı gelir Olumsuzluga kapılmaEvet ama gelen insanlarda ciddiyet zaten yok olacaksa bile de ben engelliyorum mesela birileri tanistrsn istemiyorum bisey olursa rezil olurum dye korkuyorum hep kendim bekliyorum ama suan evdeyim ve surekli dusunuyorum pskolojim bozuk işe de gremedim kpss olmadi markete bile başvurduğum da alım yok nasl anlatsam cok yalnz kaldim ve surekli düşünüyorum
Illa ki belki de karşıma dedginiz gbi dogru insan cikmadi oda olabilir bilemiyorum gercekten sevince ozaman anlaşılacak gerceklerBu psikolojimzin etkisi canım bende senin gibiydim taki buraya girene kadar burdaki arkadailarımızın söyledikler beni kendime getirdi herşeyin bi çözümü oldugunu ögrendim niye kendimizi üzüp yıpratalım ki emin ol dogru insan karşına çıktıgında bu düşüncelerinden eser kalmıcak sadece kendine bir şans vermelisin.
Evet burda haklısın kendime gelmek zorundaym bir sekildeHepimiz aynı yollardan geçtik canım... kendine gelmek zorundasın başka bir hayat Yok dünyada malum...
çok ilginç ama sen bana zerre kadar güven vermiyosun ben senin sahte hesap oldugunu düşünüyorum yorumların çelişkili saçma sapan bi kaç gündür yoktun iyidi burda insanların destege ihtiyacı var gerginlige degil amacın insanların aklını karıştırmak gibi geliyor diger sayfada da yorumlarından biliyorum reklam peşinde koşmayı bence sen bi bırak kimse senin doktorunu övmek zorunda degil zaten senide kimsenin ciddiye aldıgını sanmıyorumda inandırıcı degilsin yüz kez de olsa aynı şeyi söylicemderyadeniz-99
Sanirim cok sevicegin biride cikmamis karsina seninHaksızlık ama yapamıyorum ki düşüncelerimden çıkmıyor aklimdam gitmiyor biri bana yakn davransa sogutuyorum hemen sacma sebebler3 dayaniyorum bilmiyorum gerçekten
Soyle yap canim o zaman bi fikir dedigin gibi parani biriktir islemini yaptir kafanda bunu hallet basta canim bazen durustluk bi ise yaramiyo canim ama kendini hayata kapatma kendine en buyuk hakszilik olur buYani maddiyatm zaten elvermiyorda ise girmem lazm zaten kendime sart koydum nedem bilmiyorum 30 akadar evlilik icin bekleyecegim diye çünkü tanstgm kişiler bana gecmis ile ilgili soru sorunca yalan soyleyemiyorum asla bilmiyorum yapamiyorum
Canim cok skntli bi donem ya kimse alim yapmiyo is bulmak cok zor yaEvet ama gelen insanlarda ciddiyet zaten yok olacaksa bile de ben engelliyorum mesela birileri tanistrsn istemiyorum bisey olursa rezil olurum dye korkuyorum hep kendim bekliyorum ama suan evdeyim ve surekli dusunuyorum pskolojim bozuk işe de gremedim kpss olmadi markete bile başvurduğum da alım yok nasl anlatsam cok yalnz kaldim ve surekli düşünüyorum
Sen bu konuya neden hala dahil oluyosub ve okuyosun ki ? Benim yazdiklarim yaptirani degil sen yaptirmissin kurtulmussub memnunsun madem hadi isine bak ne bakip duruyosun ki bu konuya hala ve israrla takip ediyosun ve diger yaptiranlardan biride benim kimsenin burada reklam yaptigi yok beni bilen biliyo zaten sen bilmemen daha iyiBogazmanzarasi G Gecekusu123
Mune geregini yaparmısınız lütfen insanları farklı şekilde yönlendırıp reklam yapıyorlar
Kizim senin isin gucun yok mu bilip bilmeden gelmis burada hesapp sikayet etmeye kalkiyosun hemde bogazmanzarasinin actigi bi hesapta cekil git konusundan birak kim kime yaptirmis biz yonlendirmisiz falan filan gelmis burda laf konusuyosun doktor savunuyosun ben kimseyi savunmadim ne kadar mutlu geldihimj biliyorlar bu kizlar ama doktor belgesi olmamasida ne demek bi dusun hem sendeki bu rahatlik nerden geliyo savunma fln babanin oglunu savunur gibi
Sagol kuzum Allah razi olsun hepinizden normalde hepinizi tanimasamda gormesemde hepinizi ayri sevdim iyiki varsiniz yinede :)Kuzum benimde cok net süphelendigim sahte ksiiler vardi hala var sen biliyosun hatta burdakiler bilio.. ama olsun insallah degildir biz olumlu dusunelim kendi basinin caresine bakmak yuzum kalmadi d3mek ne demek sacmalama bu konu bizim icin acildi dertleselim die en kotu ozelden istedgn zaman yazabilirsin bana .. ben artik daha iyiyim cunku baya gecti ustunden dert olrum die dusunme paylasinca daha iyi oluyoruz hepimiz..
Doktor konusunu bencede burda kapatalim acicaksak diger konuya gecelim
Canim anlatamazssin kapatmis algilarini mumkun degil sadece tehdit ediyo hakkimizda hukuki surec doktora sikayet gibi tehditler canini daha fazla skma gercekten cevap verme konussun dursun nedir neyin nesidir cozemedik bosver sendeKizim senin isin gucun yok mu bilip bilmeden gelmis burada hesapp sikayet etmeye kalkiyosun hemde bogazmanzarasinin actigi bi hesapta cekil git konusundan birak kim kime yaptirmis biz yonlendirmisiz falan filan gelmis burda laf konusuyosun doktor savunuyosun ben kimseyi savunmadim ne kadar mutlu geldihimj biliyorlar bu kizlar ama doktor belgesi olmamasida ne demek bi dusun hem sendeki bu rahatlik nerden geliyo savunma fln babanin oglunu savunur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?