Havadan sudan :)

Hukukçu olmayıp, yeri gelince avukat yeri gelince hakim savcı oluyor arkadaş boşver takılma canım... bazen sanık bazen tanık gibi de davrandığı oluyor :)
Hayatta en nefret ettigim sey kendi hic bisey olmayip kendini cok biseymis gibi gostermeye calisan insan tipi ay bu insanlar hayallerini yasiyolar resmen ya

Hayatta en nefret ettigim sey kendi hic bisey olmayip kendini cok biseymis gibi gostermeye calisan insan tipi ay bu insanlar hayallerini yasiyolar resmen ya
Kızlar bence daha fazla muhattap olmayalım ben yoruluyorum bişey anlatmaktan insanlar anlamıyo çnkü...

Tatlım ben saten hukukcu degılım ama okula gıttıysen bılırsın dımı? 3 üniversite mezunu olarak bunu bana defalarca ögrettıler

:))) Allah aşkına konuşturmayın şu kızı... burada olumsuz sonuç almışlar da korkup (neden korkacaklarsa) bizim hatamız demişler... çünkü bu insanların aklı Yok hem para verecekler hem işlem tutmayacak hem de gelip benim hatamdı diyecekler... iki doktor da umrumda değil ama gördüğüm doğru şeylerin saptırılması yanıltıcı beyanlar sinirimi bozuyor...

Ama olumsuz sonuc alınca allah ıcın buaraya yazacakmısın? Olumsuz sonuc alanlarda cok canım ben turgay beye güvenmıyorum
Tabiki yazicam olumsuz sonuc alirsam daha oncekini yazdim bu durumun nekadar igrenc bisey oldgunu bire bir yasadim olumsuz sonuc alirsam mutlaka yazicam ama insallah olucak die dua ediyorum

Tatlım ben saten hukukcu degılım ama okula gıttıysen bılırsın dımı? 3 üniversite mezunu olarak bunu bana defalarca ögrettıler
Ya kiyamam surekli 3 universite okudugunu belirtiyosun bu sekildemi öncelikli olmaya calisiyosun sen bunu ogrenebilmek icin 3 universitemi okuman gerekti biz birincisinde ogrendik zaten bunu :KK70:sukadar universite bitirdim reklamalari eskide kaldi

Ya kiyamam surekli 3 universite okudugunu belirtiyosun bu sekildemi öncelikli olmaya calisiyosun sen bunu ogrenebilmek icin 3 universitemi okuman gerekti biz birincisinde ogrendik zaten bunu :KK70:sukadar universite bitirdim reklamalari eskide kaldi

Pekı ozaman elınden kesın delıller olmadan bırıne sahte doktor dolandırıcı doktor demenın
Ne gıbı hukuki boyutuda olur bılıyorsun dımı? Ben olsam yerınde asla yorum yapmam ve bu emojılerıde kullanmam neyse bye

Çok eskiye giderse arkadaş benim de ne mezunu olduğumu görebilir boşver takılma :) suçladığı hem de haksız yere nereden baksan 10 kişi fake kendisi orijinal :)

Doktor sahte dolandırıcı demek çok büyük bir suclama hukuki boyutuda var bu işin
Bır suclama yapıp ınsanları yönlendırıyorsanız bunun sonuclarına katlanmak zorundasınız
Ben nerden bılıp yıne doktorların asıstanı üye olup yorum yapmıyo? Doktorun biri herseyı reklam yapıyor madem diger doktor sahte onu şikayet etmıyo ? Sakır sakır hala ıslem yapılmaya devam edıyo benım pıskolojımı mahvetmeye ne hakkınız var? Eger bır suclama yaptıysanız bu sonuclarına katlanmak zorundasınız Mune Mune

O zaman burada ki kimseye guvenmiyorsan yazmazsin olur biter.

Pekı ozaman elınden kesın delıller olmadan bırıne sahte doktor dolandırıcı doktor demenın
Ne gıbı hukuki boyutuda olur bılıyorsun dımı? Ben olsam yerınde asla yorum yapmam ve bu emojılerıde kullanmam neyse bye
Sen o aklinla algi yonetimi yapmaya calisma bence dolandirici lafini farkindaysan burda senden baska kimse kullanmadi kendi kullandigin cumleleri baskalarinin ustune giydirmeye calisma kendini de cok uyanik sanma

Çok eskiye giderse arkadaş benim de ne mezunu olduğumu görebilir boşver takılma :) suçladığı hem de haksız yere nereden baksan 10 kişi fake kendisi orijinal :)

Hadi göster me
Sen o aklinla algi yonetimi yapmaya calisma bence dolandirici lafini farkindaysan burda senden baska kimse kullanmadi kendi kullandigin cumleleri baskalarinin ustune giydirmeye calisma kendini de cok uyanik sanma

Ahahaha Mesajlar arastırılsın? Yahu sanane ne oluyo bir daha bana cevap verme git

Back
X