Havadan sudan :)

anladım canım sakın ol surecın bır tamamlansın baska bır doktora gıdıp gorunursun canım buna gore tutup tutmadıgını gorursun en azından ıcını ferah tut lutfenn cok uzuldum yaa
Oyle yapmak zorundaym artk kuzum dgun erkeb olursa naparm blmyrm en son care turgay beyde yine gecici yaptiririm ailemden birine anlatip tüm yollari kullanacagm iyi olacagim ama merak etmeyin Allahin izniyle sonunda dogru bi doktor bulduk ya bubdan sonraki insanlar magdur olmucam o yuzden icim ferah uzulmeyin sizde kizlar yeni yaptiranlar iyilesmeye baksin yeni yaptiricak olanlarda dogru doktora gitsinler uzulmesinler yeter bna

Hayrola canım nolduuuu

Kuzum benimde cok net süphelendigim sahte ksiiler vardi hala var sen biliyosun hatta burdakiler bilio.. ama olsun insallah degildir biz olumlu dusunelim kendi basinin caresine bakmak yuzum kalmadi d3mek ne demek sacmalama bu konu bizim icin acildi dertleselim die en kotu ozelden istedgn zaman yazabilirsin bana .. ben artik daha iyiyim cunku baya gecti ustunden dert olrum die dusunme paylasinca daha iyi oluyoruz hepimiz..
Doktor konusunu bencede burda kapatalim acicaksak diger konuya gecelim

Cnm ne mahvetmesi olur mu oyle sey belki de cok doğru bir konuya parmak bastın hadi kapatalım aynen Allah hepimize yardım etsin

G Gecekusu123 madem sahte şikayet et? Bu adam sahte ise neden bu kadar rahat hala işlem yapmaya devam edebılıyor? Banada turgay bey zerre güven vermedı ben diyormuyum? İnsanları yönlendırıyorsunuz sahte hesap acıp ınsanları yönlendırenınde allaha havale edıyorum

Canim bende ilk ona yaptiracaktim zaten seninle de konusmustuk sonradan vazgectim yaptirmayi. Canini hic sıkma eminim ki altindan kalkacaksin bu durumun. Ben de yaptiracak olan diger kizlar onlem alsinlar diye bilgi vermistim. Lutfen uzulme. Her seyin bi cagresi var ya bi de boyle bir dikim olayi olmasaydi o zaman napardik hepimiz. Lutfen uzulme

İspatlayın kızlar? Bende işlem yaptırdım yıllardır bu adamın sahte olduğunu söylüyorsunuz ama şakır şakır işlem yapılmaya devam edıyor YouTube videosu var doktorun

Cok uzuldum canim ya kiyamamcanim tutmadimiki olmustur belki canim ya evet bi arkadas burda demisti doktor bile deglmis fln diye ben adamin hic biseyinin cikmamasindan biraz suphe etmistim emin olmadiginda keske gitmeseydin ona insanin ic sesi insani hic yaniltmiyo ama o an bilemiyosun o caresizlikle

Olurmu canim oyle sey burda dert hepimizin derdi uzulme daha muayene olmadin belkide bi sknti yok kurtulcaksin belki canim kendini uzme bukadar adam hakkinda bunlari soylemis olmanda iyi oldu tabiki

Y
Olurmu canim oyle sey burda dert hepimizin derdi uzulme daha muayene olmadin belkide bi sknti yok kurtulcaksin belki canim kendini uzme bukadar adam hakkinda bunlari soylemis olmanda iyi oldu tabiki

Turgay bey beceremedı diyip aglıyordu geceb
Madem sahte dedı bunu ispatlamak zorunda

Y

Turgay bey beceremedı diyip aglıyordu geceb
Madem sahte dedı bunu ispatlamak zorunda
Ne yapmaya çalışıyosun sadece doktor konus açılımca savunmadan başka bişey yaptıgın yok kız zaten kötü yangına körükle gidiyosun. Bence herkes amacını buraya ndn geldigini biliyo buna bi son versen iyi olcak bence

Kusura bakma bütün hesaplar arastırılsın ben asla reklam yapmadım ve kımseyı yönlendırmedım
Burda cok kısıden süphelenıyorum allah biliyor ben gercegım kımse sahte yalan dolan Mune arastırıcak cnm konuyu kapatın doktor sahte dıye konuyu baslatan sizsiniz böyle büyük bir iddia sonuclarınada katlanmak durumundasınız

Emin misin reklam yapmadığına :) her mesajın doktor ismi bence de araştırmalı Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…