- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.521
Oyle yapmak zorundaym artk kuzum dgun erkeb olursa naparm blmyrm en son care turgay beyde yine gecici yaptiririm ailemden birine anlatip tüm yollari kullanacagm iyi olacagim ama merak etmeyin Allahin izniyle sonunda dogru bi doktor bulduk ya bubdan sonraki insanlar magdur olmucam o yuzden icim ferah uzulmeyin sizde kizlar yeni yaptiranlar iyilesmeye baksin yeni yaptiricak olanlarda dogru doktora gitsinler uzulmesinler yeter bnaanladım canım sakın ol surecın bır tamamlansın baska bır doktora gıdıp gorunursun canım buna gore tutup tutmadıgını gorursun en azından ıcını ferah tut lutfenn cok uzuldum yaa
Kizlar dolandirildim resmen bu konuyu doktorlarla alakali doldurmak istemiyorum sizi merakta biraktim farkindayim ama psikolojik olarak cok kotu oldum dun geceden itibaren agliyorum napicam ben simdi diye maddi olarak cok zor duruma girdim hallolucaksa herseye hazirim diyorum ama nasil hazir olucam bende bilmiyorum turgay beye nasil soyleyecegim turgay beye size guvenmedim akin beye gittim oda dolandirici cikti doktor bile degilmis diyemem ki asil onemli konu ise turgay beyin o bolgeyi yirtip tekrardan nasil dikecegi ya daha kötü olursa diyede cok korkuyorum Allahim sen yardim et ne idi günahim anlamiyorum kizlar o gün ucagimi beklerken vogazmanzarasina mesaj yazdim emin degilim diye gercekten ne doktor kotulemeye nede doktor basarisini gostermeye calisiyorum canli kaniti resimlerde goruldugu gibi bogazmanzarasi var ozelden konustugum bazi kizlarda biliyo nasil kararsiz oldugumu bi tek turgay bey varmis kizlat bu isi yapan kalici icin benim dustugum hataya ikileme siz dusmeyin diye yeni yapacak olanlara soyluyorum kizlar turgay beye gidin dikkat edin gerisini Allaha birakin ben napicam bilmiyorum kurtulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bari benim hatama dusmeyin siz kurtulun kizlar
Kuzum benimde cok net süphelendigim sahte ksiiler vardi hala var sen biliyosun hatta burdakiler bilio.. ama olsun insallah degildir biz olumlu dusunelim kendi basinin caresine bakmak yuzum kalmadi d3mek ne demek sacmalama bu konu bizim icin acildi dertleselim die en kotu ozelden istedgn zaman yazabilirsin bana .. ben artik daha iyiyim cunku baya gecti ustunden dert olrum die dusunme paylasinca daha iyi oluyoruz hepimiz..Kuzum ôyleki bende seni cok seviyorum artij by konulara veya size yüzüm kalmadi anlatmaya soylemeye artim elimden geldince kendi basimin cresine bakmya calisyrm ama bu durumu ogrendim ozelkikle yeni yaptrck kizlara yardmci olmak istedm umarim onlar bnm yaptgm hatayu yapmazlr iyi olur hersey onlar icin kuzum ebnde beklemek istyr beklemekte zorundaym cunku 6 haft gecmesi lazm yebi islem icin demsti turgay bey benm alti haftadan sonra gidecek durumum olur mu her yonden onu bilmiyrm iste evham yaptn yine her yolu dusunup bi cikar yol bulmaya calisiyrm artk gucum kalmadu bu konuda cok yiprandim ama dedigin gibi beklicem uzulerek veya uzulmeyerek bi caresine bakacagm en sonunda dogru doktoru bulduguma inaniyrm ve akin beyden sonuc alanlar oldugunu soyleyenlere bilmiyormda guvenim bitti belkide oblarda reklam sahte hesap ozellikle rahat olanlar aklimi surekli aristiriyodu demekki rahat olanlara guvenmmek gerekyr
Cnm ne mahvetmesi olur mu oyle sey belki de cok doğru bir konuya parmak bastın hadi kapatalım aynen Allah hepimize yardım etsinKuzum diger sayfata gutmek istemyrm doktor kobusuda burda kapatyrm zaten bu yuzden bna ozelden mesaj yazn dedim muhabbetnzide mahfettm kusura bakmayn kizlar yeni yaptrck olan arkadaslar dahil olanlar size elbet ulasir yada bna hepimiz oblara yardimci olmaya calisiriz ozelden
Bunlar bi efsaneee tatlım ya :) bu arada bize evlilikle ilgili tüyolar vermek istermisin ben merak ediyorum vala :)
evet bekliyoruzzz neler yapmalıyız neler yapmamalıyızbalbocegi35 :)
Kuzum ôyleki bende seni cok seviyorum artij by konulara veya size yüzüm kalmadi anlatmaya soylemeye artim elimden geldince kendi basimin cresine bakmya calisyrm ama bu durumu ogrendim ozelkikle yeni yaptrck kizlara yardmci olmak istedm umarim onlar bnm yaptgm hatayu yapmazlr iyi olur hersey onlar icin kuzum ebnde beklemek istyr beklemekte zorundaym cunku 6 haft gecmesi lazm yebi islem icin demsti turgay bey benm alti haftadan sonra gidecek durumum olur mu her yonden onu bilmiyrm iste evham yaptn yine her yolu dusunup bi cikar yol bulmaya calisiyrm artk gucum kalmadu bu konuda cok yiprandim ama dedigin gibi beklicem uzulerek veya uzulmeyerek bi caresine bakacagm en sonunda dogru doktoru bulduguma inaniyrm ve akin beyden sonuc alanlar oldugunu soyleyenlere bilmiyormda guvenim bitti belkide oblarda reklam sahte hesap ozellikle rahat olanlar aklimi surekli aristiriyodu demekki rahat olanlara guvenmmek gerekyr
Canim bende ilk ona yaptiracaktim zaten seninle de konusmustuk sonradan vazgectim yaptirmayi. Canini hic sıkma eminim ki altindan kalkacaksin bu durumun. Ben de yaptiracak olan diger kizlar onlem alsinlar diye bilgi vermistim. Lutfen uzulme. Her seyin bi cagresi var ya bi de boyle bir dikim olayi olmasaydi o zaman napardik hepimiz. Lutfen uzulme
Yok ne oturmasi oturmak bi hayal gibiAllah canini almasin sesli güldum kiyamam oturamiyo msuun bakiim seeen
Yok canim kimse anlamiyo korkmaKorkuyorum yeminle özellikle evdekilerin anlamasından fln
Cok uzuldum canim ya kiyamamKizlar dolandirildim resmen bu konuyu doktorlarla alakali doldurmak istemiyorum sizi merakta biraktim farkindayim ama psikolojik olarak cok kotu oldum dun geceden itibaren agliyorum napicam ben simdi diye maddi olarak cok zor duruma girdim hallolucaksa herseye hazirim diyorum ama nasil hazir olucam bende bilmiyorum turgay beye nasil soyleyecegim turgay beye size guvenmedim akin beye gittim oda dolandirici cikti doktor bile degilmis diyemem ki asil onemli konu ise turgay beyin o bolgeyi yirtip tekrardan nasil dikecegi ya daha kötü olursa diyede cok korkuyorum Allahim sen yardim et ne idi günahim anlamiyorum kizlar o gün ucagimi beklerken vogazmanzarasina mesaj yazdim emin degilim diye gercekten ne doktor kotulemeye nede doktor basarisini gostermeye calisiyorum canli kaniti resimlerde goruldugu gibi bogazmanzarasi var ozelden konustugum bazi kizlarda biliyo nasil kararsiz oldugumu bi tek turgay bey varmis kizlat bu isi yapan kalici icin benim dustugum hataya ikileme siz dusmeyin diye yeni yapacak olanlara soyluyorum kizlar turgay beye gidin dikkat edin gerisini Allaha birakin ben napicam bilmiyorum kurtulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bari benim hatama dusmeyin siz kurtulun kizlar
Olurmu canim oyle sey burda dert hepimizin derdi uzulme daha muayene olmadin belkide bi sknti yok kurtulcaksin belki canim kendini uzme bukadar adam hakkinda bunlari soylemis olmanda iyi oldu tabikiKuzum diger sayfata gutmek istemyrm doktor kobusuda burda kapatyrm zaten bu yuzden bna ozelden mesaj yazn dedim muhabbetnzide mahfettm kusura bakmayn kizlar yeni yaptrck olan arkadaslar dahil olanlar size elbet ulasir yada bna hepimiz oblara yardimci olmaya calisiriz ozelden
Olurmu canim oyle sey burda dert hepimizin derdi uzulme daha muayene olmadin belkide bi sknti yok kurtulcaksin belki canim kendini uzme bukadar adam hakkinda bunlari soylemis olmanda iyi oldu tabiki
Ne yapmaya çalışıyosun sadece doktor konus açılımca savunmadan başka bişey yaptıgın yok kız zaten kötü yangına körükle gidiyosun. Bence herkes amacını buraya ndn geldigini biliyo buna bi son versen iyi olcak benceY
Turgay bey beceremedı diyip aglıyordu geceb
Madem sahte dedı bunu ispatlamak zorunda
Ne yapmaya çalışıyosun sadece doktor konus açılımca savunmadan başka bişey yaptıgın yok kız zaten kötü yangına körükle gidiyosun. Bence herkes amacını buraya ndn geldigini biliyo buna bi son versen iyi olcak bence
Emin misin reklam yapmadığına :) her mesajın doktor ismi bence de araştırmalıKusura bakma bütün hesaplar arastırılsın ben asla reklam yapmadım ve kımseyı yönlendırmedım
Burda cok kısıden süphelenıyorum allah biliyor ben gercegım kımse sahte yalan dolanMune arastırıcak cnm konuyu kapatın doktor sahte dıye konuyu baslatan sizsiniz böyle büyük bir iddia sonuclarınada katlanmak durumundasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?