- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.501
Valla canim 3 hafta maksimum ben biraz yaramazlik yaptim cok dikkat etm3edim ama sen 4 hafta dikkat et nolur nolmaz :)Canım sen ne kadar aonra rahat oturmaya başlamıştın
Sagol canim benim valla tek tek yazcam hepinizeDualarımız seninle cnm inş bir sıkıntı olmaz da gidersiniz hepimiz rahatlarız
M Maryy987 ya kizlar dua edin de o tatil iptal olmasin yoksa valla sikinti tatile gittikten sonra gerisi kolay ona bende inaniyorim benm sorunum bulusabilmek izin fln sikinti olmasin gidebilelim dua edinn[/QUOTE
Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmıcak tabiki dua edecez merak etme kuzum sende kötü negatif düşünme
İyi geceler tatlımKızlar yarın iş var benim artık yatmam lazım yoksa sabah sürünüyorum ama aklım sizde kalıyo gece kuşu birsey yazarsa bana da yazın hemen tamam mı gerçi kendisine yazdım ama şimdi herkes e tek tek yazamaz belki
Ne yazdıgım belli degil ne yapmışım anlamadım vala:) korkma kuzum insanın korktugu şey başına gelir negatif düşünme tabiki dua ederim Allahın izniyle herşey yolunda gidecek
Bende kurtulayımda hep uzanmaya razıyım kmse anlamadan bitirsem bendeValla canim 3 hafta maksimum ben biraz yaramazlik yaptim cok dikkat etm3edim ama sen 4 hafta dikkat et nolur nolmaz :)
Biter canim bitio sonra baska telaslar basliyo bak :)Bende kurtulayımda hep uzanmaya razıyım kmse anlamadan bitirsem bende
Kuşum bende uyuyum artik hadi iyi geceler sabah kalkamiyorum :))Bende kurtulayımda hep uzanmaya razıyım kmse anlamadan bitirsem bende
İyi geceler bebegim :)Kuşum bende uyuyum artik hadi iyi geceler sabah kalkamiyorum :))
Canım ne oldı bır sakın ol tutmadıgını nasıl anladın bak bızım bır hafta oldu daha bız bıle bılmıyoruz doktora falanmı gıttım naptınKizlar dolandirildim resmen bu konuyu doktorlarla alakali doldurmak istemiyorum sizi merakta biraktim farkindayim ama psikolojik olarak cok kotu oldum dun geceden itibaren agliyorum napicam ben simdi diye maddi olarak cok zor duruma girdim hallolucaksa herseye hazirim diyorum ama nasil hazir olucam bende bilmiyorum turgay beye nasil soyleyecegim turgay beye size guvenmedim akin beye gittim oda dolandirici cikti doktor bile degilmis diyemem ki asil onemli konu ise turgay beyin o bolgeyi yirtip tekrardan nasil dikecegi ya daha kötü olursa diyede cok korkuyorum Allahim sen yardim et ne idi günahim anlamiyorum kizlar o gün ucagimi beklerken vogazmanzarasina mesaj yazdim emin degilim diye gercekten ne doktor kotulemeye nede doktor basarisini gostermeye calisiyorum canli kaniti resimlerde goruldugu gibi bogazmanzarasi var ozelden konustugum bazi kizlarda biliyo nasil kararsiz oldugumu bi tek turgay bey varmis kizlat bu isi yapan kalici icin benim dustugum hataya ikileme siz dusmeyin diye yeni yapacak olanlara soyluyorum kizlar turgay beye gidin dikkat edin gerisini Allaha birakin ben napicam bilmiyorum kurtulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bari benim hatama dusmeyin siz kurtulun kizlar
Tutmadi demiyorum canim oraya acip bi kere bile bakmadim bu kez kimse tutmadida demedi gormedim o bolgemi ama akin bey adi altinda yapiliyomus islem hatta akin bey adinda bi doktor yokmusCanım ne oldı bır sakın ol tutmadıgını nasıl anladın bak bızım bır hafta oldu daha bız bıle bılmıyoruz doktora falanmı gıttım naptın
Tabiki doktorlar hakkindaysa diger ankarada hymenoplasty oldum konusuna bizi etiketleyin orda devam edelim ama sadece dertlesmekse burda dinleriz:)Merhaba kızlar ben konuyla alakalı bakıyordum mesajlari gördüm. Sanırım dertlesedebiliyoruz. Benim bazı bu konuyla sorunlarım var.
Ya gecekusu bak seni cok seviyorum cidden iyi niyetini hissediyorum icimde nolur sen üzülme artik bu konuda cok uzuldunKizlar dolandirildim resmen bu konuyu doktorlarla alakali doldurmak istemiyorum sizi merakta biraktim farkindayim ama psikolojik olarak cok kotu oldum dun geceden itibaren agliyorum napicam ben simdi diye maddi olarak cok zor duruma girdim hallolucaksa herseye hazirim diyorum ama nasil hazir olucam bende bilmiyorum turgay beye nasil soyleyecegim turgay beye size guvenmedim akin beye gittim oda dolandirici cikti doktor bile degilmis diyemem ki asil onemli konu ise turgay beyin o bolgeyi yirtip tekrardan nasil dikecegi ya daha kötü olursa diyede cok korkuyorum Allahim sen yardim et ne idi günahim anlamiyorum kizlar o gün ucagimi beklerken vogazmanzarasina mesaj yazdim emin degilim diye gercekten ne doktor kotulemeye nede doktor basarisini gostermeye calisiyorum canli kaniti resimlerde goruldugu gibi bogazmanzarasi var ozelden konustugum bazi kizlarda biliyo nasil kararsiz oldugumu bi tek turgay bey varmis kizlat bu isi yapan kalici icin benim dustugum hataya ikileme siz dusmeyin diye yeni yapacak olanlara soyluyorum kizlar turgay beye gidin dikkat edin gerisini Allaha birakin ben napicam bilmiyorum kurtulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bari benim hatama dusmeyin siz kurtulun kizlar
anladım canım sakın ol surecın bır tamamlansın baska bır doktora gıdıp gorunursun canım buna gore tutup tutmadıgını gorursun en azından ıcını ferah tut lutfenn cok uzuldum yaaTutmadi demiyorum canim oraya acip bi kere bile bakmadim bu kez kimse tutmadida demedi gormedim o bolgemi ama akin bey adi altinda yapiliyomus islem hatta akin bey adinda bi doktor yokmus
Tabiki doktorlar hakkindaysa diger ankarada hymenoplasty oldum konusuna bizi etiketleyin orda devam edelim ama sadece dertlesmekse burda dinleriz:)
Ya gecekusu bak seni cok seviyorum cidden iyi niyetini hissediyorum icimde nolur sen üzülme artik bu konuda cok uzuldunnolur kafana takma tamam dedigin gbi olabilir ama onda da sonuc alanlar vardi niye moralimizi bozalimki.. bi dur bakalim bitsin hersey gecsin iyilesme süreci sonra karar vrcez ne oldu ne bitti.. sen önce kendin iyi ol lütfen
Merhaba hoşgeldiniz anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız paylaşınca bile az da olsa azalıyo dert sıkıntıMerhaba kızlar ben konuyla alakalı bakıyordum mesajlari gördüm. Sanırım dertlesedebiliyoruz. Benim bazı bu konuyla sorunlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?