- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.481
Evet sizi birakip gidemiyorum bagimlilik gibi bisey oldu sarj aletiyle beraber yasihorum artikSeni saymiyoruz bebegim sen zaten burdaydın hep
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda olsada kurtulsam rahatlasam bende.Hosbuldum canim sende bi yaptirip kurtulursun insallah ya
Yapalım ya ben hemen bi bakim :)Kizlar gulebilcegimiz caps video paylasimi da yapalim bence gulelim yoksa ben reglin verdigi duygusallikla her dk agliyorum manyaga bagladim bu ay iyice galiba iliski yasicam onun yan etkileri bunlar :))
Sanirim iliski yasiycak olmanin verdigi heycanlar olabilir belki hepimiz seni bekliyoruz merakla resmenKizlar gulebilcegimiz caps video paylasimi da yapalim bence gulelim yoksa ben reglin verdigi duygusallikla her dk agliyorum manyaga bagladim bu ay iyice galiba iliski yasicam onun yan etkileri bunlar :))
Haha butun gun teli elime alamadimki ben sarjim var o yüzden ooh siz priz arayın az hava atiyimEvet sizi birakip gidemiyorum bagimlilik gibi bisey oldu sarj aletiyle beraber yasihorum artik
Valla ya resmen prizin dibinde yasam kurduk kendimizeHaha butun gun teli elime alamadimki ben sarjim var o yüzden ooh siz priz arayın az hava atiyim
Ay sag salim bi engel cikmadan gideydik şu tatile.Sanirim iliski yasiycak olmanin verdigi heycanlar olabilir belki hepimiz seni bekliyoruz merakla resmen
Dün gece de rüyamda gördüm kız kanıyodu hakkaten yaziyodum buraya ayyy Allahim gercegini de bi yazsammSanirim iliski yasiycak olmanin verdigi heycanlar olabilir belki hepimiz seni bekliyoruz merakla resmen
Evet ya bi gitseydiniz insallah hayirlisiyla ya seninkide heycanlidir heraldeAy sag salim bi engel cikmadan gideydik şu tatile.
İnşallah inşallah az kaldı o günleridr görecez:) ay bi video var atamıyorum ya çokta komikti ama yüklenmiyoDün gece de rüyamda gördüm kız kanıyodu hakkaten yaziyodum buraya ayyy Allahim gercegini de bi yazsamm
Kaniycak ya valla kaniycak hep öyle hissediyorumDün gece de rüyamda gördüm kız kanıyodu hakkaten yaziyodum buraya ayyy Allahim gercegini de bi yazsamm
Yaptirana kadar yayila yayila otur bu günlerini ariycaksin canimİnşallah inşallah az kaldı o günleridr görecez:) ay bi video var atamıyorum ya çokta komikti ama yüklenmiyo
Allah canini almasin sesli güldum kiyamam oturamiyo msuun bakiim seeenYaptirana kadar yayila yayila otur bu günlerini ariycaksin canim
Korkuyorum yeminle özellikle evdekilerin anlamasından flnYaptirana kadar yayila yayila otur bu günlerini ariycaksin canim
Canım sen ne kadar aonra rahat oturmaya başlamıştınAllah canini almasin sesli güldum kiyamam oturamiyo msuun bakiim seeen
M Maryy987 ya kizlar dua edin de o tatil iptal olmasin yoksa valla sikinti tatile gittikten sonra gerisi kolay ona bende inaniyorim benm sorunum bulusabilmek izin fln sikinti olmasin gidebilelim dua edinnKaniycak ya valla kaniycak hep öyle hissediyorum
Ay o günü hepimiz bekliyoruz cunku sen bizim umut isigimizssin
İyi geceeler canim:)Kızlar yarın iş var benim artık yatmam lazım yoksa sabah sürünüyorum ama aklım sizde kalıyo gece kuşu birsey yazarsa bana da yazın hemen tamam mı gerçi kendisine yazdım ama şimdi herkes e tek tek yazamaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?