Havadan sudan :)

Al benden de o kadar yaa şaka gbi yorgunum uykum yok sinir oldm trip atiyorum ama triplerim bana dönüyo ayyy kizlar bu aralar fenomen bi ayse var biliomusunuz gülmekten catliyorum ona acin onu izleyin
Yok duymadım hiç ne diye geçiyo instagramda mı

Hıııı tamam tamam anladım dogum gününü soruyolar mart diyo o kadın mı sakız çigniyo sürekli :)
Ayy evet evet bu aralar favorim o benim cok guluyorum ya diyoya nikahlar kiyilio valla yemin ederim :))) adama yalan uyduruyo bi pazartesi bi cuma valla ruh halim

Amiin.. sen ne zman gidiyosun kiz
Ahhh bi bilsem ben ramazana kadar hallderim diyorum inşallah yılbası sonrası kuzenime gdcem antalyaya gelince iş başvurusu yaparım yine işe girer girmez 2. Ayımda giderim artık birikim olmayınca böyke oluyo kuzum

Ahhh bi bilsem ben ramazana kadar hallderim diyorum inşallah yılbası sonrası kuzenime gdcem antalyaya gelince iş başvurusu yaparım yine işe girer girmez 2. Ayımda giderim artık birikim olmayınca böyke oluyo kuzum
Haklisin canim ise girince her türlü birikio merak etme :) Allah bereket versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…