- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.461
Bidaha kalici yaptirMam tutmamissa bile gecici yaptiririm. İkidebir gidip gelmem zor oluyo yaSen gecici mi kalici mi dusnuyodun kuzm? Gerci tuttuysa hicbirine gerek kalmicak insalllahhh
Yok duymadım hiç ne diye geçiyo instagramda mıAl benden de o kadar yaa şaka gbi yorgunum uykum yok sinir oldmtrip atiyorum ama triplerim bana dönüyo ayyy kizlar bu aralar fenomen bi ayse var biliomusunuz gülmekten catliyorum ona acin onu izleyin
Evet canim calisiyorum.Napyosun çalışıyomusun canım
İnşallah gerek kalmaz canım içimden bi ses tutmuş diyo.Bidaha kalici yaptirMam tutmamissa bile gecici yaptiririm. İkidebir gidip gelmem zor oluyo ya
Valla instagramda izledim ben ama :) nikahlar kiyilio dio :)) belki öyle yazinca cikar cingene galiba kadin :)Yok duymadım hiç ne diye geçiyo instagramda mı
Allah yardımcın yardımcımız olsun canım benimEvet canim calisiyorum.
Amiin.. sen ne zman gidiyosun kizAllah yardımcın yardımcımız olsun canım benim
Hıııı tamam tamam anladım dogum gününü soruyolar mart diyo o kadın mı sakız çigniyo sürekliValla instagramda izledim ben ama :) nikahlar kiyilio dio :)) belki öyle yazinca cikar cingene galiba kadin :)
Ayy evet evet bu aralar favorim o benim cok guluyorum yaHıııı tamam tamam anladım dogum gününü soruyolar mart diyo o kadın mı sakız çigniyo sürekli:)
Ahhh bi bilsem ben ramazana kadar hallderim diyorum inşallah yılbası sonrası kuzenime gdcem antalyaya gelince iş başvurusu yaparım yine işe girer girmez 2. Ayımda giderim artık birikim olmayınca böyke oluyo kuzumAmiin.. sen ne zman gidiyosun kiz
Haklisin canim ise girince her türlü birikio merak etme :) Allah bereket versin insallahAhhh bi bilsem ben ramazana kadar hallderim diyorum inşallah yılbası sonrası kuzenime gdcem antalyaya gelince iş başvurusu yaparım yine işe girer girmez 2. Ayımda giderim artık birikim olmayınca böyke oluyo kuzum
Hakkaten olay kadın yaa :):)Ayy evet evet bu aralar favorim o benim cok guluyorum yadiyoya nikahlar kiyilio valla yemin ederim :))) adama yalan uyduruyo bi pazartesi bi cuma valla ruh halim
Amin canım amin iş bulsam gerisi kolay inşallahHaklisin canim ise girince her türlü birikio merak etme :) Allah bereket versin insallah
Aaaaaa hadi yaCok yogundum ya bakamadim hic. Nisanlimin amcasi vefat etti dugun ertelendi bizim
Geldim canim burdayim benCanım sıkılıyo ya uykumda yok neden kimse yok bu gece :)Bogazmanzarasi hadi grip at gelsin herkes :) yapsan yapsan sen yaparsın bu işi :)
Basiniz sagolsun canim ama sen biraz daha rahat edersjn zaman acisindanBidaha kalici yaptirMam tutmamissa bile gecici yaptiririm. İkidebir gidip gelmem zor oluyo ya
Hoşgeldin tatlımm :)Geldim canim burdayim ben
Seni saymiyoruz bebegim sen zaten burdaydın hepGeldim canim burdayim ben
Hosbuldum canim sende bi yaptirip kurtulursun insallah yaHoşgeldin tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?