- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Cafe falan varsa civarda oraya götürüp çaktırmadan orada da kutlayabilirsinEvet yanimda kek bulundurmak mantikli :))
Ayy hic becerememki bide özel harekatciya daha ben leb demedeb leblebiyi anlar gözü cok acik kendilerinin kandiramiyoruzCafe falan varsa civarda oraya götürüp çaktırmadan orada da kutlayabilirsin
Sanirim onun da dengesi bozuldu benim gibiO bazen batcak bazen sanki hic dikim olmamis gibi hissetceksin dikislerinde kafasi karisik galiba naptigini bilmio
Çok uyanıktın napayım diyerek browni ile kutla madem :))))Neyse ya en kotu pastayi yaptgimi gorsun her pasta yapan dogum gunu kutlucak die bisey yokkikendimi teselli ediyim :))
Aslinda bide minik pastalar oluyo canim cantana sigar ezilmezde genis bi canyta al kutu icjnde bisey olmaz bence oyle yapabilrsin onlardan da 4 dilim fln cikiyo yaniEvet yanimda kek bulundurmak mantikli :))
Ayyyy ozel harekatcimi Oda kolay kolay herseyi yemezAyy hic becerememki bide özel harekatciya daha ben leb demedeb leblebiyi anlar gözü cok acik kendilerinin kandiramiyoruz
Nasil canim markette mi satilio pastanelerdrki kucuk pastalardan bahsetmiosun bence..Aslinda bide minik pastalar oluyo canim cantana sigar ezilmezde genis bi canyta al kutu icjnde bisey olmaz bence oyle yapabilrsin onlardan da 4 dilim fln cikiyo yani
Evet canim öyle yapim bencede onemli olan niyet ne de olsa o kucuk pastalar nerde ben hic gormedim paktli olarak amaKiz buldum ists minik pastalar var ya onlardan al cantana sigar ezilmezde maytapni mumunu da al iki kisi kocaman pastayi napcaksiniz hem o yeter size oyle yap buyukte bi canta al icine koy
Pastanelerde satiliyo canim ondan bahsediyorunNasil canim markette mi satilio pastanelerdrki kucuk pastalardan bahsetmiosun bence..
Pastanelerde canim cesit cesit neli seviyosa ondan alirsin kutusuna koydurursun adam bi kutuya daha koysun supriz yapcam cantama koycam fln diye ezilmesin istiyorum dersin onemli olan hatirlaman bence buyuk kucuk farketmez bence yaniEvet canim öyle yapim bencede onemli olan niyet ne de olsa o kucuk pastalar nerde ben hic gormedim paktli olarak ama
İnşallah anlaşılmaz ya geçici... bi de kalıcıda kaç ay ağda yasak :/Allah korusun aklina oyle bisey getirme ya kendimizde olunca hersey geliyo basimizdada baskasinda olmuyo boyle seyler
İnsallah canim anlasilmaz heralde ya yaptiklarina gore anlasilmiyo demekki canim kalicida o bolgeye evlenene kadar agda yapilmiycakmis iliskiye girdikten sonra anca uste bolgeye yapiliyomusta oraya yapilmiyomusİnşallah anlaşılmaz ya geçici... bi de kalıcıda kaç ay ağda yasak :/
Hosgeldinçıktım geldim
Yok kuzum kucugunden degil kucuk olsun da pastaneye gitmek mesele yani bana. Neyse ben onun yaninda yapcam artik pasta ya da sufle fln yapip ustune mum dikcem :)Pastanelerde canim cesit cesit neli seviyosa ondan alirsin kutusuna koydurursun adam bi kutuya daha koysun supriz yapcam cantama koycam fln diye ezilmesin istiyorum dersin onemli olan hatirlaman bence buyuk kucuk farketmez bence yani
Hosgeldinnnçıktım geldim
Bulusmadan da gidip alabilirsin canim o gelmeden koyarsin cantana yada malzemeleri alip yapicaksin baska care yok aynenYok kuzum kucugunden degil kucuk olsun da pastaneye gitmek mesele yani bana. Neyse ben onun yaninda yapcam artik pasta ya da sufle fln yapip ustune mum dikcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?