• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Kiz buldum ists minik pastalar var ya onlardan al cantana sigar ezilmezde maytapni mumunu da al iki kisi kocaman pastayi napcaksiniz hem o yeter size oyle yap buyukte bi canta al icine koy
Evet canim öyle yapim bencede onemli olan niyet ne de olsa o kucuk pastalar nerde ben hic gormedim paktli olarak ama

Evet canim öyle yapim bencede onemli olan niyet ne de olsa o kucuk pastalar nerde ben hic gormedim paktli olarak ama
Pastanelerde canim cesit cesit neli seviyosa ondan alirsin kutusuna koydurursun adam bi kutuya daha koysun supriz yapcam cantama koycam fln diye ezilmesin istiyorum dersin onemli olan hatirlaman bence buyuk kucuk farketmez bence yani

Pastanelerde canim cesit cesit neli seviyosa ondan alirsin kutusuna koydurursun adam bi kutuya daha koysun supriz yapcam cantama koycam fln diye ezilmesin istiyorum dersin onemli olan hatirlaman bence buyuk kucuk farketmez bence yani
Yok kuzum kucugunden degil kucuk olsun da pastaneye gitmek mesele yani bana. Neyse ben onun yaninda yapcam artik pasta ya da sufle fln yapip ustune mum dikcem :)

Back
X