Havadan sudan :)

Canim benim ya insallah bi daha gerek olmazda tutar bu sefer korkma bak bu sefer dikkat etmissin okadar tabiki tutucak bi sknti olmaz simdiden boyle seyler dusunup kendini yipratma

Canım benım senın olaydan birsey anlamadım
Şimdş 2 doktor tutmus dedıyse neden işlem yaptırdın?

Ya ordan yardım alıp pasta getirtsin yada dedigin gibi olur ama o gidip gelene kdr hazırlanıp yetişir mi pasta işte
Gerci oda dogru hemen gidip gelirse otel olsa otele soyler onlar ayarlar hemen odaya getirirler aslinda ama villa olunca issiz bi yerse mecbur kend yapicak ama dedigin gibi yetisirmi

Ben degil canim arakadas daha once yaptirmis doktor tuttu demis ama bi dikisimi tutmamis tam hatirlayamadim oda isini garantiye almak icin tekrar yaptirmis

Evet onu anladım gecekusunu
Ama anlamadıgım turgay bey tutmus demıs
Akın bey işleme gerek yok tutmus demıs
Bu kız neden tekrar ıslem yaptırmış?

Gecekusu yanlıs yapmıssın cnm turgay bey tutmus demiş akın beyde aynı seyı soyledıgınde
Dırek turgay beye gıdıp ikinci bir işlemi ücretsız yaptıracaktın.
Kızlar turgay bey ıkıncı bir işleme ücret alıyormu?

Disariya biseyler almaya gonder onh pasta kekini hazir Al hic ugrasma hemen hazirlayip yaparsin
Çok oldum biliyorum ama pasta kekini alcak market yokturki etrafta dag evinde kalcaz oluyoya roamntik ısıklı
Ya o pasta keklerinden bulusmadan alip bavuluma tiksak ezilir dimi hey Allahim ya dogum gunune denk gelcegi tuttu

Çok oldum biliyorum ama pasta kekini alcak market yokturki etrafta dag evinde kalcaz oluyoya roamntik ısıklı
Ya o pasta keklerinden bulusmadan alip bavuluma tiksak ezilir dimi hey Allahim ya dogum gunune denk gelcegi tuttu
Ayyyy dag evi hayalim benim ya kimsecikler olmiycak ayy ne guzel dag evi var bosver pastayi

Ayyyy dag evi hayalim benim ya kimsecikler olmiycak ayy ne guzel dag evi var bosver pastayi
Haha ya en kötu onunla markete gitcem uzak olcak biraz muhtemelen ama napalim canm tatli cekti diyip pasta yapcamzaten bikac gun kutlarim anlamaz gece de elimde pastayla mumlari yakip gelirim bnce olur bu is :)
Evet dag evi de biraz soguk olur diolar hadi bakalim hayirlisi

Canim villa olabilir ya muhtemelen ev gibi böyle.. yanimdan ayrilsa pastayi ben yapcam da ayrilmazki o.
Canım otel olursa resepsiyonu arar istersin. Değilse de maksat kutlamak değil mi kek ve mum bulundur yanında... ev şehir merkezi olmazsa diye en azından... şehir merkezi olursa etraftaki pastaneleri araştır kaçamak yap çıkarsın belki :)))

Somine vardir mutlaka romantik romantik elinde pasta seni gorunce hayatinda oyle bi dogumgunu goremez bi daha

Evet yanimda kek bulundurmak mantikli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…