- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Normal tabi canim daha dur kac gün oldu daha bi gecsin 2 hafta anca duzelceksinKizlar bu sizlama normal degilmi ya sag tarafimda bi sizi ay
Hosgeldin
Hosgeldinnn
Iyiyiz napalim coluk cocuk camasir bulasikHoşbuldumm , napıyosunuz ne ediyorsunuz bakalım?
Hadiii :/ anlaşılmaz dilerim benim para toparlamam düğün vaktini bulur benceİnsallah canim anlasilmaz heralde ya yaptiklarina gore anlasilmiyo demekki canim kalicida o bolgeye evlenene kadar agda yapilmiycakmis iliskiye girdikten sonra anca uste bolgeye yapiliyomusta oraya yapilmiyomus
Bugun 6. Gun canim daha cok zaman olmadi gerci haklisin canimNormal tabi canim daha dur kac gün oldu daha bi gecsin 2 hafta anca duzelceksin
Kaç gün olmuştu canım :/Kızlar bu ne hız diyeceksiniz ama içim içim yedi benim ya gittim bile doktora bi gaza gelip randevu alıp cok güzel olmuş eline sağlık doktorunun dedi
Ne yapalim cene yapiyoruz bizde burda rahat rahat sohpet edelim dedik sen napiyosunHoşbuldumm. Napıyosunuz ?
1 buçuk ay cnmKaç gün olmuştu canım :/
Kiz ne ara gittin iyi yaptin oh bak icimiz rahatladimi artik benim rahatladi senin de rahatlaisn :)Kızlar bu ne hız diyeceksiniz ama içim içim yedi benim ya gittim bile doktora bi gaza gelip randevu alıp cok güzel olmuş eline sağlık doktorunun dedi
Ne kadar zaman kaldi dugunune canimHadiii :/ anlaşılmaz dilerim benim para toparlamam düğün vaktini bulur bence
Normal o zaman canım bence :) ben olsam çoktan gitmiştim kontrole :))) çok sevindiiim turgay bey miydi akın bey mi ?1 buçuk ay cnm
Canim sen eski konudan mi geldin buraya yoksa gecerken mi ugradinHoşbuldumm , napıyosunuz ne ediyorsunuz bakalım?
Ciddimisin gittinmi nereye gittin kims gittin kiz ne ara gittin ne yaptin ay bi anlat su an cok heycanlandim ben sende turgaycisin ya bi heycan yaptim benKızlar bu ne hız diyeceksiniz ama içim içim yedi benim ya gittim bile doktora bi gaza gelip randevu alıp cok güzel olmuş eline sağlık doktorunun dedi
Aynen yaaa yakındım zaten gitmek istediğim doktorun muayenehanesine gel hemen deri sekreteri çıkıp gittim rahatladım İnanKiz ne ara gittin iyi yaptin oh bak icimiz rahatladimi artik benim rahatladi senin de rahatlaisn :)
Net tarih Yok canım ama bu yaz olur, problem şu ki işim de yok kamu için uğraşıyorumNe kadar zaman kaldi dugunune canim
Canim sen eski konudan mi geldin buraya yoksa gecerken mi ugradindaha once konusmamstk seninle galiba
Konustugumuz kisiyemi gittin canim ne dedi cok sevindim ya gecmis olsun gozun aydin canim ya nasil sevindim yaAynen yaaa yakındım zaten gitmek istediğim doktorun muayenehanesine gel hemen deri sekreteri çıkıp gittim rahatladım İnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?