Havadan sudan :)

geçerken uğradım ben , baktım içeriye kim var kim yok diye sonra daldım içeri
Artık misafirlerimiz de var çayımız kahvemiz yok ama kusura. Bakmayım
Konustugumuz kisiyemi gittin canim ne dedi cok sevindim ya gecmis olsun gozun aydin canim ya nasil sevindim ya
evet cnm uzay beye gittim ne kdr Güleryüzlü bi adam yaa karizmatik de aynı zamanda

Artık misafirlerimiz de var çayımız kahvemiz yok ama kusura. Bakmayım

evet cnm uzay beye gittim ne kdr Güleryüzlü bi adam yaa karizmatik de aynı zamanda
Ay demi guler yuzlu cana yakin kasinti fln degil cok karizmatik gorunce bende cok begenmistim ne hos adam demistim ne sansli esi demistim cok sevindim canim iyiki gittinde rahat ettin ya kurtuldun cok sükür

Ay demi guler yuzlu cana yakin kasinti fln degil cok karizmatik gorunce bende cok begenmistim ne hos adam demistim ne sansli esi demistim cok sevindim canim iyiki gittinde rahat ettin ya kurtuldun cok sükür
Kız ben araştırmacı gazeteci olarak instagrmaına fln baktım adam karısına fena aşık gıpta ettim maşşalah onlara Allah bozmasın

Net tarih Yok canım ama bu yaz olur, problem şu ki işim de yok kamu için uğraşıyorum
Insallah olur bende tez yazmakla ugrasiyorum su tezim bitse ikk isim kpss olcak. Ama burayi actigimiz iyi olmadi iki cunle yazip tezden buraya geliyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…