- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Iyiyiz napalim coluk cocuk camasir bulasiksen napiyosun
Bende issizimNet tarih Yok canım ama bu yaz olur, problem şu ki işim de yok kamu için uğraşıyorum
Hadi insallah saglikli tatli bi bebisin olurbende daha çocuk yapma kısmındayım. yemek temizlik iş zaten onlar bitmez
Artık misafirlerimiz de var çayımız kahvemiz yok ama kusura. Bakmayımgeçerken uğradım ben , baktım içeriye kim var kim yok diye sonra daldım içeri
evet cnm uzay beye gittim ne kdr Güleryüzlü bi adam yaa karizmatik de aynı zamandaKonustugumuz kisiyemi gittin canim ne dedi cok sevindim ya gecmis olsun gozun aydin canim ya nasil sevindim ya
Aile problem çıkarmasa ben başlamıştım işe canım da abim falan sorun yaratıyor kamu olsun diye. Sinir bozucu işte maalesef bilseler derdimiBende issizimgecici olarak bi ise girsen canim para icin
Ay demi guler yuzlu cana yakin kasinti fln degil cok karizmatik gorunce bende cok begenmistim ne hos adam demistim ne sansli esi demistimArtık misafirlerimiz de var çayımız kahvemiz yok ama kusura. Bakmayım
evet cnm uzay beye gittim ne kdr Güleryüzlü bi adam yaa karizmatik de aynı zamanda
Hadi insallah saglikli tatli bi bebisin olur
Allah gönlüne göre versin cnm inş olur tabi kamu olsa en güzeli olur da ona da adam akıllı hazırlanmak gerekiyorAile problem çıkarmasa ben başlamıştım işe canım da abim falan sorun yaratıyor kamu olsun diye. Sinir bozucu işte maalesef bilseler derdimi
Himm anladim canim bilmiyolarki sen ne cekiyosun icten iceAile problem çıkarmasa ben başlamıştım işe canım da abim falan sorun yaratıyor kamu olsun diye. Sinir bozucu işte maalesef bilseler derdimi
İnsallah canim allah kalbine gore versinayy hadi inşallahh olsun istiyoruz artık
Kız ben araştırmacı gazeteci olarak instagrmaına fln baktım adam karısına fena aşık gıpta ettim maşşalah onlara Allah bozmasınAy demi guler yuzlu cana yakin kasinti fln degil cok karizmatik gorunce bende cok begenmistim ne hos adam demistim ne sansli esi demistimcok sevindim canim iyiki gittinde rahat ettin ya kurtuldun cok sükür
Artık misafirlerimiz de var çayımız kahvemiz yok ama kusura. Bakmayım
evet cnm uzay beye gittim ne kdr Güleryüzlü bi adam yaa karizmatik de aynı zamanda
Insallah olur bende tez yazmakla ugrasiyorum su tezim bitse ikk isim kpss olcak. Ama burayi actigimiz iyi olmadi iki cunle yazip tezden buraya geliyroumNet tarih Yok canım ama bu yaz olur, problem şu ki işim de yok kamu için uğraşıyorum
Sakasina dedim canim ooo daha evlilik asamasina anca geldim ben insallah Rabbim hayirli minnos mu minnos bi evlat nasip eder :)bende daha çocuk yapma kısmındayım. yemek temizlik iş zaten onlar bitmez
Haha demi resimleri vardi esiyle ya bende gormustum valla adam resmen asik karisina nazar degmesin masallahKız ben araştırmacı gazeteci olarak instagrmaına fln baktım adam karısına fena aşık gıpta ettim maşşalah onlara Allah bozmasın
Sakasina dedim canim ooo daha evlilik asamasina anca geldim ben insallah Rabbim hayirli minnos mu minnos bi evlat nasip eder :)
Aklin burda kaliyo degilmmi tezini yaz kizInsallah olur bende tez yazmakla ugrasiyorum su tezim bitse ikk isim kpss olcak. Ama burayi actigimiz iyi olmadi iki cunle yazip tezden buraya geliyroum
kurabiye de mi yok ? kek ? poğaça ? ya kısırrr ?
Kızlar hayırdır? Ayıp olmuyo mu diyetteyiz şurda ne kısırı ne böregi zaten kendimi zor tutuyorum gelinligin icinde tombik aysemi oluyum istiyosunuzBeklersen yarına hazırlarım söz benden size ikram olsun Eminim tadı damağınızda kalacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?