- 14 Aralık 2024
- 709
- 1.553
- 28
- Konu Sahibi kediannesi0
-
Aaa manyak mı ne? sen evli barklı insansın her zaman müsait olmayabilirsin. Trip atarsa atsın o zaman bekar arkadaş bulsun kendine.Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım bekar. Bende evliyim. Arkadaşıma yeterince vakit ayırıyorum, arıyorum mesaj atıyorum yüz yüze görüşüyorum. Doğum günlerini es geçmem her anında yanında olurum. Ama arkadaşım son zamanlarda benimle sürekli tartışma yoluna giriyor. Geçenlerde akşam saat 9 da beni dışarı davet etti eşimde evdeydi ve hastaydı. Bende eşim hasta bu akşam görüşmesek olur mu yarın gündüz yanına gelirim dedim ve bana trip attı. Ben yine gönlünü almak için bir sonraki gün aradım dışarı çıkmayı teklif ettim. Kabul etmedi bende tamam canım daha sonra görüşelim dedim. Sonra instagramdan böyle göndermeli şeyler paylaştı çocuk gibi. Koskoca insanlarız derdini bana anlatmasını tercih ederim. Dün saat gece 12 de bana mesaj atmış sahuru dışarda yapalım mı diye. Bende gece çıkamayacağımı söyledim. Bu defa başladı sen evlendin kocan benden önemli onu benden daha çok seviyorsun demeye aklıma gelmeyen daha birçok şey. Bende bu cümlelere bozuldum. İnsanın eşinin yeri ayrıdır arkadaşının yeri ayrıdır. Hırsını alamadı bana bi dolu mesaj atıp Instagramdan çıkarmış. Üzüldüm haliyle. Sizce benim hatalı olduğum bir durum var mı bir adım atmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım çok şaşkınım.
Ki elimden geleni yaptım sonra ki gün aradım gel buluşalım diye. Bana vicdan yaptırır gibi şeyler yazmış. Koca buldun beni unuttun gibi çok ağrıma gittiAaa manyak mı ne? sen evli barklı insansın her zaman müsait olmayabilirsin. Trip atarsa atsın o zaman bekar arkadaş bulsun kendine.
Evet gerçekten hastaydı. Laf atması çok komik geldi kocaman insanlarız. Adım atmayacağım galiba haklısınız.Arkadaşlık anlayış göstermeyle ilerler, eşim hasta demişsin ona rağmen trip atmış. Ve neden yok yere laf atıyor Instagramdan siliyor. Arkadaşlığı bozmaya bahane aramış gibi. Ben olsam kesinlikle adım atmazdım
Bana öyle şeyler yazmış ki. Vicdan yaptım resmen kendimi hatalı hissettimBöyle bir deliden kurtulmuşsun hiç kurcalama şükret
Evet ki 6 aylık evliyim. Evlendiğim zamandan beri haftada en az 2 kez onunla görüştüm. İhmal etmedimHayir hatali oldugunuz bir durum yok aksine fazla bile anlayisli davranmissiniz. Evlisiniz artik yeni sorumluluklariniz var. Arkadasiniz bunu anlayisla karsilamali.
Suan esinizle en guzel zamanlariniz. Evli oldugunuzu artik sorumluluklariniz oldugunu anlamali.
Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım bekar. Bende evliyim. Arkadaşıma yeterince vakit ayırıyorum, arıyorum mesaj atıyorum yüz yüze görüşüyorum. Doğum günlerini es geçmem her anında yanında olurum. Ama arkadaşım son zamanlarda benimle sürekli tartışma yoluna giriyor. Geçenlerde akşam saat 9 da beni dışarı davet etti eşimde evdeydi ve hastaydı. Bende eşim hasta bu akşam görüşmesek olur mu yarın gündüz yanına gelirim dedim ve bana trip attı. Ben yine gönlünü almak için bir sonraki gün aradım dışarı çıkmayı teklif ettim. Kabul etmedi bende tamam canım daha sonra görüşelim dedim. Sonra instagramdan böyle göndermeli şeyler paylaştı çocuk gibi. Koskoca insanlarız derdini bana anlatmasını tercih ederim. Dün saat gece 12 de bana mesaj atmış sahuru dışarda yapalım mı diye. Bende gece çıkamayacağımı söyledim. Bu defa başladı sen evlendin kocan benden önemli onu benden daha çok seviyorsun demeye aklıma gelmeyen daha birçok şey. Bende bu cümlelere bozuldum. İnsanın eşinin yeri ayrıdır arkadaşının yeri ayrıdır. Hırsını alamadı bana bi dolu mesaj atıp Instagramdan çıkarmış. Üzüldüm haliyle. Sizce benim hatalı olduğum bir durum var mı bir adım atmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım çok şaşkınım.
Ben 27 yaşındayım. O da 26. Evet tuhaf yani ilgiyi benim karşılamamı bekliyor. Ama 10 yılı aşkın arkadaşlığımız var o yüzden biraz tahammül göstermek istedim sanırım.Siz ve arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Arkadaşınızın beklentileri de davranışları da tuhaf; sizin arkadaşınızın beklentilerini karşılama çabanız da tuhaf.
Bırak ne düşünürse düşünsün üzme kendini vijdan yapacak bir durum yok anlayışsız insan eşim hasta demissin insanda biraz düşünce olur. Bence o seni kıskanıyor evlendin diye.Ki elimden geleni yaptım sonra ki gün aradım gel buluşalım diye. Bana vicdan yaptırır gibi şeyler yazmış. Koca buldun beni unuttun gibi çok ağrıma gitti
Kendimi çekeceğim dediğiniz gibi. Vicdanım rahat aslında onun için elimden geleni yaptım. Belki de benimle irtibatı kesmek istiyordu bu olayı öne sürdü.Bırak ne düşünürse düşünsün üzme kendini vijdan yapacak bir durum yok anlayışsız insan eşim hasta demissin insanda biraz düşünce olur. Bence o seni kıskanıyor evlendin diye.
Kendi hayatınıza odaklanın.Ben 27 yaşındayım. O da 26. Evet tuhaf yani ilgiyi benim karşılamamı bekliyor. Ama 10 yılı aşkın arkadaşlığımız var o yüzden biraz tahammül göstermek istedim sanırım.
Teşekkürler öyle yapacağım.Kendi hayatınıza odaklanın.
Bir şey yapmana gerek yok. Anlaşılan bekarlıktan dolayı yalnızlık içerisinde. Sen de evli olduğun için hıncını senden çıkarmış. .Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım bekar. Bende evliyim. Arkadaşıma yeterince vakit ayırıyorum, arıyorum mesaj atıyorum yüz yüze görüşüyorum. Doğum günlerini es geçmem her anında yanında olurum. Ama arkadaşım son zamanlarda benimle sürekli tartışma yoluna giriyor. Geçenlerde akşam saat 9 da beni dışarı davet etti eşimde evdeydi ve hastaydı. Bende eşim hasta bu akşam görüşmesek olur mu yarın gündüz yanına gelirim dedim ve bana trip attı. Ben yine gönlünü almak için bir sonraki gün aradım dışarı çıkmayı teklif ettim. Kabul etmedi bende tamam canım daha sonra görüşelim dedim. Sonra instagramdan böyle göndermeli şeyler paylaştı çocuk gibi. Koskoca insanlarız derdini bana anlatmasını tercih ederim. Dün saat gece 12 de bana mesaj atmış sahuru dışarda yapalım mı diye. Bende gece çıkamayacağımı söyledim. Bu defa başladı sen evlendin kocan benden önemli onu benden daha çok seviyorsun demeye aklıma gelmeyen daha birçok şey. Bende bu cümlelere bozuldum. İnsanın eşinin yeri ayrıdır arkadaşının yeri ayrıdır. Hırsını alamadı bana bi dolu mesaj atıp Instagramdan çıkarmış. Üzüldüm haliyle. Sizce benim hatalı olduğum bir durum var mı bir adım atmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım çok şaşkınım.
Evet demi. Beni tek olayda silebiliyor. İçimi rahatlattınız cidden.İnsanin esi, arkadasindan onceliklidir. Esiniz hayatinizi paylasacaginiz, bir omrunuzun yarisidir. Arkadaslar ise bir tartismada instagramdan silebilecek potansiyeldelerdir :)
Esinizin, evinizin, oncelikli olmasi bir suc degil, olmasi gerekendir. Hic rahatsizlik duymayin.
İçimi rahatlattınız gerçekten. Bende salak gibi vicdan yaptım ya.Yahu tabiki kocam senden onemli ve senden daha cok seviyorum, insanlar anlamsizlikta zirveye oynayip sonra neden bu kadar yuksekten düştüm diye ağlamiyorlar mi hayretler icindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?