Hatalı mıyım? Ne yapmalıyım?

Yorum atıp fikrini belirten arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz çok haklısınız . Aklım başıma geldi, kesinlikle hayatımdan çıkardım. Çok sağ olun

Bence hazır kurtulmuşsun hiç oralı olma. Çok saçma davranmış evlisin ve cikamaman gayet normal o saatlerde

Ay deli mi ne. Evli barklı insansınız gece sahuru dışarıda yapmak ne alaka. Bence arkadaşınız yalnızlıktan sizi eşi yerine koymuş saçma sapan kıskançlıklar yapıyor

Arkadaşınız en yakın arkadaşınız olmayı hak etmiyor. Hatta arkadaşınız olmayı hak etmiyor. Hayatınızdan çıkması sizin adınıza iyi olmuş.

Bekar olsaniz bile sahurda disari cikmak zorunda degilsiniz, canin istemiyor dersiniz gecersiniz bu ne yahu. Bir de iftari anladim da sahurda neden disari cikilir ki .
Evlenmeden önce sahurda birlikte birkaç kez çıkmıştık toplu etkinliklerimiz olmuştu. Ay ne bileyim ya bana neler yazmış mesajda ss atsam şok olursunuz

Ay deli mi ne. Evli barklı insansınız gece sahuru dışarıda yapmak ne alaka. Bence arkadaşınız yalnızlıktan sizi eşi yerine koymuş saçma sapan kıskançlıklar yapıyor
Ya ben evlenirken o tam uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından ayrıldı. O tetiklemiştir diye uzunca süredir alttan alıyorum zaten. Tepeme çıktı gibi

Ya ben evlenirken o tam uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından ayrıldı. O tetiklemiştir diye uzunca süredir alttan alıyorum zaten. Tepeme çıktı gibi
Kesinlikle tepenize çıkmış yüz vermeyin. Sizin eşiniz var ileride nasipse isterseniz çoluğa çocuğa bile karışırsınız yuvanız barkınız ayrı öncelikleriniz değişti. Buna saygı duymak zorunda resmen hadsizliği ele almış pes

Anlayışsız bir arkadaşınız var arkadaşlar böyle yapmazz. Boşverin takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…