Hatalı mıyım? Ne yapmalıyım?

Ki elimden geleni yaptım sonra ki gün aradım gel buluşalım diye. Bana vicdan yaptırır gibi şeyler yazmış. Koca buldun beni unuttun gibi çok ağrıma gitti
Fena saçmalamış, kimse kusura bakmadın arkadaşın yeri ayrı, eşini yeri ayrıdır. Böyle saçma sapan dengesizce davranan biriyle arkadaş olmanız zaten size bir şey katmaz, silin her yerden geçin, deli mi ne.

Sizin yorumlarınız çok hoşuma gidiyor. Bence de mantıklı olan bu. Sanırım ben çok aptalca davrandım
Teşekkür ederim
Estağfirullah, insan bazen durumun içindeyken göremiyor verdiği tavizleri. Kurtulmuşsun, hiç düşünme bile bundan sonra.
Ha, o senin alttan alacağını, gönlünü alacağını düşünerek yaptı bu hamleyi de, eminim.

Evet aynen öyle. Benden önce evlenen arkadaşlarım oldu. Hiç böyle şeyler hissetmedim.

Demi? Ben arkadaşlık ilişkilerinde çok duygusal davranıyorum sanırım. Üzüldüm aldığım tepki karşısında.
Hiç üzülme, çünkü bu karaktere üzülmeye değmez.
Ahahah töbest arkadaşlığın mokunu çıkartmak diye buna denir.
Arkadaş , konu sahibini sevgilisi sanmış. Konu sahibinin arkadaşı " sevgilisi için" bu konuyu açmış olsa tüm olay örgüsü cuk otururdu. Bir de " aşkitom beni sevmiyor, benimle ilgilenmiyor, ühühühü" yazsaydı öff.

Haklısınız. Hiçbir sey yapmayın. Siz zaten süreç içerisinde elinizden geleni yapmışsınız.

Sizde normal düşüncelerde değilsiniz ki. Arkadaşınıza ben evli barklı kadınım yeni evliyim gece kocamı bırakıp nasıl dışarı çıkabilirim neden demediniz mesela? Hele kendisini kocanızla kıyasladığında onu daha çok seviyosun dediğinde?
Benimde çok eski arkadaşlıklarım var 20seneyi aşkındır, gerçek bi dost değil bunu demek aksine eşinle aranın soğuyacağı bozulacağı şeyleri gündeme getirmez.
Bunu yapan erkek olsa şuan kocan aile olmayı bilmiyor seni yeterince sevmiyor tarzı yorumlar gelirdi.
Evliliğini sıkıntıya sokacak eşine rakip gibi davranan insanlardan uzak dur kesinlikle. Yarın öbür gün birini bulur senin verdiğin tavizin çeyreğini göremezsin kocişkosunun karısı oluverir.

Alttan da aldım bu arada ama instagramda paylaştığı şeyler engellemesi mesajları bir görseniz. Ben sanki dünyanın en kötü arkadaşıyım

Haklısınız ama şöyle ben evlenirken o çok uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden ayrıldı. 10 yıldır da arkadaşım olduğu için üzgündü ve alttan aldım bu süreçte hep. Bekarkende geceleri dışarı çıkardık. Onu üzmek istemedim kendimden çok ödün vermişim ama

Nankör işte. Sinir bozucu ama cidden üzerinde düşünmeye bile değmez. Allah kurtarmış huzursuz eden bu insandan, nefes alma vakti şimdi.
Alttan da aldım bu arada ama instagramda paylaştığı şeyler engellemesi mesajları bir görseniz. Ben sanki dünyanın en kötü arkadaşıyım

Ee hepimiz bekarken dışarı çıkıyoduk, hepimiz sabahlara kadar sohbetler ediyoduk evlenince bu düzen olursa o evlilik yıkılmaya mahkumdur. Erkeklerin erkek arkadaşları müdahil olduğunda nasıl çatırdamalar oluyorsa aynısı olur.
Bende evlenirken 20 senelik arkadaşım nişan attı hiç böyle triplere girdiğini görmedim, bugün bi şey olsa asla kendini öne atmaz eşinle aran açılmasın der. Eşim son derece anlayışlı olduğu halde plan yaparken bile uygun musunuz konuştun mu x ile der. Evlendi şuan eşlerimizde çok yakın oldular. Herkes kalbinin ekmeğini yer, bu kız senin dostun değil, sen onun yara bandısın

Haklısınız. Beni düşünse dediğiniz gibi evliliği belki sıkıntıya düşer diye düşünürdü. Bende salaklık ettim ki çok alttan aldım. Duygusal boşlukta olduğunu düşünerek ödün verdim. Ama artık yapmayacağım.

Ona göre sen koca bulunca onu unutup haftada 2 kez görüşüyorsun. O senin yerinde olsa bırak kocayı, bir flört bulsa ayda 1 bile görüşmez, zor. Diyeyim ben sana.

Ona göre sen koca bulunca onu unutup haftada 2 kez görüşüyorsun. O senin yerinde olsa bırak kocayı, bir flört bulsa ayda 1 bile görüşmez, zor. Diyeyim ben sana.
Haklısınız. Ben kendi aptallığıma yanıyorum. Sizin yorumlar bende Firdevs yöreoğlunun aptallık etme cümlesinin etkisini yarattı hahahahaha

Siz iyimisiniz? Benim boyle bir arkadasim olsa herkesten once benim kendi ailem annem halalarim sacimi basimi yolar. Ne munasebet hasta kocani birakip arkadas derdine dusmussun derler.iftari aksam disarda yaparsiniz onuda anlarim sahurda gonderecek esiniz varsa vallahi helal olsun derim. Yanlis bir arkadas haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…