- 18 Şubat 2018
- 12.611
- En iyi cevaplar
- 2
- 57.244
- 598
- 44
- Konu Sahibi kediannesi0
-
Fena saçmalamış, kimse kusura bakmadın arkadaşın yeri ayrı, eşini yeri ayrıdır. Böyle saçma sapan dengesizce davranan biriyle arkadaş olmanız zaten size bir şey katmaz, silin her yerden geçin, deli mi ne.Ki elimden geleni yaptım sonra ki gün aradım gel buluşalım diye. Bana vicdan yaptırır gibi şeyler yazmış. Koca buldun beni unuttun gibi çok ağrıma gitti
Teşekkür ederimSizin yorumlarınız çok hoşuma gidiyor. Bence de mantıklı olan bu. Sanırım ben çok aptalca davrandım
Evet aynen öyle. Benden önce evlenen arkadaşlarım oldu. Hiç böyle şeyler hissetmedim.Yani bekar insanın anlamaması belki normaldir diyeceğim de ben bekarken de arkadaşlarımın kocalarıyla aşık atmıyordum.
Elbette herkesin kendi önceliği eşi, çocuğu ailesidir: arkadaşla aile bir olabilir mi Allah aşkına?
Herkesin yeri ayrı. Abartmaya da lüzum yok.
Böyle dengesiz davranan tipleri sevmem. Yani birden sinirlenip engellemek; laf sokmak gibi fevri tepkileri sevmem öyle tipler de barındırmam civarımda
Hiç üzülme, çünkü bu karaktere üzülmeye değmez.Demi? Ben arkadaşlık ilişkilerinde çok duygusal davranıyorum sanırım. Üzüldüm aldığım tepki karşısında.
Arkadaş , konu sahibini sevgilisi sanmış. Konu sahibinin arkadaşı " sevgilisi için" bu konuyu açmış olsa tüm olay örgüsü cuk otururdu. Bir de " aşkitom beni sevmiyor, benimle ilgilenmiyor, ühühühü" yazsaydı öff.Ahahah töbest arkadaşlığın mokunu çıkartmak diye buna denir.
O beni sildi zaten. Bende aynı şekilde sildim hayatımdanFena saçmalamış, kimse kusura bakmadın arkadaşın yeri ayrı, eşini yeri ayrıdır. Böyle saçma sapan dengesizce davranan biriyle arkadaş olmanız zaten size bir şey katmaz, silin her yerden geçin, deli mi ne.
Haklısınız. Hiçbir sey yapmayın. Siz zaten süreç içerisinde elinizden geleni yapmışsınız.Arkadaşlar benim en yakın arkadaşım bekar. Bende evliyim. Arkadaşıma yeterince vakit ayırıyorum, arıyorum mesaj atıyorum yüz yüze görüşüyorum. Doğum günlerini es geçmem her anında yanında olurum. Ama arkadaşım son zamanlarda benimle sürekli tartışma yoluna giriyor. Geçenlerde akşam saat 9 da beni dışarı davet etti eşimde evdeydi ve hastaydı. Bende eşim hasta bu akşam görüşmesek olur mu yarın gündüz yanına gelirim dedim ve bana trip attı. Ben yine gönlünü almak için bir sonraki gün aradım dışarı çıkmayı teklif ettim. Kabul etmedi bende tamam canım daha sonra görüşelim dedim. Sonra instagramdan böyle göndermeli şeyler paylaştı çocuk gibi. Koskoca insanlarız derdini bana anlatmasını tercih ederim. Dün saat gece 12 de bana mesaj atmış sahuru dışarda yapalım mı diye. Bende gece çıkamayacağımı söyledim. Bu defa başladı sen evlendin kocan benden önemli onu benden daha çok seviyorsun demeye aklıma gelmeyen daha birçok şey. Bende bu cümlelere bozuldum. İnsanın eşinin yeri ayrıdır arkadaşının yeri ayrıdır. Hırsını alamadı bana bi dolu mesaj atıp Instagramdan çıkarmış. Üzüldüm haliyle. Sizce benim hatalı olduğum bir durum var mı bir adım atmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım çok şaşkınım.
Sizde normal düşüncelerde değilsiniz ki. Arkadaşınıza ben evli barklı kadınım yeni evliyim gece kocamı bırakıp nasıl dışarı çıkabilirim neden demediniz mesela? Hele kendisini kocanızla kıyasladığında onu daha çok seviyosun dediğinde?Ya ikimizde bekarken geceleride çıkardık eğlenirdik falan. Ama evlendim haliyle eşim sahuru birlikte yapmak istiyor. Eşimi çok seviyorum, arkadaşımı da çok seviyordum tabi. Elimden geleni yaptım onun için en az haftada 2 gün ona ayırdım. Bir ergen gibi göndermeli atıp engellemesi Tuhafıma gitti. Bana mesajda koca bulunca beni unuttun gibi şeyler yazmış.
Alttan da aldım bu arada ama instagramda paylaştığı şeyler engellemesi mesajları bir görseniz. Ben sanki dünyanın en kötü arkadaşıyımTeşekkür ederim
Estağfirullah, insan bazen durumun içindeyken göremiyor verdiği tavizleri. Kurtulmuşsun, hiç düşünme bile bundan sonra.
Ha, o senin alttan alacağını, gönlünü alacağını düşünerek yaptı bu hamleyi de, eminim.
Üzülmeye bile değmez, sizlik bir durum yok, doğru olanı yapmışsınız. Hatta fazla bir dayanmışsınız bu arkadaşa, yarın öbür gün eşinizle de aranızı açardı bu kadın.O beni sildi zaten. Bende aynı şekilde sildim hayatımdan
Haklısınız ama şöyle ben evlenirken o çok uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden ayrıldı. 10 yıldır da arkadaşım olduğu için üzgündü ve alttan aldım bu süreçte hep. Bekarkende geceleri dışarı çıkardık. Onu üzmek istemedim kendimden çok ödün vermişim amaSizde normal düşüncelerde değilsiniz ki. Arkadaşınıza ben evli barklı kadınım yeni evliyim gece kocamı bırakıp nasıl dışarı çıkabilirim neden demediniz mesela? Hele kendisini kocanızla kıyasladığında onu daha çok seviyosun dediğinde?
Benimde çok eski arkadaşlıklarım var 20seneyi aşkındır, gerçek bi dost değil bunu demek aksine eşinle aranın soğuyacağı bozulacağı şeyleri gündeme getirmez.
Bunu yapan erkek olsa şuan kocan aile olmayı bilmiyor seni yeterince sevmiyor tarzı yorumlar gelirdi.
Evliliğini sıkıntıya sokacak eşine rakip gibi davranan insanlardan uzak dur kesinlikle. Yarın öbür gün birini bulur senin verdiğin tavizin çeyreğini göremezsin kocişkosunun karısı oluverir.
Alttan da aldım bu arada ama instagramda paylaştığı şeyler engellemesi mesajları bir görseniz. Ben sanki dünyanın en kötü arkadaşıyım
Çoook teşekkür ederim içimi ferahlattınızNankör işte. Sinir bozucu ama cidden üzerinde düşünmeye bile değmez. Allah kurtarmış huzursuz eden bu insandan, nefes alma vakti şimdi.
Çok sevindim rahatlamanaÇoook teşekkür ederim içimi ferahlattınızbelki de kendimi kötü hissedip duracaktım.
Ee hepimiz bekarken dışarı çıkıyoduk, hepimiz sabahlara kadar sohbetler ediyoduk evlenince bu düzen olursa o evlilik yıkılmaya mahkumdur. Erkeklerin erkek arkadaşları müdahil olduğunda nasıl çatırdamalar oluyorsa aynısı olur.Haklısınız ama şöyle ben evlenirken o çok uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden ayrıldı. 10 yıldır da arkadaşım olduğu için üzgündü ve alttan aldım bu süreçte hep. Bekarkende geceleri dışarı çıkardık. Onu üzmek istemedim kendimden çok ödün vermişim ama
Haklısınız. Beni düşünse dediğiniz gibi evliliği belki sıkıntıya düşer diye düşünürdü. Bende salaklık ettim ki çok alttan aldım. Duygusal boşlukta olduğunu düşünerek ödün verdim. Ama artık yapmayacağım.Ee hepimiz bekarken dışarı çıkıyoduk, hepimiz sabahlara kadar sohbetler ediyoduk evlenince bu düzen olursa o evlilik yıkılmaya mahkumdur. Erkeklerin erkek arkadaşları müdahil olduğunda nasıl çatırdamalar oluyorsa aynısı olur.
Bende evlenirken 20 senelik arkadaşım nişan attı hiç böyle triplere girdiğini görmedim, bugün bi şey olsa asla kendini öne atmaz eşinle aran açılmasın der. Eşim son derece anlayışlı olduğu halde plan yaparken bile uygun musunuz konuştun mu x ile der. Evlendi şuan eşlerimizde çok yakın oldular. Herkes kalbinin ekmeğini yer, bu kız senin dostun değil, sen onun yara bandısın
Ona göre sen koca bulunca onu unutup haftada 2 kez görüşüyorsun. O senin yerinde olsa bırak kocayı, bir flört bulsa ayda 1 bile görüşmez, zor. Diyeyim ben sana.Ya ikimizde bekarken geceleride çıkardık eğlenirdik falan. Ama evlendim haliyle eşim sahuru birlikte yapmak istiyor. Eşimi çok seviyorum, arkadaşımı da çok seviyordum tabi. Elimden geleni yaptım onun için en az haftada 2 gün ona ayırdım. Bir ergen gibi göndermeli atıp engellemesi Tuhafıma gitti. Bana mesajda koca bulunca beni unuttun gibi şeyler yazmış.
Haklısınız. Ben kendi aptallığıma yanıyorum. Sizin yorumlar bende Firdevs yöreoğlunun aptallık etme cümlesinin etkisini yarattı hahahahahaOna göre sen koca bulunca onu unutup haftada 2 kez görüşüyorsun. O senin yerinde olsa bırak kocayı, bir flört bulsa ayda 1 bile görüşmez, zor. Diyeyim ben sana.
Siz iyimisiniz? Benim boyle bir arkadasim olsa herkesten once benim kendi ailem annem halalarim sacimi basimi yolar. Ne munasebet hasta kocani birakip arkadas derdine dusmussun derler.iftari aksam disarda yaparsiniz onuda anlarim sahurda gonderecek esiniz varsa vallahi helal olsun derim. Yanlis bir arkadas haberiniz olsunArkadaşlar benim en yakın arkadaşım bekar. Bende evliyim. Arkadaşıma yeterince vakit ayırıyorum, arıyorum mesaj atıyorum yüz yüze görüşüyorum. Doğum günlerini es geçmem her anında yanında olurum. Ama arkadaşım son zamanlarda benimle sürekli tartışma yoluna giriyor. Geçenlerde akşam saat 9 da beni dışarı davet etti eşimde evdeydi ve hastaydı. Bende eşim hasta bu akşam görüşmesek olur mu yarın gündüz yanına gelirim dedim ve bana trip attı. Ben yine gönlünü almak için bir sonraki gün aradım dışarı çıkmayı teklif ettim. Kabul etmedi bende tamam canım daha sonra görüşelim dedim. Sonra instagramdan böyle göndermeli şeyler paylaştı çocuk gibi. Koskoca insanlarız derdini bana anlatmasını tercih ederim. Dün saat gece 12 de bana mesaj atmış sahuru dışarda yapalım mı diye. Bende gece çıkamayacağımı söyledim. Bu defa başladı sen evlendin kocan benden önemli onu benden daha çok seviyorsun demeye aklıma gelmeyen daha birçok şey. Bende bu cümlelere bozuldum. İnsanın eşinin yeri ayrıdır arkadaşının yeri ayrıdır. Hırsını alamadı bana bi dolu mesaj atıp Instagramdan çıkarmış. Üzüldüm haliyle. Sizce benim hatalı olduğum bir durum var mı bir adım atmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım çok şaşkınım.
Yalnız değilsin , ben de senin gibi fazla iyi niyetli olabiliyorum. Ama işte bu iyi niyet bir süreden sonra enayilik oluyor.Haklısınız. Ben kendi aptallığıma yanıyorum. Sizin yorumlar bende Firdevs yöreoğlunun aptallık etme cümlesinin etkisini yarattı hahahahaha
Haklısınız valla. İnsan yaşayınca aklı başına geliyor. Akıllandım.Yalnız değilsin , ben de senin gibi fazla iyi niyetli olabiliyorum. Ama işte bu iyi niyet bir süreden sonra enayilik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?