Hatalı mıyım? Ne yapmalıyım?

Ben evli arkadaşımı akşam sekizden sonra aramam. Bu sahura davet ediyor. Allah akıl fikir versin. Ama yüzü de siz vermişsiniz. Eşini benden çok seviyorsun demiş. Bu asırı hastalıklı bir düşünce. Tabiki herkes eşini herkesten çok sever. Yeri ayrı muhabbeti bile saçma yani. Ben olsam görüşmem. Bir kötülük de yapabilir size eşinize vs

Bu deli sizi kıskanıyor.
Eşiniz de insanmış ki bu manyakla görüşme dememiş. Ben olsam hayatta görüştürmem böyle bir arkadaşla.
Gitsin koca bulsun kendine fazla boşlukta
Eşime pek bahsetmedim aslında. Beni engellemiş her yerden, açıp yazsa da ben ona asla cevap vermem artık. Burdakiler gözümü açtı valla.

Akşam/gece kocişimin sıcak koynunda uyumak varken elin kızıyla buz gibi havada gecenin köründe dışarıda ne işim var ayol?

Not : bekarım. Zohahahah

Kendimi çekeceğim dediğiniz gibi. Vicdanım rahat aslında onun için elimden geleni yaptım. Belki de benimle irtibatı kesmek istiyordu bu olayı öne sürdü.
11 yıllık evliyim şu olayı hala anlamadım. Çocukluk arkadaşlarım,5-10 yıllık arkadaşlarım evlendikten sonra zaman içinde benimle irtibatı kestiler. Halbuki bekarken ne kadar görüşüyorsak evliyken de aynı şekilde görüşüyorduk. Akşam bile dışarı çıkıyorduk. İşin kötüsü çoğu hala bekar 35 üstü. Asla kimseyle tanıştırmam evlenin demem başkaları gibi.
İş yerinde vs tanıştığım birkaç yıl samimi olduğum bekar arkadaşlarla da sonrasında hiç görüşmedik. Hep son arayan bendim telefonum açılmayınca bir daha aramadım öyle bitti.
Anlayan varsa anlatsın. Hep derler ki evliler bekarlarla görüşmek istemiyor bende tam tersi.

Siz göze sokuyor olabilir misiniz? Yani sürekli kocanızı anlatıyorsanız, görüşmelere kocanızı bahane ediyorsanız yürümez.
Benim en yakın arkadaşım bekar. Başka şehirde olduğumuz halde her bu tarafa geldiğinde görüşürüz. Ama ben evli sohbetleriyle daraltmıyorum kızı. Kaynana çocuk koca anlatmam. Oğlum öyle böyle diye sıkmam.

Fazla yüz vermiş,triplerini fazla alttan almışsınız o da fırsat bilip tepenize çıkıyor.Hatali olan kendisi o yüzden hiç umursamayin,arayıp sormayın.

Hayır aksine hiç sevmem anlatmayı. Görüşmelere gittiğimi de belirtmiştim yazımda.

Yapman gereken şu, geri geldiğinde kabul etme ve adım atma.

Ay dış kapının mandalına bak tabiki koca senden önemli.Arkadaşınızı fazla tepeye çıkarmışsınız o sizi takipten çıkardıysa kaybetmeyi göze almıştır engelleyin gitsin yoluna.Ayrıca evli olmasanız da gece çıkmayı sevmiyor olabilirsiniz veya aileniz izin vermiyor olabilir

İnsanlar ne kadar anlayışsız ya böyle davransa birisi bana sadece ona bu zamana kadar ayırdığım zamana yanarım.Boş insan.

Ya anlatsanız da sıkmak ne alaka anlamadım ? Sizin hayatınız da şu an bu yönde değişmiş tabiki oğlunuzu , evlendikten sonra eş ailesiyle sorunlarınız varsa onları anlatmanız lazım.Tabii tercih sizin ama bana fazla ılımlı geliyor.Neden bekarlar eski sevgilileri, kendi aile sorunlarını da evli insanlara yüklüyor da evliler aman sıkılmasın kaynana görümce diye kendini istediği gibi açamıyor.
Bence ayrımcılık.Arkadaş demek her yaşam koşulunda senin yanında olan kişi demek.Özel geliyorsa anlatmayın ama sırf sıkılmasın diye de kendi içinize kapanmayın naçizane tavsiyem.

Not
Evli değilim

İçime kapanıyor değilim yahu o nereden çıktı?
Sadece ben arkadaşlık ilişkilerimde karşı tarafta olmayan şeyi çok göze sokmayı sevmem.
Sevgilim varken de sevgilisi olmayanlara sevgilimi uzuuun uzun anlatmazdım.
Arkadaşım evlilik çocuk hayali kurarken neden tek muhabbetim bu olsun? Normalde nasıl havadan sudan, genel durumumdan bahsediyorsam yine onu yapıyorum. Elbette çocuğum kocam yok gibi davranmıyorum. Genel konularda arada laf arasında geçer ama ben evliyim evlilik şöyle kocam böyle durmadan sürekli bunları anlatmam. Bazı evliler bekarlara böyle davranıyor açıkçası sevmem.
Evli arkadaşlarla bir araya geldiğimizde herkes kocasından bahsederken ben de çekiştiririm o ayrı bir şey ama bunu evlenmem isteyen kişilere yapmam yani aradaki fark bu

Hmm anladım ..Nasıl mutluysanız öyle devam edin ben hiç bahsetmemekten yanasınız gibi düşündüm ama sebebi güzel bir şeymiş aslında.
Düşünceli birisiniz umarım karşınıza da hep öyle insanlar çıkar

Dışarıda sahurlamak ne yaaaa... bence arkadaşınızı bir süre kendi haline bırakın, öfkesi geçince ararsa arar. Akşam çıkamayınca gündüz aramışsınız, daha ne yapacaksınız ki. Ben de kankam evlenince çok kıskanmıştım ama böyle saçmalıklar yapmak gelmedi aklım

Sizin kesinlikle hatalı olduğunuz bir nokta göremedim ben .arkadaşınız resmen kavga etmeye yer aramış desek yeridir .acilen evlendirilmesi lazım ancak o zaman anlar sizi .gerçekten bekar arkadaşlar evlilere saygı göstermeli çünkü bekar hayatı gibi değil sorumluluklar çok fazla

Deli mi ne 15 yaşında bitmiyor muydu bu muhabbet. Arkadaşınızın kocanızın yerinde gözü var bence. Hazır o sizi bırakmışken siz de kaçın

Eşini boşa benimle ilgilen diyor Tövbe yarabbim ne garip insanlar var.Senin hiçbir hatan yok.

O nasıl arkadaşmış yol verin gitsin. Gerçi, o size yol vermiş.

Evli barklı insansınız böyle bir arkadaşa çok mu ihtiyacınız var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…