- Konu Sahibi nasinp kismet
Bacım bu adamın borcu bitmez boşuna maaşı yollama sen birikim yap derimHayır borçlarını kapatsın diye. Bi de ben onun ek kartını kullanıyordum. Tek yerde borç olsun. Ödemek kolay olsun diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım bu adamın borcu bitmez boşuna maaşı yollama sen birikim yap derimHayır borçlarını kapatsın diye. Bi de ben onun ek kartını kullanıyordum. Tek yerde borç olsun. Ödemek kolay olsun diye.
Sizi anlıyorum ama boşanma halinde bana maddi olarak zarar veremez. Avukat kardeşim var. Arabayı da ispat ederim benim olduğunu, o konularda güveneyim. Sadece bundan sonra artık ona para vermeyeceğim.Bir kelimeyi çekip acmissiniz sadece. Tamam kumarı çıkarıp yazayım. Borç içindeki adamdan çocuk büyüsün sonra ayrılırım diyorsanız o borca da ortak olacaksınız. Madem bu kadar arabayla gezme düşkünü satın arabayı, alın kendi payınızı bakalım nasıl geziyor beyefendi karı parasıyla. Arabanın parasıyla da annenizin üstüne alın araba alırsanız.
Bunu yapamaz, adam bağırıp çağırıyormuş. Olmayan bütçeyi konu sahibinin yönetmesine izin vermeyen biri kadına arabayı sattirir mi?Bir kelimeyi çekip acmissiniz sadece. Tamam kumarı çıkarıp yazayım. Borç içindeki adamdan çocuk büyüsün sonra ayrılırım diyorsanız o borca da ortak olacaksınız. Madem bu kadar arabayla gezme düşkünü satın arabayı, alın kendi payınızı bakalım nasıl geziyor beyefendi karı parasıyla. Arabanın parasıyla da annenizin üstüne alın araba alırsanız.
Satarken adama mı soracak ki? Kendi arabasıyla aldığı arabayı satacak. Adamın maaşını idare etmekle kendi arabasını satacak arasında fark var.Bunu yapamaz, adam bağırıp çağırıyormuş. Olmayan bütçeyi konu sahibinin yönetmesine izin vermeyen biri kadına arabayı sattirir mi?
Ya kendi maaşını kendisine ayiramamis kadın, arabayı hiç satmaz.Satarken adama mı soracak ki? Kendi arabasıyla aldığı arabayı satacak. Adamın maaşını idare etmekle kendi arabasını satacak arasında fark var.
+1 benim eski eşte aileme kredi çektirirken yüzde 1 ini bana verirdi veya bir yerde param olsun illa hallederdi bu şekildede göz boyardıyahu bununla övünme lütfen. aç gözünü kendi kazandığın parayı harcamanın için kısıtlamıyor bunu arti olarak gormeni sağlamış manipülasyon etmiş seni. Bir cinnet gecir
Asalak değil bunlar tam bir profesyonel öyle bir etki altına alıyor ki acaba diyorsun maalesef kurtulunca neyin ne olduğunu anlayıp debelenip duruyorsun işte , konu sahibesine de çok üzüldüm inşallah bir an önce doğruyu görürKendinize ne isterseniz almanızı söylüyor çünkü ne alınırsa alınsın ödeyen zaten sizsiniz
Adamın rahatlığa bak, sorumluluk yok, çocuğunu düşünmek yok, eşiyle aile bütçesi kavramı yok, borç yapıp yapıp karısına ödetiyor gurur yok, üstüne bağırıp çağırıyor arkasını toplayan karısına saygı da yok.
Çok mu arıyorsunuz bu asalaklari?
Elbetteki üzülüyor insan ve gayette kondur artık ek gelirlerinde var bomboş bir baba figürü olsa ne olur olmasa ne olur Allah aşkına ? Sen mutsuzsan çocuğa illaki yansıyor ayna olarak görev görüyoruz ..Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İnsan fark ediyor tabi ki ama içinde olunca kondurmak biraz zaman alıyor. Benim maaşım dışında da gelirlerim var zaten. Tek başıma çok rahat gecinirim kızımla. Dediğim gibi kendim için ayrıca birikim yapmaya da başladım bir kaç ay önce. Sadece bunu yaşadığım için üzgünüm
araba sizin degil ki. evlendikten sonra alinan tum mallar gibi ortak. nasil ispat edebilirsiniz "benim param" diyerek mi? o zaman kadinin calismadigi bir evrende erkek de kanitlayabilir "onun parası" ile alindigini.Sizi anlıyorum ama boşanma halinde bana maddi olarak zarar veremez. Avukat kardeşim var. Arabayı da ispat ederim benim olduğunu, o konularda güveneyim. Sadece bundan sonra artık ona para vermeyeceğim.
Zaten ufak ufak para atmaya başladım bir kenara. Kendimi güvence altına almaya başladım.
Bunun dışında bir sorununuz yoksa bence hemen gemileri yakmayın bence, ücretsiz izin almayı düşünüyorum diyin ve alın o sürecte size para vermeyi de öğrenmiş olur. İşe döndüğünüzde de aynısını sürdürün ondan para alın maaşınızı vermeyin biriktirin.Hepiniz yorumlarınızda haklısınız. Ben de bunları biliyorum. Evliliğinmin çok uzun surmeyeceginin de farkındayım maalesef. Bizim bunun dışında bir sorunumuz yok aslında ama bu benim için çok önemli. Çünkü hayatın farkında değil hayal aleminde yasiyor. Ben hallederim diyo hep. Annesinden alsın halletsin artık. Sadece kızım için ücretsiz izin almak istiyordum ama ondan vazgeçmek zorunda kalıyorum onun için üzülüyorum.
Destekleriniz için tesekkur ederim. Ben biraz fazla sabırlıyım ama sabrım bittiğinde geri dönüşü olmayacak.
Neden erkekler kıymet bilmiyor anlamıyorum. Neden kaybetme korkuları yok?
Erkekler olarak genelleme yanlış bence. Tanımadan etmeden evlenmişsin. Bir de çocuk gelmiş tabii hemen. Adamı ödüllendirip duruyorsun maaşını hesabına seriyorsun, borclarini ödeyip duruyorsun, evlilik birliğinden sonra gitmişsin arabanı vermişsin altınlarını vermişsin boşanma durumunda yarı yarıya bölüşülecek yeni bir arabaya çevirmişsin bunları, adam uyanık vallahi. Kusura bakma ama kabahat sendeHepiniz yorumlarınızda haklısınız. Ben de bunları biliyorum. Evliliğinmin çok uzun surmeyeceginin de farkındayım maalesef. Bizim bunun dışında bir sorunumuz yok aslında ama bu benim için çok önemli. Çünkü hayatın farkında değil hayal aleminde yasiyor. Ben hallederim diyo hep. Annesinden alsın halletsin artık. Sadece kızım için ücretsiz izin almak istiyordum ama ondan vazgeçmek zorunda kalıyorum onun için üzülüyorum.
Destekleriniz için tesekkur ederim. Ben biraz fazla sabırlıyım ama sabrım bittiğinde geri dönüşü olmayacak.
Neden erkekler kıymet bilmiyor anlamıyorum. Neden kaybetme korkuları yok?