• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin borçlarindan yoruldum

Bir kelimeyi çekip acmissiniz sadece. Tamam kumarı çıkarıp yazayım. Borç içindeki adamdan çocuk büyüsün sonra ayrılırım diyorsanız o borca da ortak olacaksınız. Madem bu kadar arabayla gezme düşkünü satın arabayı, alın kendi payınızı bakalım nasıl geziyor beyefendi karı parasıyla. Arabanın parasıyla da annenizin üstüne alın araba alırsanız.
Sizi anlıyorum ama boşanma halinde bana maddi olarak zarar veremez. Avukat kardeşim var. Arabayı da ispat ederim benim olduğunu, o konularda güveneyim. Sadece bundan sonra artık ona para vermeyeceğim.
Zaten ufak ufak para atmaya başladım bir kenara. Kendimi güvence altına almaya başladım.

Bir kelimeyi çekip acmissiniz sadece. Tamam kumarı çıkarıp yazayım. Borç içindeki adamdan çocuk büyüsün sonra ayrılırım diyorsanız o borca da ortak olacaksınız. Madem bu kadar arabayla gezme düşkünü satın arabayı, alın kendi payınızı bakalım nasıl geziyor beyefendi karı parasıyla. Arabanın parasıyla da annenizin üstüne alın araba alırsanız.
Bunu yapamaz, adam bağırıp çağırıyormuş. Olmayan bütçeyi konu sahibinin yönetmesine izin vermeyen biri kadına arabayı sattirir mi?

Bunu yapamaz, adam bağırıp çağırıyormuş. Olmayan bütçeyi konu sahibinin yönetmesine izin vermeyen biri kadına arabayı sattirir mi?
Satarken adama mı soracak ki? Kendi arabasıyla aldığı arabayı satacak. Adamın maaşını idare etmekle kendi arabasını satacak arasında fark var.

Öncelikle maaşınızı göndermekten lütfen vazgeçin. Size istediğini harca diyor çünkü eninde sonunda siz ödeyeceksiniz bunu biliyor daha fazla borca sokayım da ödesin taktiği de işe yaramamış aynı tas aynı hamam borçların hepsi kendi üzerineyse ve boşanmayı da düşünüyorsanız bırakın kendi debelensin dursun.

Oooof şu adamların gerçekten borç meselelerinden bıktım zamanında aynı tuzağa düşen biri olarak maddi manevi çok zararlar gördüm ailemle birlikte çünkü ailemden çok aldık altınlar 7-8 tane kredi oda çekemiyordu kredi ve bende onun soyadını taşıdığım için hiçbiri geri ödenmedi hala ailem ödüyor maalesef … bunlar kan emici tip ne kadar devam edersen o kadar yenik düşüp manipülesine uğrayıp bir okadar daha batarsın maddi manevi .. uzaklaşman gereken bir evlilik eğer ki ailen de destek oluyorsa kızım küçük deme dön ailenin yanına çok zor durumlar Allah yardımcınız olsun inşallah doğru yolu görürsünüz 😔🙏

yahu bununla övünme lütfen. aç gözünü kendi kazandığın parayı harcamanın için kısıtlamıyor bunu arti olarak gormeni sağlamış manipülasyon etmiş seni. Bir cinnet gecir
+1 benim eski eşte aileme kredi çektirirken yüzde 1 ini bana verirdi veya bir yerde param olsun illa hallederdi bu şekildede göz boyardı

Kendinize ne isterseniz almanızı söylüyor çünkü ne alınırsa alınsın ödeyen zaten sizsiniz 😄

Adamın rahatlığa bak, sorumluluk yok, çocuğunu düşünmek yok, eşiyle aile bütçesi kavramı yok, borç yapıp yapıp karısına ödetiyor gurur yok, üstüne bağırıp çağırıyor arkasını toplayan karısına saygı da yok.

Çok mu arıyorsunuz bu asalaklari?
Asalak değil bunlar tam bir profesyonel öyle bir etki altına alıyor ki acaba diyorsun maalesef 🤦🏻‍♀️ kurtulunca neyin ne olduğunu anlayıp debelenip duruyorsun işte , konu sahibesine de çok üzüldüm inşallah bir an önce doğruyu görür 🙏

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İnsan fark ediyor tabi ki ama içinde olunca kondurmak biraz zaman alıyor. Benim maaşım dışında da gelirlerim var zaten. Tek başıma çok rahat gecinirim kızımla. Dediğim gibi kendim için ayrıca birikim yapmaya da başladım bir kaç ay önce. Sadece bunu yaşadığım için üzgünüm

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İnsan fark ediyor tabi ki ama içinde olunca kondurmak biraz zaman alıyor. Benim maaşım dışında da gelirlerim var zaten. Tek başıma çok rahat gecinirim kızımla. Dediğim gibi kendim için ayrıca birikim yapmaya da başladım bir kaç ay önce. Sadece bunu yaşadığım için üzgünüm
Elbetteki üzülüyor insan ve gayette kondur artık ek gelirlerinde var bomboş bir baba figürü olsa ne olur olmasa ne olur Allah aşkına ? Sen mutsuzsan çocuğa illaki yansıyor ayna olarak görev görüyoruz ..

Kendine ne istersen al mı? Lütüf ediyor beyefendi, sizin en büyük hatanız doğru düzgün tanımadan evlenip bir de üstüne çocuk yapmanız. Adam hep böyleymiş ve böyle olmaya devam edecek, tek çareniz gerekli zemini oluşturup boşanmak. Devam edeceğim derseniz dımdızlak ortada kalırsınız bu adamla.

Son düzenleme:
e adam para harcamayi bilmiyor niye sen ona gönderiyorsun? o sana gondersin
evlenmeden önce hic plan program yapmadiniz mi odemeler birikim nasil olacak vs diye? ciddi ciddi konusmadiniz mi?
cok ilginc geliyor bana
bence boyle seyler evlilik fikri ortaya cikinca konusulmasi gereken onemli seylerdir.

ayrica sizin arabanız varmis satip altinlari da katip yeni araba almissiniz. peki bu araba kimde duruyor? en cok siz mi kullanıyorsunuz esiniz mi?

Sizi anlıyorum ama boşanma halinde bana maddi olarak zarar veremez. Avukat kardeşim var. Arabayı da ispat ederim benim olduğunu, o konularda güveneyim. Sadece bundan sonra artık ona para vermeyeceğim.
Zaten ufak ufak para atmaya başladım bir kenara. Kendimi güvence altına almaya başladım.
araba sizin degil ki. evlendikten sonra alinan tum mallar gibi ortak. nasil ispat edebilirsiniz "benim param" diyerek mi? o zaman kadinin calismadigi bir evrende erkek de kanitlayabilir "onun parası" ile alindigini.
paranin kimden çıktığının bir onemi yok. miras mali degilse evlilikten sonra alinan seyler ortaktir.

Hepiniz yorumlarınızda haklısınız. Ben de bunları biliyorum. Evliliğinmin çok uzun surmeyeceginin de farkındayım maalesef. Bizim bunun dışında bir sorunumuz yok aslında ama bu benim için çok önemli. Çünkü hayatın farkında değil hayal aleminde yasiyor. Ben hallederim diyo hep. Annesinden alsın halletsin artık. Sadece kızım için ücretsiz izin almak istiyordum ama ondan vazgeçmek zorunda kalıyorum onun için üzülüyorum.
Destekleriniz için tesekkur ederim. Ben biraz fazla sabırlıyım ama sabrım bittiğinde geri dönüşü olmayacak.
Neden erkekler kıymet bilmiyor anlamıyorum. Neden kaybetme korkuları yok?
Bunun dışında bir sorununuz yoksa bence hemen gemileri yakmayın bence, ücretsiz izin almayı düşünüyorum diyin ve alın o sürecte size para vermeyi de öğrenmiş olur. İşe döndüğünüzde de aynısını sürdürün ondan para alın maaşınızı vermeyin biriktirin.

Hepiniz yorumlarınızda haklısınız. Ben de bunları biliyorum. Evliliğinmin çok uzun surmeyeceginin de farkındayım maalesef. Bizim bunun dışında bir sorunumuz yok aslında ama bu benim için çok önemli. Çünkü hayatın farkında değil hayal aleminde yasiyor. Ben hallederim diyo hep. Annesinden alsın halletsin artık. Sadece kızım için ücretsiz izin almak istiyordum ama ondan vazgeçmek zorunda kalıyorum onun için üzülüyorum.
Destekleriniz için tesekkur ederim. Ben biraz fazla sabırlıyım ama sabrım bittiğinde geri dönüşü olmayacak.
Neden erkekler kıymet bilmiyor anlamıyorum. Neden kaybetme korkuları yok?
Erkekler olarak genelleme yanlış bence. Tanımadan etmeden evlenmişsin. Bir de çocuk gelmiş tabii hemen. Adamı ödüllendirip duruyorsun maaşını hesabına seriyorsun, borclarini ödeyip duruyorsun, evlilik birliğinden sonra gitmişsin arabanı vermişsin altınlarını vermişsin boşanma durumunda yarı yarıya bölüşülecek yeni bir arabaya çevirmişsin bunları, adam uyanık vallahi. Kusura bakma ama kabahat sende

Desteğinizi çekiverin evden… o geçindirsin. Madem evin direği onun dediği olur. İslam da öyle söyler. Kadının parasına dokunamaz. İşlerine gelince erkeğim derler😡

Back