• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin borçlarindan yoruldum

Vallahi acımasız olacak ama bence maaşınızı zaten ona göndermeyin o ayrı bir mevzu da kenarda gizli birikim yapın. Allah korusun yarın öbür gün bir haciz olayı olursa arkadaşımdan borçaltın aldım dersiniz bir tane de arkadaşınız ayarlayıp haciz de kullanırsınız sonuçta arkadaşınızdan aldığınız için de o kendi maaşınla altın biriktirip arkadaşınıza ödeme yapsın yani size veya yine Allah korusun bir ayrılık durumu olunca kenarda paranız olsun.
O size maaşınızı göndersin demiyorum çünkü göndermez ama evin harcamalarını onun maaşından yapın eviniz kiramı değil mi eğer kirasıysa kiraya o ödesin kira değilse zaten onun da maaşından bayağı bir kalır madem sadece eve harc ödüyorsunuz yapacak başka da bir şey yok

Konu sahibi maaşını gönderme. gerekirse aracını kullanmasına müsade etme annesı gelecekse otobüsle gelsın gitsin yazık değil mi 6 bın yol parası . O kadar kıymetliyse annesi cebınden versin çocuğunuzun geleceğine her ay 6 bin yatırmayan adam anasına harcamasın bi zahmet
O anne alışmış artık otobüsle gelir mi sanıyorsunuz

gül gibi memursun.

ağrısız başını ağrıya sokmuşsun. gelecek kaygısı olmayan bir adamla evlenip hayatını mahvetmişsin. çalış çabala elin adamına yedir. seninki bu. evliliğe kutsallık atfetmekten vazgeçelim. rasyonel olalım. o adam bir hiç. koca demek sahip demek değildir. senin hayatının sahibi o değil. mantıklı davran. işi gücü olan birisin. neden çile çekesin? bunu hiç düşündün mü? yooo sanmıyorum.

kadınların işi gücü evlenmek. evleneyim de ne olursa olsun aman evli kalayım da nolursa olsun. sanki dünyada tek o adam var. erkek kıtlığı var çünkü bu bir. onsuz yaşayamayacaksınız sanki bu da iki.

kadınların acizliği beni deli ediyor. çok acizsiniz. elin adamlarına para yediriyorsunuz.

Gerçekten gerçek anlamda her ipi elinize alacaksınız bu bu bu şartlarım var kabul etmiyorsan bosanalim ben önümü göremiyorum diyeceksiniz
O ev kirası size gelecek o hesapsız gezmeler sinirlanacak borçlar kapanacak vs vs
Kendinizde diyorsunuz evliliğim bitecek bir gün biliyorum diye
O zaman neden uzatmaları oynuyorsunuz uzayan zaman ona yarıyor size değil
Yaşınız geçiyor bunu yeni bir evlilik amaçlı demiyorum yanlış anlamayın hayat enerjiniz anlamında diyorum yaşınız geçiyor paranız bitiyor birikmiyor hatta borç birikiyor
Siz ne zaman boşanma olur diye düşünüyorsunuz ki eve maaşa haciz geldiğinde mi

Back