Doğuma Hazırlık Hastane çantasına (valizine:) koyduklarım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tigerboxer

14 AĞUSTOS 2009
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
405
1
42
MASUM MELEĞıM ıÇıN

♥ HASTANE ÇIKIŞI SETı 10 lu
-iç zıbın
-dış zıbın
-battaniye (penye)
-sapka
-eldiven
-patikli pantolun
-badi
-yarım kollu atlet
-kilot
-mama önlüğü

♥HASTANE ÇIKIŞI SETı 10 lu
-iç zıbın
-dış zıbın
-battaniye (kapitone penye)
-sapka
-eldiven
-patikli pantolun
-badi
-kolsuz atlet
-kilot
-mama önlüğü

♥ POLAR BATTANıYE SETı
-Patik
-Şapka

♥ Hastaneden çıkarken giymek için cici bi PARÇALI ZIBIN TAKIMI
-iç zıbın
-dış zıbın
-patikli pantolon
-eldiven
-mama önlüğü

♥Hastaneden çıkarken giymek için (yedek) tek parçalı yandan çıtçıtlı TEK PARÇALI TULUM

♥2 tane uzun kollu iç zıbın

♥ 14 tane bebek bezi

♥ Kullanmicam asla ama alınmıştı koyayım zararı olmaz SıLıKON EMZıK- KAUÇUK EMZıK-MıNıCıK ALIŞTIRMA BıBERONU

♥ 3 tane çorap

♥ 4 tane ağız silme mendili (Kullanmayı düşünmüyorum kağıt havlu tercihim ama bakarım iyi olursa kullanabilirim)

♥ TR standartları -eldiven -patik -şapka ları büyük oluyor genelde ufak olan bir set

♥ Lif ipinden örülmüş hafif uzun kollu hırka (çok serin olursa çıkış saatimiz bulunsun malum burası Ankara yaz bitmek üzere :)

♥ Hast. yatağına koymak için çarşaf

KENDıM ıÇıN

♥ Sabahlıklı penye gecelik takımı
♥ 2 tane -saten gecelik -bolero( değişimlik dursun ne olur ne olmaz)
♥ 3 tane rahat penye elbise ( büyük ihtimal gecelikle dolaşmayı sevmediğim için bunları giyerim )
♥ Terlikler
♥ Şal
♥ Makyaj malzemelerim parfüm saç düzleştiricim taclar diş fırçası macunu vs
♥ iç çamaşırı ( 3 nine donu 4 düşük bel don 2 emzirme südyeni)
♥ çoraplar
♥ orkid -göğüs pedi

ORTAK KULLANILACAKLAR IVIR ZIVIRLAR

♥ ıslak mendil
♥ pamuk
♥ anı defteri
♥ biot (sıcak su torbası)
♥ sıvı sabun -bebek şampuanı
♥ bebek şekerlerimiz
♥ hastane odası süsü balon
♥ iğne iplik
♥ telf ve şarjı
♥ takip dosyası- evlilik cüzdanı vs
♥ kayısı kompostosu ya da hoşafı yapıp koycam
♥ boş poşet
♥ fot mak- kamera olmadığı için koyamicam -laptop
♥ çıkışta MASUM MELEĞıMin rahatı için TAŞIMA KOLTUĞU
♥ Nazar boncuğu
♥ Havlu
♥ Çatal kaşık plastik bardak
vee
♥ KURANI KERıM başucumda durması için

Son düzenleme:
örnek olabilecek şeyler hazırlamışsın... hadi hayırlısı olsun... güzel haberlerinle gelirsin umarım... ne zaman geliyor bebikin...

Teşekkür ederim.Elimden geldiğince tedbirli bir şekilde hazırlamaya çalıştım
Doğumum yarın sabah erken saatlerde olacak

valla bana biraz fazla geldi, tabi tedbirli olmakta fayda var, ama ben bu kadar şey almicam yanıma.

benim merak ettiğim bi konu var, bebeği hastane de yıkıyolarya havlu falan vermek gerekiyomu onlara, yani bebek havlusu koyayım mı çantama?

Canım bebeğiyıkamıyorlar benim bildiğim. ılk doğduğunda sadece siliyorlar ve göbeği düşene kadar yıkamamayı öneriyorlar. En azından benim doğum yapacağım hastanede bu şekilde oluyor.

Canım bebeğiyıkamıyorlar benim bildiğim. İlk doğduğunda sadece siliyorlar ve göbeği düşene kadar yıkamamayı öneriyorlar. En azından benim doğum yapacağım hastanede bu şekilde oluyor.

bazı hastanelerde yıkamıyolar biliyorum ama bazılarında yıkıyolarmış, gittiğim hastanede yıkıyolar mı siliyor mı bilmiyorum, en iyisi gidince öğrenmek.

bu kadar kalabalık ve detaylı bir listede göremediysem normaldir ama yoksa aferin bana eksik buldum :kedi: KolonYa

bana biraz fazla gibi geldi yaaa yoksa normalmi amaaaa benimm kafam karışdı şiiiiiiiiimdiiiiii :bbo: fisfisfis

canım badiyi giydirmek zor oluyo ve ben göbeği var diye bide hırpalamamk için iç zıbın giydirdim daha kolay oluyo badiyi giydirmek zor oluyo bide tulumda zor olur giydirirken bende biberon aldım ama hiç kullanmadım çok fazla koymuşsun canım ben 3 tane hastane çıkışı koydum yettide arttı bile iç zıbın koydum 3 tane eldiven zaten hastane çıkışının içinde var çorap koydum iğne iplik ne için anlamadım canım gögüs pedide kullanılmıyo çünkü ilk gün şakır şakır süt akmıyo canım hasta bezini unutmuşun onuda ekle

bana biraz fazla gibi geldi yaaa yoksa normalmi amaaaa benimm kafam karışdı şiiiiiiiiimdiiiiii :bbo: fisfisfis
olsun ya ben hep böyleyim dolu dolu valiz götürürüm her gittiğim yere:)) sonrasında ah tüh demektense yanımda dursun ne olur ne olmaz. şimdi ankarada mevsim değişimi zamanı o yüzden havalara güvenemmiyorum her çeşit bişi aldım o yüzdne yanıma fazla mal göz çıkarmaz:)

badi tulum zıbın mıbın ne ararsan var durum neyi gösterir bilmediğim için herbi çşitini koydum çantama :)) tulum tümden başlı başına çıtçıtlı ve yandan. giydirmesi rahat olur yandan oluncada çıtçıtları göbek kordonunu acıtmaz diye düşündüm.. badi bencede zor giydirmesi canı acıyabilir yavrunun ama hastane çıkışının içindeydi bölmek istemedim nasıl olsa gidiyor kalsın diye düşündüm zararı yok. iğne iplik nazar boncuğunu kıyafete dikmek için iğnelemeyi düşünmüyorum iğne batabilir açılıpta hem tedbirli insan üzerinde taşır sürekli.CIIRRTT durumu olur molur allah esirgeye:)) hasta bezinide hastaneye sordum gerek olmadığını söyledikleri için koymadım canım

:)) oldum olası kolonyayla aram olmadı canım benim kolonya içimi bulandırıyor o yüzden gerek duymadım ona ben

canım gelen giden bebeği sevip ellemek, okşamak isteyecek.
birini gorevlendir bence, kapıdan girene kolonya doksun.
dezenfekte etmesi için çok onemli, benim fikrim tabi. sen bilirsin.

canım hasta bezini hastane koyuyo ama genede lazım oluyo bana bitane yatağa serdiler o kirlendi bi tanede altıma koydular ama genede lazım oluyo ilk gün çok kanaman oluyo hemen kirleniyo mecbur değiştiriyosun canım hastanede kalıcan normal olursa 1 gün sezeryan olursa 2 gün yani o kadar üstünü kirletmez bebek zaten doğumdan sonrada emiyo uyuyo yani fazlasını kendine yük etme ama genede sen bilirsin

Öncelikle Hayırlı Doğumlar Canımm
Dilerim sağlıkla Alırısın Bebğini Kucagına

bence bi çoğu gereksiz eminim bi çoğunu kullanmadan geri getiriceksin eee malum bi kere evden çıktı o eşyalar yerinede öylece koyamacagın için hepsini yeniden yıka ütüle doğum sonrası pekbi işin olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…