- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Ben dedim.Bakın taşlayacaklar çıksın şimdiden taşlasın ama bence cücük kadar çocuğun ağzına bakıp iş yapmam
Öyle arkadaş olalım falana da inanmıyorum, ebeveyn ayrı arkadaş ayrı. 30 yaşında kadınım cücük kadar çocuk kendini benimle eşit tutamaz. Ebeveynin otoritesi her zamn olmali, benim catim altinda yasayanlar evimin kurallarina saygi duyar o kadar
Benden çıkan çocuğa hesap verecek de değilim canıma yettiğinde yeter artık derim susar oturur çok da kafamı bozarsa artık ne yapayım hırplamaktan başka çarem kalmaz. Annelerimiz terliği basmaktan gocunmazdı bakın hepimiz ne kadar efendi olduk.
Şİmdi konu sahibesi siz ya da eşiniz bir kez olsun bu çocuğa kızıp, yeter kes artık dediniz mi? Demediniz bence. O yüzden şımarıp tepenize çıktı şimdi de indiremiyorsunuz. Basın terliği bir kere hiperaktivite de kalmaz psikolojik problem de. Sizin çocuğun sorunu şımarıklık net
Evde bağrış seslerim 2 kat üstümüzden duyuluyormuş.
Oda cezası da var, yakasından tuttuğum gibi gidip koyduğum.
Yemek seçtiği için sofraya oturtmadığım aç bıraktığım, o yemeyi yiyene kadar başka bir şey vermediğim günler oldu.
Ayakkabısını giymiyor diye evden çıplak da çıkardım vs.
İşlemiyor ya işlemiyor, daha da deliriyor daha daha manyağa bağlıyor.
Geçen evde videosunu çekip öğretmenine attım, kadın şok oldu ‘burada hiç böyle bir çocuk değil adeta sinir krizi geçiriyor oğlunuz’ diyor.
Tamam idrak belki yapmadı şımarttı diyelim, e ben yaptım da sonuç gene aynı:)
Ha bunları yaptıkça ne oldu, çocuk özgüvenini kaybetti, içine kapandı o ayrı.
O da benim vicdan azabım ama sevmek de sövmek de olmadı.
Ayrıca malum bir küçüğü de var, onu da aynı yöntemle ben yetiştiriyorum.
Yaramazlıkta nirvana olsa da, yok yahu ne huyu ne suyu benziyor, bambaşka bir çocuk.
Abisini örnek alıyor, ona deliriyorum ama bende hata olsa, o da öyle olurdu diyorum artık.
Aşamadığımız bir durum var, bizden öte.
Yaradılışa ne yapsak ket vuramıyoruz, buna inanıyorum artık.