- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Benim oglumu ve esimi anlattiniz desem????
Ayni sorunlari bende oglumda yasiyorum. 4 yasinda oglum. Size acik konusacam ; gececek demiyorum cünkü gececek deyince insan bir umut icersinde oluyor ben misali. Siz alisiyorsunuz. Evet inanin ki zor olsada siz alisiyorsunuz. Bakin ben tam 4 yildir uykusuzum. Abartisiz bir sekilde söylüyorum. Bu 4 yil icersinde uykumu aldigim sayi belki en fazla 10 dur. Ama en fazla o da belki bir ikilem yani. Size tavsiyem akisina birakin ki ben de öyle yaptim. Oglumu 4 yasina gelinceye dek yanliz basima büyüttüm. Biraz isyan edecek olsam esim bagirir cagirdi. Beyefendi yardim etmeye bile tenezzül etmezken bagirip cagirma gibi bir yetkisi vardi. Sabirli olun. Oglunuz ne yaparsa yapsin unursamayin önemsemeyin. Kendiliginden pes edecektir. Zor bir cocugu büyütmek yipratici oluyor. Uykusuz kalindiginda bas agrilari cekilmez olur. Kendinizi yipratmamaya calisin. Unutmayin ki o sizin evladiniz caniniz. Biktim demenizi o kadar iyi anliyorum ki dedim ya sanki oglumu anlatmissiniz. Allahtan bol bol sabirlar dileyin. Gecmis olsun bu arada...
Ah hemşirem, gelin sarılayım size. Allah yardımcınız olsun sizin de. Aslında bir süredir iyi idare ediyordum ancak hasta olup okula gidemeyince başa sardık. Geçmeyecek ama şekil değiştiriyor işte. İki yaşındayken kafasını yere vuruyordu sinirlenince. Isırıyordu bir de. Onlar düzeldi, eşya fırlatma başladı. O düzeldi tırmalama başladı. Tazmanya canavarı gibi döne döne dağıtırdı evi eskiden. Şimdi yine dağıtıyor ama bilimsel araştırma peşinde. Deney yapıyor kendince. Sular köpükler, bantlar kalemler. Allah ne verdiyse.