- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
bu kadar rahat değilim
eniştenizi tuttumm.. bu zamanda 400 nedir beee..aslında tanıyınca oyle değil kendisi fazla ince ruhlu oyle olmayan erkekleri gorunce sınır oluyor arkasında da soyle dedi. Ben ablanla tanıstıgımda 10 sene once 1,200 lira maas alıyodum taksıtle pırlanta almıstım yaptığımı tam yapabilmek adına dedi.
marketin onunde durup 2 kiişi arabadan inip ayrı para vermek genel ilişkimizde onunda üslubuna ters benimde ters. araba park edilmeyecek yerlerde durduğuuzda oluyor oyle durumlarda ben iniyorum alıyorum. Ama buda onun benden maddi cıkarı olduğunun kanıtı değildir. Siz cok baska bıyerdn baskmıssınız olaya farklı bi bakıs acısı getirdiniz tesekkur ederim.
ironi mi yaptınız anlayamadım ama doğru bencee de. hiç almasa benimle evlenir misin dese ben zaten almadı demezdim bıynuna da atlardım ama durum boyle olunca üzüldüm.eniştenizi tuttumm.. bu zamanda 400 nedir beee..
konuyla ne alakalıysa onu soyledim bende zaten kendisi yabancı olduğu için parasını alamadı bankadan bikere isimle ilgili bi hata oldu mıktar vermek istemıyotum ama o donemde de bende ona verdm para 5 kurussuz gezırcek halım yoktu ama bunu niye soylıyım ki sımdı konuyu acıklarken. konumuzla bunun bi alakası yok :) boyle tepki gelceğini hiç tahmın etmemiştim.Burda herkesin hesabı kitabı ayrı demek ki..Bende eşimle sevgiliyken kimde varsa o öderdi. Hatta tatile gittik bütün masrafı ben çektim o sadece arabaya gaz doldurdu...Şehirimiz uzaktı 15 günde bir 700 km yol geliyordu e tabi bir yerde tıkandı kredi kartlarına kadar ben ödedim. Eşim ne çıkarcı bir insanmış demedim. Bankadan yüklü kredi çektim onun borcunu kapattım. Sonra nemi oldu..evlendik ve eşim mesleğini yapmaya başladı..Şimdi alma bana artık bişey diyorum gidiyor en pahalı kolye nerde onu alıyor, yüzük vs. vs. Şimdide en son çıkan beğendiğim bir tel var onu alacakmış, sırada araba falanÇok çıkarcıyız biz eşimle. Gözlerimiz dolar işareti yapıyor Alacak tabi ben onun en değerlisi isem bana alacak tabi. Sizde öyle düşünün burdaaki yorum yapan bizlere alacak değil ya. Aldır bacım insan kendine değer verdiği sürece karşıdaki de ona veriyor. Bu dünya böyle dönüyorsa ayak uydurmak lazım:))))
Yooo hayır dalga geçmedimm.. enişteniz haklı dedimm..bazı anlar ve yaşamlar vardır.. an gelmiştir evlenme teklifi etmiştir yüzüksüz.o anın gerektiği gibi olmuştur.. seve seve boynuna atlanılır veee evet denilirr. ama eğer bir erkek evlenme teklif edecekse ve hazırlık yapaıyorsa 400 liralık yüzük ve sonrasındaki davranışları ters ve uygunsuz olmuşş..ironi mi yaptınız anlayamadım ama doğru bencee de. hiç almasa benimle evlenir misin dese ben zaten almadı demezdim bıynuna da atlardım ama durum boyle olunca üzüldüm.
anammm değişik bir bakış açısı bu açıyıda tuttummSevgilinizin pırlantaya bakış açısı farklıdır belki. Pırlanta benim gözümde kan ölüm ve sömürü demek. Az çok okuyan, araştıran bir adamsa belki o da öyle düşünüyor olabilir. Ki zamanında eşime asla pırlanta istemediğimi, evlilik teklifinde pırlantayla gelirse kabul etmeyeceğimi söylemişliğim vardır. Şimdi cam taşlı bir tektaşım var. Satmaya kalksak 50 lira bile etmez. Bence hiç almasa da olurdu ama böyle gelmiş böyle gider diye düzene ayak uydurmaya çalışmış benim bey.
Yok hayır o tarz düşünceleri yok. Resmen layık görmemiş bundan ibaret.Sevgilinizin pırlantaya bakış açısı farklıdır belki. Pırlanta benim gözümde kan ölüm ve sömürü demek. Az çok okuyan, araştıran bir adamsa belki o da öyle düşünüyor olabilir. Ki zamanında eşime asla pırlanta istemediğimi, evlilik teklifinde pırlantayla gelirse kabul etmeyeceğimi söylemişliğim vardır. Şimdi cam taşlı bir tektaşım var. Satmaya kalksak 50 lira bile etmez. Bence hiç almasa da olurdu ama böyle gelmiş böyle gider diye düzene ayak uydurmaya çalışmış benim bey.
E bide zaten 10 binliralıkta yüzük olsa neyapıcam ki? Satıp parasını yicek halim yok ayrılık olursa zaten iade edicem yine onun olcak. Kırıldığım noktayı anlayan cok az kişi oldu bırda sizde onlardan birisiniz.Paragoz gormedim ben hic sizi.
Durumu cok cok yerindeyse
Gunluk yemegine gezmesine sigarasina ayirdigi para degerinde yuzuk alamaz.
Sizi davet ettigi yerde hesabi kendi oder tabii ki. Ki sizde yiyici olsaniz hediye vs almazsiniz.
Sigara muhabbetinde de haklisiniz
O gidiyorken bana da al diyebilirsiniz.
Cikarip para uzatilir mi?
Ben esimden birsey isterken parasinimi vericem..
Hic takilmayin boyle devam edin
Mutevazi takilanlar,ne oluyor.
Bas taci edilmiyor.
bosverrrrrrr.Baktin olmuyor sepetlersin.
Anladim cnm merak etme.E bide zaten 10 binliralıkta yüzük olsa neyapıcam ki? Satıp parasını yicek halim yok ayrılık olursa zaten iade edicem yine onun olcak. Kırıldığım noktayı anlayan cok az kişi oldu bırda sizde onlardan birisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?