- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Siz evlendikten 1 yıl sonra ilişkiye girin o halde adam sıkılmasın 1 yıl daha uzasın ilişkiniz.sıkılmış demekki 1 yıldır
neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık
adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi
bu kadar rahat değilimSiz evlendikten 1 yıl sonra ilişkiye girin o halde adam sıkılmasın 1 yıl daha uzasın ilişkiniz.
Bu durun size zarar verir. Oyuzden uyarmak istedim. Gidin ilişkiye girin demiyorım tabi ki ama. Kendinizi biri sizle ilişkiye girince işi sizle bitti diye de görmeyin. Siz değerlisiniz onun dısında da sahip olduğunuz baska insanların size özendiği bissürü parçanız vardır eminim.bu kadar rahat değilim
Konunun cinsellikle hic ilgisi yokbu kadar rahat değilim
Sizin mantık küçükken söylediğimiz aldım verdim ben seni yendim şarkısında kalmış anlaşılan.neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık
adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi
sen bosver kotu yorumlari. sevglini iyi tanımaya cals sakin hemen evlenyim deme. baktn olmuyo oglan senin tahmin ettgin gibi parayi basa kalkmaya devam ediyo bian once yollari ayrmaya bak. evlennce bosanmak daha zor olur psman olma.demek istediğim bu ama kimse anlamadı beni. paragoz oluverdim cok saskınım .
Zannetmiyorum acıkcası cunku ben bi görüşte anlayan bi ünsan değilim sonradan öprendim fiyatınıda zatenKarşınızdaki insanın maddi olarak rahat olmasından dolayı biraz talepkar yaklaşımlarınız olmuş istemsiz bile olsa.
Yüzüğü verdiğinde yüzünüzde bir hayalkırıklığı ifadesi oluşmuş olabilir mi?
Bunlar da davranışlarına yansıyıp sizi terslemiş olabilir.
bir günde birşey yapmadan 300 tl harcıyor yani hemen muhasebeci mantığıyla düşüneyim 300*30=9000 tlArkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?