• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Senin maddi durumun nasıl? Muhtemelen günde 300 lira harcayacak kadar değil
Ama iş erkeğe geldiği zaman harcamaması neden enteresan?
Üstelik zorunuza giden yüzüğün ucuz olması
Paragöz oldum diye kızmışsınız ama üzgünüm sizin için önemli olan karşısınızdakinin maddi gücü..

Paragöz oldum diye kızmışsınız ama üzgünüm sizin için önemli olan karşısınızdakinin maddi gücü..
parayı basan düdüğü çalıyo

maddi durumum el verdiğince bişey sakınmam, ilişki yasadığım kişidende onu beklerim. maddi durumum değil ama karakterim su sekilde, cebimde son 10 lira varsa ve bana bakkala giderken bana da sigara al dediyse once elindekini bitir demeye utanırım. son 10 liramla alırım.

maddi durumum el verdiğince bişey sakınmam, ilişki yasadığım kişidende onu beklerim. maddi durumum değil ama karakterim su sekilde, cebimde son 10 lira varsa ve bana bakkala giderken bana da sigara al dediyse once elindekini bitir demeye utanırım. son 10 liramla alırım.
sen de kendin gibi birini bul o zaman

kırılma ama ben bu ilişkinin çok sağlıklı şekilde yürüyeceğine inanmıyorum. işin içine hesaplar kitaplar girmiş. o verdiğini sayıyor sen aldığını. laçkalaşmamalı ilişkiler...

bende olsam bende alınırdım ben sizi haklı görüyorum o kadar para harcıyan bir kişi neden bana ucuz bişeyler alsınki yada 1 paket sigara almak o kadar zor mu he bana para harcamak zorunda mı asla ama işin içinde sevgi yoksa harcadığı paraya kıyamıyor demektir.ben asla maddiyatçı bir insan değilim ama karşımdaki kişiyi seviyorsam ne kadar param varsa en iyisi almaya çalışırım yoksada yoktur zaten umrumda dahi olmaz.belki siz istemsiz hareketlerinzle yanlış anlaşılmış olabilirsiniz sevgiliniz tarafından bundan sonraki hareketlerine bakın derim ben ona göre hareket edin.

Ben verilen tepkileri garip buldum.
Bu adam günde en az 300 lira harcayan bir adam demek ki durumu iyi, bu adamin takildigi yerler tabii ki pahali restoranlar olacak. Kendisi öyle yerlerde yiyipte sevgilisini 5 liraya köfte yemeye götürmesi okuzluk olurdu zaten .
Ki bir sigaranin hesabini yapmasi ayri kabalik, 7 lira yani ne ki ?
Bence bu adam pek olmamis ...

Yani ben olsam ben de kirilirdim.

Adamin belli maddi durumu iyi ama aldigi yuzuk maddiyatiyla oranttili degil. Benim derdim yuzugun fiyati olmazdi, sonucta parmagimda gezecek, 300 tl olsa ne 30000 tl olsa ne ?

Lakin burda adamin bakis acisi onemli, ben olsam kendimi degersiz hissederdim. Ben sevdigim erkekten ilgi gormeyi, deger gormeyi beklerim, yani adam biraz ozensin , yuzuk gibi bir hediyeyi ozene bezene secsin isterim. Burda fiyat onemli degil ama adamin parasi varken yuzugu para harcamaya deger bulmamasi onemli. Kendisi telefona 20000tl verip, bana 300 tllik yzuuk takiyorsa ben degrsiz hissederim arkadas. Ozene bezene alinmamis, amaaaaan alsin bir yuzuk taksin parmagina iste diyorsa ben kirilirim. maddiyat degil niyet onemli kesinlikle, bana o ozeni , o degeri gostermiyorsa adam ben yuzune bakmam bir daha.

Onemli olan rakam degil zaten, gucun yettigince sevdigine en iyisini, en guzelini vermek kafasinda olmak.

Son düzenleme:
Var ya böyle erkekleri nar çubuğuyla döveceksin, sevgili falan yapma kardeşim zoruna gidiyorsa para harcamak, tek takıl yalnız öl, erkek dediğin böyle basit hesaplara girmez, karşıdaki tabi böyle basit hesaplara girmemeli gerekirse topun altına girer o öder, bir gün de değişmiş artık ne oldu pişman mı bilemem onu zamanla görürsünüz artık bir daha lafını ederse susmayın konuşun.

Kendine gelince bolluk içinde size gelince cimri davranması hiç olmamış ,biraz daha gözlemleyin bence .

Zaten bi yere gidince hesabı erkek öder yüzüğü de erkek alır maddi durumu ne olursa olsun bunu erkek yapar,bütçesine göre. Ama sizin de nasıl davrandığınızı bilmiyorum tabi o nedenle yargılamak istemiyorum.

Kasikla verip sapiyla cikarmak denir buna, sonradan lafini edecegi seyi niye yapiyor? O kadar zoruna gidiyorsa goturmeseymis. Yedirdiginin, aldiginin lafini eden adam dupeduz gorgusuzdur benim gözümde.
yuzuk konusunda da haklisiniz bence, onemli olan yuzugun fiyati degil, ama atiyorum aylik 2 bin lira geliri olan biri 200 liralik yuzukle evlenme teklif ederse bu comertlik, 20 bin lira geliri olan ederse cimriliktir. Cimri insani da hic sevmem :KK14:

Back