- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
boyle bile olsa birinin kırgınlığı sizi mutlu ediyor, cok enteresansınız.eskisi zugurttu Zengin oglani kaptim diye dusunurken yuzugun ucuz(!) olmasi hayalkirikligina ugratmis anlasilan hanimkizimizi Ve ailesini
parayı basan düdüğü çalıyoSenin maddi durumun nasıl? Muhtemelen günde 300 lira harcayacak kadar değil
Ama iş erkeğe geldiği zaman harcamaması neden enteresan?
Üstelik zorunuza giden yüzüğün ucuz olması
Paragöz oldum diye kızmışsınız ama üzgünüm sizin için önemli olan karşısınızdakinin maddi gücü..
maddi durumum el verdiğince bişey sakınmam, ilişki yasadığım kişidende onu beklerim. maddi durumum değil ama karakterim su sekilde, cebimde son 10 lira varsa ve bana bakkala giderken bana da sigara al dediyse once elindekini bitir demeye utanırım. son 10 liramla alırım.Senin maddi durumun nasıl? Muhtemelen günde 300 lira harcayacak kadar değil
Ama iş erkeğe geldiği zaman harcamaması neden enteresan?
Üstelik zorunuza giden yüzüğün ucuz olması
Paragöz oldum diye kızmışsınız ama üzgünüm sizin için önemli olan karşısınızdakinin maddi gücü..
siz nekadar terbiyesiz bi insansınız?parayı basan düdüğü çalıyo
sen de kendin gibi birini bul o zamanmaddi durumum el verdiğince bişey sakınmam, ilişki yasadığım kişidende onu beklerim. maddi durumum değil ama karakterim su sekilde, cebimde son 10 lira varsa ve bana bakkala giderken bana da sigara al dediyse once elindekini bitir demeye utanırım. son 10 liramla alırım.
derdin polemik yaratmak farkındayım için nefret dolu.sen de kendin gibi birini bul o zaman
aynı sey aklıma geldi :)) belki de..Belki adam evlenme teklif ettiğine pişman oldu
kırılma ama ben bu ilişkinin çok sağlıklı şekilde yürüyeceğine inanmıyorum. işin içine hesaplar kitaplar girmiş. o verdiğini sayıyor sen aldığını. laçkalaşmamalı ilişkiler...maddi durumum el verdiğince bişey sakınmam, ilişki yasadığım kişidende onu beklerim. maddi durumum değil ama karakterim su sekilde, cebimde son 10 lira varsa ve bana bakkala giderken bana da sigara al dediyse once elindekini bitir demeye utanırım. son 10 liramla alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?