• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Gerçekten seviyorsam karşımdakini 10 tllik yüzügünü bile özenerek takarım parmagıma bu açık ve net!!!
ama ilişki maddi boyutta ilerliyorsa herşey göze batar sigara olayı Çok çirkin o pakedi Ona fazlasıyla iade ederim...

yüzüğe takıldınız bence, sigara olayı falanda tuzu biberi olmuş..
ama aslında siz haalen yüzüğün değerindesiniz..
ki 1 günde yediği paraya yüzük almış diye düşünüyosunuz -bence-

yüzüğe takıldınız bence, sigara olayı falanda tuzu biberi olmuş..
ama aslında siz haalen yüzüğün değerindesiniz..
ki 1 günde yediği paraya yüzük almış diye düşünüyosunuz -bence-
yalan değil oda aklıma gelyor yuzuk değil bu bi hediye de olabilir di atıyorum telefonda olsaydı kendi günde 5,000 harcarken bana 500 liralaık telefon alsa ona da bozulurdum . Hiç almasa alsın da ıstemezdım oda ayrı bı konu ama bişi yapıldıysa dusunerek yapılmalı.

aman takma bence erkekler böyle detaylı düşünmezki....düz mantık yapmış hiç alınmaaa.taşlamaya gelincede ,aynen böyle burda

Gerçekten seviyorsam karşımdakini 10 tllik yüzügünü bile özenerek takarım parmagıma bu açık ve net!!!
ama ilişki maddi boyutta ilerliyorsa herşey göze batar sigara olayı Çok çirkin o pakedi Ona fazlasıyla iade ederim...
cok zengin cok sevdiğiniz 10 lirayı para olarak bile gormeyen biri size 10 tl lik yüzük almaz umarımda sizde ozenerek takmak zorunda kalmazsınız. durumu ona musaıt olması ayrı bısey cunku oyle olsa bende ozenerek takardım. tesekkur ederim yorumunuz için.

bence asıl sorun yüzüğün pahalı olmaması.sevgiliniz maddi durumu iyi ve çok para harcayan biri ancak size gelince 400 liralık bir yüzük almış diye içerliyorsunuz doğru mu?

bence hem sevgiliniz hem siz bu ilişkiye hesap-kitap durumlarını çok karıştırmışsınız.

ben mi yanlısım yani? ilişkiyi maddi oolarak gördüğüm yok kımde varsa o oderdi bu zamana kadar ama evlenme teklifi ettiği yerde de ben odicek halim yok yada bakkala ındığınde ar

evlenme teklifi ettiği gece yapması gucume giden benim.
Kendi sigaranızı neden sevgilinize aldırıyor sunuz ki? Yemek falan neyse de herseyi ondan beklemeniz maddi ilişki olduğunun kanıtı.

bence asıl sorun yüzüğün pahalı olmaması.sevgiliniz maddi durumu iyi ve çok para harcayan biri ancak size gelince 400 liralık bir yüzük almış diye içerliyorsunuz doğru mu?

bence hem sevgiliniz hem siz bu ilişkiye hesap-kitap durumlarını çok karıştırmışsınız.
belkide haklısınız onun gidip ucuzunu secmesi benimde ucuz diye gücüme gitmesi karsılıklı hatalar olabilir. en mantıklı yorumlardan biriydi tesekkur ederim.

yalan değil oda aklıma gelyor yuzuk değil bu bi hediye de olabilir di atıyorum telefonda olsaydı kendi günde 5,000 harcarken bana 500 liralaık telefon alsa ona da bozulurdum . Hiç almasa alsın da ıstemezdım oda ayrı bı konu ama bişi yapıldıysa dusunerek yapılmalı.
ama bu söyledikleriniz, sizin beklenti içinde olduğunuzu doğrular nitelikte..
çok zengin olması, bol bol harcaması, ''size harcama yapması zorunluluğunu'' doğurmuyor ki..
bence sizin ileriniz olmaz..
buna benzer pek çok şey yaşarsınız..
sizin beklentileriniz onun maddi durumuyla orantılıyken, arkadaşınız ucuz şeylerde alabiliyor yani..
alır da zaten hiç bir mecburiyeti yok yani..
kendisine yüzlerce lira harcarken size 10 lirayada hediye verebilir.. bu onun tercihi..
ama siz bu durumda mutlu olmuyorsunuz.. hediye olduğu için sevinmiyorsunuz, değeri az olduğu için üzülüyorsunuz..

Kendi sigaranızı neden sevgilinize aldırıyor sunuz ki? Yemek falan neyse de herseyi ondan beklemeniz maddi ilişki olduğunun kanıtı.
marketin onunde durup 2 kiişi arabadan inip ayrı para vermek genel ilişkimizde onunda üslubuna ters benimde ters. araba park edilmeyecek yerlerde durduğuuzda oluyor oyle durumlarda ben iniyorum alıyorum. Ama buda onun benden maddi cıkarı olduğunun kanıtı değildir. Siz cok baska bıyerdn baskmıssınız olaya farklı bi bakıs acısı getirdiniz tesekkur ederim.

ama bu söyledikleriniz, sizin beklenti içinde olduğunuzu doğrular nitelikte..
çok zengin olması, bol bol harcaması, ''size harcama yapması zorunluluğunu'' doğurmuyor ki..
bence sizin ileriniz olmaz..
buna benzer pek çok şey yaşarsınız..
sizin beklentileriniz onun maddi durumuyla orantılıyken, arkadaşınız ucuz şeylerde alabiliyor yani..
alır da zaten hiç bir mecburiyeti yok yani..
kendisine yüzlerce lira harcarken size 10 lirayada hediye verebilir.. bu onun tercihi..
ama siz bu durumda mutlu olmuyorsunuz.. hediye olduğu için sevinmiyorsunuz, değeri az olduğu için üzülüyorsunuz..
haklısınız belki de.. ben erkeğin kendinden asağıda değil yukarıda tutanını istiyorum ama o oyle dusunmuyor, tesekkur ederim.

belkide haklısınız onun gidip ucuzunu secmesi benimde ucuz diye gücüme gitmesi karsılıklı hatalar olabilir. en mantıklı yorumlardan biriydi tesekkur ederim.

teşekkürler.

aslında mantık hatanız yok düşününce bu adam oraya buraya çok para harcıyor neden bana gelince en ucuzunu tercih ediyor diye bir çok kadın sorgulayabilir ben bunda paragözlük bir durum görmüyorum.ancak işin içine maddiyatı çok katarsanız bu iş yürümez.

neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık

adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi
kendiiniz lütfen bukjadar değersiz görmeyin bi insanın sizden alabilceği tek sey 1 et parcası değil ki onu alalı 1 yıl oldu zaten işi biteli cok olmustu sizin mantığınızla.

neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık

adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi

off off beklenen yorumlar geldi,bende birisi o kısma ne zaman takılacak diyordum.kolay gelsin sana konu sahibi.

almak-vermek ne ya? neyi almış,satılıyo mu ki o tür şeyler.

yani içtiğim sigara da 7 tl para bile değil diye düşünüyorumda massallah burda herkes kursağından 1 tl erkek parası gecirmemiş insanlarmıs, markete esi ya da sevgilisi inerken para odeemek için 2 kiişi inen evlenme teklifi aldığı gece restoran hesabına ortak olan insanlarmıs. ben yanlıs yere konu acmısım sanırım.
Konu bu değil aslında, sürekli bi rakam telaffuz edildiği icin insanlara garip geldi. Adam hem cok zengin hem hesapcı. Demek ki kendine harcamayı seviyor sadece.

Back
X