• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

durumu iyi olsun yada olmasın, bir insanın parası var diye birşey aldıramaya çalışmak bana göre ters..
bir şey aldırmaktan kastım misal, ben 200TL hesap ödeyecek bir yere gitmem.. buna minnet etmem yani..
o öder belki benim cebimden bişi çıkmaz ama ona minnet etmek istemem.. kimde varsa o öder demişsiniz muhtemelen hep o öder.. bence siz sürekli ondan geçinmeseydiniz, o da size pırlanta alırken bir keze ile düşünmezdi..

durumu iyi olsun yada olmasın, bir insanın parası var diye birşey aldıramaya çalışmak bana göre ters..
bir şey aldırmaktan kastım misal, ben 200TL hesap ödeyecek bir yere gitmem.. buna minnet etmem yani..
o öder belki benim cebimden bişi çıkmaz ama ona minnet etmek istemem.. kimde varsa o öder demişsiniz muhtemelen hep o öder.. bence siz sürekli ondan geçinmeseydiniz, o da size pırlanta alırken bir keze ile düşünmezdi..
yani gitmeme gibi bi seceneğim olamazdı hazırlan aksam suprizim var dedi. onun dısında gecınmek kaba bi tabir ilişkimizin ıcınde oyle bi durum yok.

eniştem kuyumcu eve yüzükle girip aileme gosterince direk 300 liranın ustunde değil gibi bişey soyledi. ordan biliyorum.

Aile içinde alınan yüzüğün fiyatını mı konuştunuz :KK57:
Sorunu kesinlikle kendinizde aramalısınız bence, eLmayRa eLmayRa ya katılmadan edemeyeceğim şu durumda.

enişteniz pırlantadan anlıyor mu ? her kuyumcu anlamıyor çünkü pırlantadan . belki de kıskandı enişteniz almadıysa kendisi olabilir yani :) ama fiyatın ne önemi var 200 tl olsun isterse. arabadan siz inip alsaydınız sigarayı . beklerseniz olmaz. bir de onun yerine hediye alıyorum drmişsiniz ama aynı şey değil kesinlikle. erkek kız olarak bakmayın olaya ve siz de elinizi cebinize atın.
eniştem kuyumcu eve yüzükle girip aileme gosterince direk 300 liranın ustunde değil gibi bişey soyledi. ordan biliyorum.

gercekten boyle mi goruyorsuunuz? genel olarak kimde varsa o oder ki o odetmediğinde hediye alırım hep hesap parasına denk gelebilcek. ama evlenme teklifi etttiği gecenin uzerinden olduğu için bu konusmalar rahatsız oldum.
Bana öyle göründü.

Siz öylesiniz demiyorum belki bu durumu size sevgiliniz yaratıyo ama yerinizde olsam ondan hicbirsey istemem, tek dal sigarasını bile almazdım. Söylediği seyler cok cirkin.

Bana öyle göründü.

Siz öylesiniz demiyorum belki bu durumu size sevgiliniz yaratıyo ama yerinizde olsam ondan hicbirsey istemem, tek dal sigarasını bile almazdım. Söylediği seyler cok cirkin.
bende asla istemem ki yüzüğü kafasına attım zaten geri dediğim gibi eskiden boyle değildi arabadan birliket inip sigara almayı dusunemedim ki o beni almaya gelirken ben onu kapıda beklerken oda istiyor bende ona alıyorum hiç sorun değil tabi ama ilk defa görünce gucume işte

Erkekler böyle para harcamak pahalı hediyeler almak gibi şeyleri aslında sevmiyor yani yok bundan hoşlanan erkek. Kızı tavlamak için yada ayıp olmasın diye gidilir o 100 gram ete 100 lira ödenen yerlere. Is ciddiye binince aman artık yabancı değil kafasına girmiş olabilir. Biraz hızlı adapte olmuş olaya sadece

Her iliskinizde bir yuzuk mu takiyorsunuz? Hepsinin de fiyatina kadar biliyorsunuz?
Ama varya 400 liralik yuzugu gorunce cok şok olmussundur. :KK70::KK70:Kabul et 10bin liralik yuzuk bekliyordun degil mi??:KK53::KK53:

Neyse yuzukten sonra bunlari taktigina göre ayriladabilirsin...:KK14:

aslında tanıyınca oyle değil kendisi fazla ince ruhlu oyle olmayan erkekleri gorunce sınır oluyor arkasında da soyle dedi. Ben ablanla tanıstıgımda 10 sene once 1,200 lira maas alıyodum taksıtle pırlanta almıstım yaptığımı tam yapabilmek adına dedi.

Bu size göre incelik olabilir ama bana göre tam bir özenti. Pırlanta alamayanlar tam yapmıyorlarmı.
Oldu 1.200 maaş al 20.000 liralık pırlanta al (atıyorum.)
Enişteye bak baldızını al durumu olmuş sizde..
Neyse ya ben karışmayım.:63: Bu tür şeyler bana göre gösteriş

Her iliskinizde bir yuzuk mu takiyorsunuz? Hepsinin de fiyatina kadar biliyorsunuz?
Ama varya 400 liralik yuzugu gorunce cok şok olmussundur. :KK70::KK70:Kabul et 10bin liralik yuzuk bekliyordun degil mi??:KK53::KK53:

Neyse yuzukten sonra bunlari taktigina göre ayriladabilirsin...:KK14:

nişan attım daha once ve üzerine evlenme teklifi aldım. durumunu zorlayarak bişey alması bana verdiği değerdir 10,000 liralıkta olsa 5 binliralıkta ayrılırken iade edilecek bi yüzük neticede bu para kısmından cok ne layık gormus kısmındayım satıp parasını yemicem her ilişkide yüzük ayrılınca iade edilir diye biliyorum ben. Fiyatlarını tabi ki biliyorum. Üzerimde tasıdığım herseyin fiyatını bildiğim gibi.

Erkek elbette maddi manevi bir şeyler yapacak, şimdi değilse ne zaman yani..zaten evlendikten sonra bunlar pek olmuyor. O yüzden ben durumunda bir acayiplik görmedim.
Bir de erkek para harcamadığı kızın kıymetini bilmiyor.
Mütevazi olunca da madalya takmıyorlar merak etme, hiçbir kıymeti de olmuyor.
O yüzden bırak, harcama deme ya da mütevazi davranma.
Aslında böyle harcadığı parayı laf eden erkeklere para yiyici, görmemiş, yamyam gibi kızlar müstahek da neyse...

Erkek elbette maddi manevi bir şeyler yapacak, şimdi değilse ne zaman yani..zaten evlendikten sonra bunlar pek olmuyor. O yüzden ben durumunda bir acayiplik görmedim.
Bir de erkek para harcamadığı kızın kıymetini bilmiyor.
Mütevazi olunca da madalya takmıyorlar merak etme, hiçbir kıymeti de olmuyor.
O yüzden bırak, harcama deme ya da mütevazi davranma.
Aslında böyle harcadığı parayı laf eden erkeklere para yiyici, görmemiş, yamyam gibi kızlar müstahek da neyse...
yani içtiğim sigara da 7 tl para bile değil diye düşünüyorumda massallah burda herkes kursağından 1 tl erkek parası gecirmemiş insanlarmıs, markete esi ya da sevgilisi inerken para odeemek için 2 kiişi inen evlenme teklifi aldığı gece restoran hesabına ortak olan insanlarmıs. ben yanlıs yere konu acmısım sanırım.

Back
X