- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
sigaranızzı o na aldırmanız,izin hakkında yanlış düşünmesine neden olabilir..benzin parası günde 3 paket sigara parası evde yemek yemez onların parası oyle yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sigaranızzı o na aldırmanız,izin hakkında yanlış düşünmesine neden olabilir..benzin parası günde 3 paket sigara parası evde yemek yemez onların parası oyle yani.
:))demek ki sizinle ciddi düşünmüyor, bir kaç ay sonra ayrılacağım kıza ne diye pahalı bir yüzük takayım demiştir.. sonuçta kendi yemesi başka, size yedirmesi başka..
sen şimdi arkadaşımı haklı buldun?Var ya böyle erkekleri nar çubuğuyla döveceksin, sevgili falan yapma kardeşim zoruna gidiyorsa para harcamak, tek takıl yalnız öl, erkek dediğin böyle basit hesaplara girmez, karşıdaki tabi böyle basit hesaplara girmemeli gerekirse topun altına girer o öder, bir gün de değişmiş artık ne oldu pişman mı bilemem onu zamanla görürsünüz artık bir daha lafını ederse susmayın konuşun.
Evet var 250 ye bile var.Seni haklı görüyorum kesinlikle. Ama yüzüğün 400 tl olduğunu nerden biliyorsun. Ben hiç duymadım 300 e 400e yüzük.
Son olarak cimri insanla ömür geçmez :) ya da sürekli parasının lafını yapanla. Uzaklaşarak kaç
Ben secmiyorım ama bu seceneğide ilk düşündüm. Sonra dedim e ozaman neden evlenme teklifi?Sizin icin surekli boyle buyuk harcamalar yapiyorsa, pahali restoranlar gibi, sigarasi bilmemne ihtiyaci gibi, artik sinirleri bozulmus, kendini maddi olarak kullaniliyor gibi hissetmis olablilr. Gidilen restoranlari, harcanan parayi sen seciyorsan hele... Patlamistir belki sonunda.
Bir de birinin kendine bol kese harcamasiyla baskasina harcamasi bir olmuyor. Kendi hergun 300 lira harciyor diye sevgilisine de harcayacak degil, yuzugun en pahalisini sececek degil. Insan kendi yedigi paraya acimiyor ama baskasina yedirdigine aciyor, bu boyle.
Evet var 250 ye bile var.
neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık
adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi
Altın mı değil acaba. Valla ucuzmuş anneciğime alayım ben bunlardan.Evet var 250 ye bile var.
Kendi zengin koca arayıp bulamadıysa içine dert olmuş demek. Takılma onun dediklerine sen. İlk başta seni biraz suçlu bulmuştum ama konu ilerledikçe sana hak vermeye başladım.siz nekadar terbiyesiz bi insansınız?
ben ilişkide yüzgöz olduklarını düşündüm fazlaıyla..Kendi zengin koca arayıp bulamadıysa içine dert olmuş demek. Takılma onun dediklerine sen. İlk başta seni biraz suçlu bulmuştum ama konu ilerledikçe sana hak vermeye başladım.
Daha önce buna benzer hareketlerini yakalanmış mıydın?
para olmayınca sorunda olmuyor demek:))Sadece 3 sayfa yorumlara baktım verdiğiniz xevaplar falan. T l bakan gözLerini gördğm bende yapcak bişe yoK. Hiç masum gelmedi bu ilişki....
ucuz altın yüzük alacağıma gümüş almayı tercih ederim taviyem:)Altın mı değil acaba. Valla ucuzmuş anneciğime alayım ben bunlardan.
Şaka bi yana maddiyat pek önemli olmadı benim için.hatta eşim fakir:) teklif bile etmedi bana.. Ondan 3000lik bir yüzük beklemedim .sevgilin bunca zaman bonkor davranmış haliyle öyle bir yüzük beklemezsin. Ben anneme özel günlerde alırken bile orta karar alırım.param yoksa biriktirir alırım yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.
Beklentiyi yükseltmiş adamcağız.e bundan dolayı da kaybetmesi normal bence .
Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
Nasıl ona bana sigara al diyosunuz anlamadım çok şaşırtıcı 6yıllık evliyim eşimdem bi şey isteyemem kolay kolayArkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
aman ha aman okadar zor okadar zorki anlatamam bende başta ufak tefek şeylere takılmadım düşün şimdi o beni bi kere yemeğe götürünce diğer sefere hesabı bana ödetiyor eve bişey mi alınıyor mutlaka yarısını benden alır . he ben de bazen gıcık oluyorum vermıyorum para bu sefer tek başına bu evin yükü bende diye saçmalaya biliyor ben yandım sen yanma arkadaşım