Hanımlar iki arada bi derede kaldım, yardım lütfen.

Sen de yumurtlama günlerini geçiştir canım. Bir de bakalım ilk ay hamile kalacak mısın zaten hemen.
Demokraside çareler tükenmez.

Ben geçtiğimiz aylarda ilk deneme saylabilecek kadar kısa sürede hamile kaldım bir düşük yaptım.
Şimdide 2 aydır deniyorduk kalamamıştım ama geçtiğimiz günlerde kalmışmıyımdır acaba diye telaşa düştüm :) Reglden hemen sonraki günlerde hamile kalma riski nedir? İnşallah kalmamışımdır şuan.

Olur mu olur Allahtan başka kimse bilemez. Ama normalde regl den hemen sonra olması mümkün değil. Yumurtlamamış oluyorsun ölü günler gibi bir şey aslında.
ay devlet meslesi gibi olmuş senin bebek olayı.

Aynı parayı geçtim daha azına bile razıyım şuan. Çünkü kendi sektöründe ileri gelen firmalardan biri bu firma.
Belki şimdi az paraya çok iş yaparım ama bi meslek sahibi olurum. 24 yaşında boş boş bilgisayar başında oturmaktansa kendi adıma geleceğim adına verimli olurum.

kısacası maasın degısmedımı yanı ?
Evet hamlanmak dıye bısı var ama aldıgın maas ıstanbul sartlarına gore hakketten az ben olsam herhalde otururdum oturdugum yerde :)

Olur mu olur Allahtan başka kimse bilemez. Ama normalde regl den hemen sonra olması mümkün değil. Yumurtlamamış oluyorsun ölü günler gibi bir şey aslında.

ben her defasında bu sekılde hamıle kalıyorum :26:

Sorma ya herşeyimiz tamda bi bbeğimiz eksikti sanki.
Allah aratmasın, Allahın gücüne gitmesin. Ama herşeyin bi zamanı var yani.
Ben hayatımın hiçbir evresini planlayrak hareket etmedim, o yüzden bi baltaya sap olamadım ve hep bişeylerle mücadele etmeye çalışıyorum.
En azından elime böyle bi şans geçmişken bunu değerlendirmek istyorum, ikimizinde işleri oturduğunda çocuk sahibi olasak ne bu acele anlamıyorum ki.

Senin farklı bir durum canım. Senin hormonların o yönde çalışıyor hep

bundan sonra gebelık dusunursem reglıden 1 gun once reglının bıttıgı gun olarak calısıcam :)
Allah aratmadan versın kolaylıkla versın , Kucaklarımıza almayı nasıp etsın

Maaş knuşmadım canım.

Ya lola sen ayrılıyorsun da kendini garantiye almadan sen ayrılıyorsun da sonra pürüz çıkarmasınlar? Bizim burada bir işçi vardı. Geldi bir gün ayrılacağım dedi. Ne yapacaksın dedik de “istasyonun orada Köfteci Ali var,orada çalışacağım” dedi. Ayrıldı da, sonradan duyduk ki adam işe almaktan vazgeçmiş.
Sen şimdi tanıdık diyordun da aslında benim midemi bulandıran bir şey var. Bir patronun eşi o iş yerinde çalışıyorsa canım canını sıkmak istemem ama çok üzülürsün orada.

bundan sonra gebelık dusunursem reglıden 1 gun once reglının bıttıgı gun olarak calısıcam :)
Allah aratmadan versın kolaylıkla versın , Kucaklarımıza almayı nasıp etsın

Amin cute. Ben de bakayım yazın 3 ay şans vereceğim kendime olursa nasibinde varsa olur. Olmazsa kepenk kapatacağım artık.

Amin cute. Ben de bakayım yazın 3 ay şans vereceğim kendime olursa nasibinde varsa olur. Olmazsa kepenk kapatacağım artık.

ay ipekkk cıddımısınnn eee
geyıkte takıla takıla modaya uymak gerek dıye dusunuyorsun dımııı senın yas kactı pekı cocuktan sonra calısmayabılırmısın?
kadesa dogrudumu haber alamadım hıc :)

33 yaşındayım cute.80 liyim 34 ü yaşıyorum sanırım.
Çok gel gitler yaşıyorum. Aslında olması lazım kardeşi ama nasıl olacak, nasıl bakacağım. Çok zor. Yaş ilerledikçe bu düşünce zorlaşıyor insanda.
Küçükken kardeşler çok kavga eder ama şimdi varlıkları yetiyor. İyi günde, kötü günde..
Karar veremiyorum işte. Annem bakamaz artık. Kızım da okula falan başlarsa ben bir süre çalışmam hem de hayalimdekileri yaparım belki.
Haziranda kardeşimin eşi doğum yapacak bir kucağıma alayım yeniden bir bebek nasıl olur diye. Yazın deneyebilirim.
İşin ilginç yanı eşim de kararız. Hadi lola nın eşi gibi istese ben de biraz eğilimli olabilirim de gaza getirmiyor ki beni.
Ve son senem oldu oldu olmadı artık düşünmeyeceğim.

Hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsun İpekcim Haberlerınızı beklıyoruz ınsallah

Canım beni işe aldıran zaten patronun eşi, kendisi 40lı yaşlarında bir bayan. O ön ayak oluyor, patronun kendisine öneriyor. Ki daha öncede farklı zaman aralıklarında 1 er yıl kendileriyle çalıştım. Okul gibi sebeplerle ayrıldım. Eşten yana sıkıntım yok.

Evet kendimi garantiye almadan ayrılıyorum, ama bu riske girmeye değer görüyorum. Aslında adam net konuştu ama prensip gereği şuan biyerde çalıştığın için anlaşma yapmıyorum dedi.

Ben gidicem çark ederlersede, ben cesaret edipte ayrılamıyorum buradan çıkmak için sebep olmuş olur, kısmet artık.

İş kolay hiç birşey bilmiyorum diye düşünme ztn önüne geldikçe hatırlarsın herşeyi..bilgiler tek tek gelir aklına...
Bebek işi zor iş bence, kararını ver en az bir yıl ertele sonrada ztn ha diyince bebk olmuyor o zamana kadar da vakit geçeer ,,daha yaşınız genç...en azından kendinizi işyerinde kabul ettirir doğum sonrası tekrar başlarsınız işe...
Bir de şu açıdan söyleyin eşinize belkide işten öyle düşündüğünüz gibi memnun kalmayacak fikir değiştireceksiniz beklemek içinde bir sebep kalmayacak..
Ama bu deneme şansını verin kendinize eşinşzde bir trip yapar iki yapar sonunda kabul eder...
Korunma yöntemi eşiniz siz istemedikçe kaçamak yapmaz bence ama siz de dikkat edin..zaten kabul ederse sorun kalmaz..

D.k hapi kullanin size baska care birakmiyo kendisi..

Eşim şimdide bana vicdani bir yük yüklüyor.

''biz böyle istemiyoruz istemiyoruz dedikçe biz istediğimizdede Allah bize vermeyecek'' diyor.
Ben d.k hapına başlayacağım ve 1 yıl korunacağım Allahın izniyle.
Ama olurda 1-2 sene sonrada çocuğumuz olmazsa, bunu ima bile etmesi evliliğimizi derinden sarsacaktır benim açımdan.

Doğum kontrol hapı kullanmasan da eşin korunsa daha iyi aslında ama eşin de bebek istediği için sana oyun oynayabilirr
Şimdi istemiyorsun diye ilerde de olmayacak değil.. Eşin de biraz anlayışlı davranabilse....
Bence tek niyeti seni etkilemek, gaza getirip çocuğu yapmak...
Çocuğum olmaz diye düşünme ne olursa olsun, zamanı gelince olur.. Yaşın genç daha...

pardon ama sen d.k kullandn die o cocuk olmaycktir diye birsey yok..
Senin imtihanin buysa zaten taa ilk geceden korunmasiz yasa yine olmaz..
olacaksa allahm nasip edeckse millet spiralle bile hamile kaliyor..
yani tedbini al takdir allahtan......

Bu arada patronumun eşiyle konuştum tekrar bana işi öğretecek kişi nasıl biri sorun yaşarmıyım falan diye, oda önceden orda stajermiş. Yaşamazsın merak etme çok sevdiğim biridir dedi. Biraz içim rahatladı. En azından tek kişinin elinden bişeyler öğrenicem, herkese yapışmak zorunda kalmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…