- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Sen de yumurtlama günlerini geçiştir canım. Bir de bakalım ilk ay hamile kalacak mısın zaten hemen.
Demokraside çareler tükenmez.
Ben geçtiğimiz aylarda ilk deneme saylabilecek kadar kısa sürede hamile kaldım bir düşük yaptım.
Şimdide 2 aydır deniyorduk kalamamıştım ama geçtiğimiz günlerde kalmışmıyımdır acaba diye telaşa düştüm :) Reglden hemen sonraki günlerde hamile kalma riski nedir? İnşallah kalmamışımdır şuan.
hayırlı olsun
öncelikle 27 yaş bence çok erken eşin neden paniğe kapılıyor anlamıyorum
onun dışında yeni işinde maaşını konuştunmu aynı paraya daha fazla calısmayacaksndır umarım ?
Bilgi konusunda ise seni eğitceklerini düşünüyorum
Aynı parayı geçtim daha azına bile razıyım şuan. Çünkü kendi sektöründe ileri gelen firmalardan biri bu firma.
Belki şimdi az paraya çok iş yaparım ama bi meslek sahibi olurum. 24 yaşında boş boş bilgisayar başında oturmaktansa kendi adıma geleceğim adına verimli olurum.
Olur mu olur Allahtan başka kimse bilemez. Ama normalde regl den hemen sonra olması mümkün değil. Yumurtlamamış oluyorsun ölü günler gibi bir şey aslında.
ay devlet meslesi gibi olmuş senin bebek olayı.
Olur mu olur Allahtan başka kimse bilemez. Ama normalde regl den hemen sonra olması mümkün değil. Yumurtlamamış oluyorsun ölü günler gibi bir şey aslında.
ay devlet meslesi gibi olmuş senin bebek olayı.
kısacası maasın degısmedımı yanı ?
Evet hamlanmak dıye bısı var ama aldıgın maas ıstanbul sartlarına gore hakketten az ben olsam herhalde otururdum oturdugum yerde :)
ben her defasında bu sekılde hamıle kalıyorum :26:
Senin farklı bir durum canım. Senin hormonların o yönde çalışıyor hep
Maaş knuşmadım canım.
bundan sonra gebelık dusunursem reglıden 1 gun once reglının bıttıgı gun olarak calısıcam :)
Allah aratmadan versın kolaylıkla versın , Kucaklarımıza almayı nasıp etsın
Amin cute. Ben de bakayım yazın 3 ay şans vereceğim kendime olursa nasibinde varsa olur. Olmazsa kepenk kapatacağım artık.
ay ipekkk cıddımısınnn eee
geyıkte takıla takıla modaya uymak gerek dıye dusunuyorsun dımııı senın yas kactı pekı cocuktan sonra calısmayabılırmısın?
kadesa dogrudumu haber alamadım hıc :)
33 yaşındayım cute.80 liyim 34 ü yaşıyorum sanırım.
Çok gel gitler yaşıyorum. Aslında olması lazım kardeşi ama nasıl olacak, nasıl bakacağım. Çok zor. Yaş ilerledikçe bu düşünce zorlaşıyor insanda.
Küçükken kardeşler çok kavga eder ama şimdi varlıkları yetiyor. İyi günde, kötü günde..
Karar veremiyorum işte. Annem bakamaz artık. Kızım da okula falan başlarsa ben bir süre çalışmam hem de hayalimdekileri yaparım belki.
Haziranda kardeşimin eşi doğum yapacak bir kucağıma alayım yeniden bir bebek nasıl olur diye. Yazın deneyebilirim.
İşin ilginç yanı eşim de kararız. Hadi lola nın eşi gibi istese ben de biraz eğilimli olabilirim de gaza getirmiyor ki beni.
Ve son senem oldu oldu olmadı artık düşünmeyeceğim.
Ya lola sen ayrılıyorsun da kendini garantiye almadan sen ayrılıyorsun da sonra pürüz çıkarmasınlar? Bizim burada bir işçi vardı. Geldi bir gün ayrılacağım dedi. Ne yapacaksın dedik de istasyonun orada Köfteci Ali var,orada çalışacağım dedi. Ayrıldı da, sonradan duyduk ki adam işe almaktan vazgeçmiş.
Sen şimdi tanıdık diyordun da aslında benim midemi bulandıran bir şey var. Bir patronun eşi o iş yerinde çalışıyorsa canım canını sıkmak istemem ama çok üzülürsün orada.
Sevgili Lola
Önce iş konusuna değineceğim.
Daha önce sekreter olarak çalıştığını biliyor bu adam değil mi? O halde muhasebe tecrübenin olmadığını emin ol biliyordur.
Ayrıca 24 yaşında bir insan ne kadar tecrübeli olabilir ki, senden büyük beklentileri olmadığından emin ol iki.
Muhasebe departmanına alınan elemanlar genelde tecrübesiz olup yetiştirilmek üzere alınır. Zaten bir iki dinozor vardır orada işleri götüren. Benim çalıştığım yerde hep öyledir, hiçbir şey bilmeden gelir muhasebeci, burada yetişir. Sen sana bir şey sordukları zaman bilmiyorsan gösterirseniz yaparım gibi ukalalıktan uzak, mütevazi tavırlar takınırsan gösterirler. Zaten amaç ön işleri yaptırmak neden göstermesin ki. Ancak bizim burası bundan sonra bayan muhasebeci almayacak
Malum doğumdan ve geri kalan işlerden dolayı. Girer girmez hamile kalman ön yargı yaratmaz desem yalan olur yaratır.
Ha şunu diyeceğim şu an çalıştığın yerde bayadır çalışıyorsan patronundan çıkış verip tazminatını vermesini rica edebilirsin. Verir mi bilmiyorum da denemekten zarar çıkmaz.
Bir bölümden mezun olmak ayrı bir şeydir. Tecrübe ayrı..
Seni arayıp iş teklif eden kişiye karşı açık olmalıydın.. Tamam ben muhasebeden mezunum ama iş tecrübem yok ama çabuk öğrenirim, demeliydin..
Ki ilerde bi problem çıktığında "ben size en başında söylemiştim" diyebilesin...
Önceki soruya da gelirsek..
Bana göre işe girer girmez hamile kalman ilginç olur.. Ama ben 1 hafta sonra 4. ayıma giricem, kimse hamile olduğumu bilmiyorum. Dış görüntüden belli olmadığı sürece anlamazlar.. Ama karnın bi anda çıktığında aaa bu hamileymiş diyebilirler.. Maddi durum bi tarafa, işe girer girmez hamile kalman doğru değil...
D.k hapi kullanin size baska care birakmiyo kendisi..
düşüncende haklısın canım
işe girer girmez hamile kalman hoş olmaz
yaşlarınızda beklemeye müsait
eşini ikna et
çocuk için hazırlanmışbir gelecek te çok önemli
diğer sorununa gelince
emin ol korkmana gerek yok
muhasebe firmadan firmaya işleyişten işleyişe bile değişiklik gösteriyor
daha önce tecrüben olsa dahi
uyum sürecin olacaktı
öğrenmeye odaklandığın sürece
kimse seni yadırgamayacaktır
hayırlı olsun
öncelikle 27 yaş bence çok erken eşin neden paniğe kapılıyor anlamıyorum
onun dışında yeni işinde maaşını konuştunmu aynı paraya daha fazla calısmayacaksndır umarım ?
Bilgi konusunda ise seni eğitceklerini düşünüyorum
Doğum kontrol hapı kullanmasan da eşin korunsa daha iyi aslında ama eşin de bebek istediği için sana oyun oynayabilirrEşim şimdide bana vicdani bir yük yüklüyor.
''biz böyle istemiyoruz istemiyoruz dedikçe biz istediğimizdede Allah bize vermeyecek'' diyor.
Ben d.k hapına başlayacağım ve 1 yıl korunacağım Allahın izniyle.
Ama olurda 1-2 sene sonrada çocuğumuz olmazsa, bunu ima bile etmesi evliliğimizi derinden sarsacaktır benim açımdan.
Eşim şimdide bana vicdani bir yük yüklüyor.
''biz böyle istemiyoruz istemiyoruz dedikçe biz istediğimizdede Allah bize vermeyecek'' diyor.
Ben d.k hapına başlayacağım ve 1 yıl korunacağım Allahın izniyle.
Ama olurda 1-2 sene sonrada çocuğumuz olmazsa, bunu ima bile etmesi evliliğimizi derinden sarsacaktır benim açımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?