Hanımlar iki arada bi derede kaldım, yardım lütfen.

okulda öğrenilenlerle iştekiler bir olmuyor canım
sen okulda program öğrenmedim de geç karşıya onlar sana öğretirler zaten dert etme bunları zaten alt bilgin var işleri gördükçe hatırlar hemen kavrarsın sen işini değil eşini düşün
daha yaşlarınız çok genç biraz birikim yap öyle çocuk düşün

Canım günaydın.. öncelıkle okuduğun bölumde güzel çalışma ıstedığın alanda bence kendıne guven yaparsın. çocuk konusunda haklısın bıraz daha zamana ıhtıyac var gibi...

Evet derdindeyim tabiki. Yapmıyorum diyip kestirip atmak kolay, ben bunu zaten dedim. Ben beni anlamasını istiyorum. İkna olmasını.
Zaten şuan söyledğim şeyle söylememi istediğiniz şey aynı. Ben kararımı, çocuk istemediğimi net bir dille belirttim, ve korunacağımda.
Ama eşimin tepkileri beni mutsuz ediyor, tüm bu söylediklerinizin bende bilincindeyim ama eşiminde bunların bilincine varması için uğraşıyorum.
Yani beni anlamasını, hakvermesini istiyorum.

ben 31,o 29..
kocam tek çocuk yanlısı oluverdı..
tek olsun,hersey onun olsun ıstıyor..
bıde çocuk sorumluluk demek,dogdugundan berı hıcbıyere gıdemedık..
kimseye bırakamıyosun..sımdı bı tane daha yaparsam,yıne evde rehın kalcaz bı kac sene..
kocam bıraz doya doya gezme meraklısı..
ne bılım yaa yapcaksak 5 sene sonra dıyor..
ben nasıl yapcaksam o yasta:S

bızımkı de ayrı bı cıns yanı..

Daha bebeğin küçüktü sanırım. Şimdi olmasada 2-3 yıl sonra ideal bence.
Sen doktormusun?

Daha bebeğin küçüktü sanırım. Şimdi olmasada 2-3 yıl sonra ideal bence.
Sen doktormusun?

yok kız ne doktoru..turk fılmı replıgı o:))
herkes doktor musun dıyor,kımse esprımı anlamıyor,nerde yanlış yaptım acaba:)

Hanımlar mrb.
Uzun bi aradan sonra sizinleyim.
Yeni işim okadar yoğun ki, değil kk başımı kaşımaya vakit bulamıyorum desem yeridir.

İşe başlamadan önce kuşkularımla alakalı böyle bi konu açmıştım size.
Gelişmelerdende bahsetmek istedim.
Tahmin ettiğim gibi muhasebe deprtmanına başladım.
bu, fabrikanın bünyesinde yine kendine ait başka bir şirket. O yüzden fabrikada 2 farklı muhasebe departmanı var.
Bizimkinde biri mali müşavir olmak üzere 2 bayan çalışıyor, mali müşavir olan bana işi öğrettikten sonra diğer muhasebe departmanına gececek.

3. haftam bitti bu hafta. Günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum. İşi de öğreniyorum aslında yavaş yavaş çünkü hem genel muhasebe hem fatura vs. buradan yürüyor iş oldukça kapsamlı 1-2 haftada öğrenmenin mümkün olmadığını zamana gerek olduğunu kendileride söylediler.
Kız da Allah yukarda çok güzel iş öğretiyor, ama okadar evhamlı okadar evhamlıki zaten stresli olan ben arrtık geceleri kabuslar görüyorum.

Patronumun eşi, ''muhasebeyi bilen biri bile olsa burada müşterileri öğrenmek tanımak, bu programı öğrenmek, e faturayı öğrenmek yine zaman alacaktı. Kim gelse bu süreç yaşanacaktı zaten diyor. ''

Fatura vs kesiyorum ilk haftadan beri zaten, ama okadar çok iş varki bunun dışında gözüm korkuyor ne zaman öğrenicem diye panik oluyorum.
Müşterileri öğrenmek, onlarla dialoğa geçmek, programı tam anlamıyla öğrenmek yani işe tam anlamıyla adapte olabilmek nerden baksan 6 ay 1 sene diyorlar. Bende bunun farkındayım, ki müdürde herşeye sıfırdan başladığımı biliyor. Ama buna rağmen hergünüm çok stresli geçiyor.
Öğrenemediğimi düşünmelerinden çok korkuyorum.
Mantıklı düşündüğümde sürecin normal olduğunu biliyorum ama bu stresten kendimi alıkoyamıyorum

Bence esin ile terkrar konus ve hapa basla. Esinin baskisiyla anne olmak pek hos birsey degil.
Bende hemen hemen senin ile ayni durumdayim. Tek farkim ben daha henüz istedigim isi bulumadim.
Sadece bu konuda ben ve esim hemfikiriz. Is buluncaya kadar (ve biraz çalistiktan sonra)
bebege basliyacaz.

Bebek pahali birseydir, doktor randevular, bebek yatagi, kiyafetler,.. Ve bunun üstünde zor bir hamilelik geçirirsen ne yapacaksin?
Erken dogrum riski oldugunda ne yapacaksin?
Daha yeni ise girmis oluyorsun, tecrüben bile olmadi ve hamileliginden dolayi çalismamak?

Canim artik eskisi gibi degil, tek maas ile zor geçiniliyor, çoçugun egitimi felanda önemlidir.

Dedigim gibi, tekrar dogum kontrol hapina basla. Nede olsa bu is zorla olmaz. Esin sana kötü davrandiginda bile bu yolda devam et. Sonuçta uzun vaadede bu ailen için daha iyi olacak. Elbette sende bir anne olacaksin fakat kendi seçtigin sartlar altinda olmasi daha iyi degilmi?

Müdürünün evhamlı olması çok normal, çok riskli bir işi var, aslında tüm sorumluluk onda, bir hata çıksa hesabı büyük ihtimal ondan sorulacak. Muhasebe zor, severek yapmazsan katlanılması biraz meşakkatli. Öğrenmek konusunda korkun olmasın, onlar da söylemiş zaten, zamanla öğreneceksin. Hem öğrenme bir süreç, sonuçta mevzuat sürekli değişiyor, yeni firmalar gelecek, eskilerden gidenler olacak. Zamanla bir bakmışsın, her şey yoluna girmiş, zaman hemen geçiyor. O yüzden işle ilgili şeyleri stres yapma.

senin adına çok ama çok sevindim zamanla olur zamanla artık ayn ı şeyleri yapmaktan sıkılırsın ama sen işini sevdikçe oda seni sevecektir. herşey çok kolay esasında zaman gerek biraz 6 ay çok uzun bir süre sen bence herşeyin üstesinden gelirsin sadece panik olma herşey hata yapar bunu hiç unutma yeterki zamanında müdahale edilsin...

peki bebek meselesi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…